@CenK
Wij waren hier 28 mei 2025. Is bij kinderspeelplaats. Slechts 2 kindjes gezien. Geen electro, water met jeton (zie foto). Maar alle verkoopplaatsen waren gesloten . Aardige Fransman met jeton schonk ons wat water. Merci!
Heel basic, maar alles was ok! Voor E 15,00 per dag stonden we op het camperdeel. Douche, afwas (warm water), toiletten, schoon. Zelfs een zwembadje (iets te koud voor ons). oh ja, douches met hemels uitzicht haha. Moet u zel maar eens gaan bekijken. Prima omgeving voor fietsroutes
20 mei 2025. Camping: acces interdite. geen vermelding tot wanneer gesloten. Camperplaats wel open. Gezien harde wind andere bestemming gekozen.
we stonden hier van 12 op 13 mei 2025. zeer grote parkeerplaats met deel als camper parkeerplaats. In het weekend was er Toledo-rock geweest en alles werd opgeruimd en afgebroken. Prima plek met put voor grijs water (tja, met een emmer) en chemisch toilet. Geen drinkwater. Gratis. We stonden er met 6 mede campers. rustig
Iets verouderde camping, maar alles was prima verzorgd en schoon. Voor E 28,75 per nacht, 2 personen en camper stonden wij er 3 nachten begin mei. Trein en bus zeer nabij. Gewoon naar toegaan!
CP direct naast Via Verde(fiets/wandelpad op oude trambaan van +100km). 2 stroomafsluitingen (gratis, dank u Cabra) tussen de 2 loosplekken. Konden oma en opa fietsaccu’s opladen.
Sitecode: 19539
Prima plek. Douche iets primitief maar goed. En dames: ga op herentoilet, veel meer ruimte! geniet lekker verder!
wij waren hier 9-11 april 2025. Eenvoudige camping, simpele prijs: zie foto Douchen warm water zonder beperking. Warm afwaswater. vanwege prijs 4 sterren
prima verblijf, zie eerdere reviews. elektriciteit 3 AMP a 4 euro p dag. wasmachine met muntje voor 5 euro.
prima plek aan (jacht)haventje. Aldi en Lidl op korte afstand. E 16,00, elektr. 0,50 (munten) per Kwh. Douche 2 x 0,50 munten. Rustige fietsroute langs Lahn.
prima overnachtingsplaats.
Rustige camperplaats. Op het gras of op het asfalt. Mag je zelf bepalen.
prima plek. 17 E zonder en 20 E met stroom. Douche met afzonderlijk te kopen kaart aan automaat. Toiletten, grijs water en toilet afvoer, drinkwater inname incl
vijf km bergopwaarts. Maar dan sta je ook omringd door bos in alle rust. Plek genoeg voor 4x NL en 1x B. En Astra 3 goed te ontvangen.
Op 07062022 was deze plaats op de schop. 300 m verderop ook een prima parkeerplek. Heerlijk rustig. Zie foto met mooie houten lantaarnpaal.
mooieplaats op zuidpunt van het eiland. “natuurtoilet” dus geen chemisch toilet lozen.
De camperplaats ligt aan een stuk industrieterrein, het lijkt een beetje alsof je op een verlaten stuk staat. Toch is het een prachtige plek het is vlak aan zee en je bent dus ook zo op het strand. Voor de rest ben je ook zo in het dorpje. Iets van 10 minuten fietsen. Wij vonden het een prachtige plek. Enige nadeel is dat het wel dicht bij een industrie terrein ligt.