@CeesvanderWulp
- 1994
- Adria Twin 640 SLX
- 2015
- Buscamper
Op de camping aangekomen om 15.00 uur mogen we kiezen uit 2 plaatsen de rest is vol of je moet minimaal 2 nachten blijven. De ene plek is hardstikke schuin en de andere onder een boom waar de takken te laag hangen. Die wilde ze niet weghalen. We moesten zaken doen met een of andere zeer onsympathieke vrouw.Vreselijke ontvangst ondanks dat we gisteren gemaild hadden. Uiteindelijk onder protest krijgen we plaats een andere plaats.
2022
vriendelijke ontvangst door een mevrouw. zoals altijd worden de slechtste plaatsen als eerste aangewezen omdat het zg vol is. we mochten kiezen uit de de 2 laatste plaatsen , schuin en nog schuiner , 1 meter van het gaas van de camping, stoeltjes konden net buiten staan. urinoirs afgeplakt met vuilniszakken. verder mooi wandel gebied.
Volgens de dame van de receptie konden we bij aankomst nog kiezen uit 2 plaatsen. Waarvan er één , met nummer 222 een zeer rustige plaats zou zijn. Dat hebben we geweten , van smorgens 9.00 uur tot savonds 21.30 voetballende en gillende kinderen en volwassenen. Er waren geen andere plaatsen , alles bezet.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Wij waren hier 12 september 2019. Wat een onvriendelijke mensen bij de receptie ! Geen communicatie mogelijk. De receptie gaat gewoon 2 uur dicht van 13.00 - 15.00 . Kun je buiten de camping wachten . Dan de prijs voor overnachting is € 38,50 voor camper en 2 personen, gewoon belachelijke prijs voor zo'n gedateerde camping. Het was ook voor ons de duurste overnachting van onze vakantie.
mooi gelegen en goed verzorgde camping. sanitair goed en schoon. veel honden. gegeten in restaurant, niet echt vers en veel te duur in verhouding , snotterige paprika's , vette rauwe frieten en calamaris ringen die naar het leek voor de 2 keer waren opgebakken
Sitecode: 19325
geen internet op de plaatsen , lauw water bij de douches, personeel onvriendelijk en niet erg behulpzaam
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Dag en nacht herrie van een naast gelegen fabriek. Je krijgt een camperplaats aangewezen waar je moet staan. Sanitair erg gedateerd. Geen water bij de cp. Een zeer smalle plaats. Per nacht € 15,00 en € 4,00 voor borg pasje slagboom.
Camperplaats kost € 10,00, vervolgens vraagt men voor het douchen € 1,50 pp en voor de afwas moet je muntjes kopen a € 0,20 . Je krijgt een plaats.