@Celliefornia
Lid van Campercontact sinds 2019
- Volkswagen Transporter T4
- Buscamper
Ik kan me helemaal vinden in de positieve reviews! Nog niet vermeld: prima gratis WiFi! Hier kun je zelfs heel goed een YT-filmpje bekijken. Een verademing na alle cp’s met krakkemikkige WiFi
Idd prima plek. Mttagruhe van 12:00 tot 15:00 uur. Als je ‘s avonds na sluiting van de receptie komt, kun je in het restaurant bij de ingang terecht. Dat restaurant is sowieso een aanrader.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de overige reviews, het is een prima camping. Maarrrr ... vanaf 12:30 tot 14:30 is er verplichte middagrust waarbij de enige toegangsweg met een tractor geblokkeerd wordt. Staat duidelijk vermeld, hoor, maar ik lees niet alles. En dan moet je dus mooi even een paar uurtjes wachten tot je het Zwarte Woud weer in kunt met de camper
Echt één van de allerfijnste plaatsen waar we ooit gestaan hebben. Voor ons een toplocatie! Sanitair was bij ons wél brandschoon dus ook voor èchte camperaars (mensen die niet hun hele hebben en houwen meeslepen 😜) geen reden om deze plaats te mijden. Sanitair is wel wat verouderd, daarom net geen 10.
Wat een rommel op het erf van de boer! Werkelijk overal staan landbouwwerktuigen, bouwmaterialen en troep. Elektriciteit bestaat uit aan elkaar geknoopte snoertjes. Deur WC wil niet op slot. Je kijkt door kieren naar buiten en in andere WC. Er was geen warm water. Meerdere andere bezoekers maakten rechtsomkeert en dat begrijp ik. Jammer allemaal! Want deze prachtige plek verdient echt beter.
De camping heeft twee delen. Het onderste deel ligt ten westen van de weg en is vrij strak ingedeeld en verhard met grind. Het andere deel ligt op de heuvel ten oosten van de weg en is een hobbelig terrein met gras. Als je pech hebt is de wind aanlandig en heb je last van stank van de viskwekerij aan de voet van de heuvel. Wij betaalden 50 kronen extra voor de elektriciteit.
Bijzettentje niet toegestaan
Propvol en een bijzettentje niet toegestaan -> doorgereden.
Klopt allemaal, heerlijke plek! Wat nog niet genoemd is is dat er voetbalgolf gespeeld kan worden op het grote terrein. Je legt daarbij een parcours af waarbij de voetbal on de diverse holes in het gloeiende terrein gespeeld moeten worden.
Nette camping met goed sanitair. Voor de toegang tot het sanitair krijg je een soort sleutel waarvoor je €20 borg betaald. Een plaatsje aan het water kost €4 extra. 's Ochtends Pm 8:00 uur komt de bakker luid toeterend over het terrein met heerlijke broodjes.
Prima plek! Sanitair ruim, schoon en nieuw. Alleen het zwemmen viel tegen: kan alleen tussen steiger en vlonder omdat er veel rotsblokken onder water liggen die je niet kunt zien. Water is bruin voor Zweedse begrippen. Je kunt een plek opzoeken en er komt 's avonds een bijzonder aardige meneer langs voor de financiële afwikkeling. Deze plek is één van onze favorieten.
Als je houdt van de rust en ruimte van Zweden, moet je hier niet zijn in het hoogseizoen: stampvol. We zijn doorgereden.
Geen eigenaar gezien. Overal hangen briefjes om duidelijk te maken wat de bedoeling is. Omdat de eigenaren blijkbaar vaak niet aanwezig zijn, is de staat van de gedateerde sanitaire voorzieningen afhankelijk van hoe de vorige gast het achtergelaten heeft. Je moet rechts om de authentieke boerderij lopen om toilet en douche te bereiken en dat voelt raar als er niemand thuis is.
Fijne plek van mensen die echt gastvrij zijn en hun best doen om het naar je zin te maken zonder opdringerig te zijn. Wij hebben hier zowel op de heen als op de terugreis naar Zweden gestaan.
Grote vierkante camperplaats, ik schat 100 X 100m, verhard met steenslag. Langs de randen gras op steenslag. Het sanitair is gedateerd en er lag veel haar in de douchebak. Twee wc's en één douche voor de heren en drie wc's en één douche voor de dames. In het zeewater zaten heel veel kwallen, dus we hebben ons zwempartijtje deze ochtend overgeslagen. Het hek gaat om 22:00 uur op slot tot 6:00 uur.
Netjes onderhouden plaats die de indruk wekt nooit gebruikt te zijn. Er is in het huis een toilet beschikbaar. Eigenaar spreekt alleen Deens. Zoon? des huizes verstaat het wel een beetje, vertaalt en dan krijg je een Deens antwoord van de eigenaar. Werkt dus niet.