@CenR
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er 23-08-26 voor 1 nacht. Dichtbij Dover. Wel dag van tevoren aangemeld, want dan weet je zeker dat er plaats is. Schone plek op ruime camping. Sanitair is prima, schoon. Vriendelijke ontvangst.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er 22-08-26. Groot weiland, wijds uitzicht, rust. We kregen de code van het hek van een camperaar die er al stond. Telefonisch aangemeld bij boerin en £15 in zwarte brievenbus. Geen voorzieningen, maar als je zelfvoorzienend bent een prima plek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er aug’26 voor 2 nachten. £30 per nacht met electra. Mooie ruime plek. Sanitair is eenvoudig, 10 douchehokjes op ‘n rij. Schoon, maar geen ruimte om kleding droog weg te hangen. Uitvalsbasis voor Seven Sisters met fiets. Let op: heuvelachtig en deels langs heel drukke weg en geen passeermogelijkheden voor auto’s.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden hier 19-08-26. £30 per nacht met electra. Verharde plek in hokjes. Sanitair is schoon, maar verouderd en ruikt niet fris. Kampeerterrein is groot en mooi gelegen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Gratis parkeerplek aan zee. Wijds uitzicht. Geen voorzieningen, alleen afvalbak. Sporters overdag(wandelen, hardlopen, fietsen, surfen). ‘s Nachts rustig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er aug’26, voor 2 nachten. Dichtbij Stonehenge. £30 per nacht met electra. Schoon en goed sanitair, vriendelijke ontvangst, nette uitstraling, mooie bloembakken.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er 15-08-26. Schitterende en rustige plek aan visvijver. £10 betalen bij vriendelijke boer aan overkant van de weg. Je hoeft geen lid te zijn van motorcampclub. Basisvoorzieningen: zeer eenvoudig toilet, grijs water lozen, chemisch toilet lozen, water innemen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er 24-08-26 voor 1 nacht. Geen voorzieningen, maar mooi uitzicht en rust. Het was weekend, weinig verkeer op doorgaande weg. Ligt op kruispunt van wandel- en fietsroutes. ‘s Ochtends meerdere hondenuitlaters.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er augustus ‘26 voor 2 nachten. Grote plekken, privacy , CP is ruim van opzet. Rustig. Sanitair netjes.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden er voor 2 nachten. Goede uitvalsbasis voor Sissinghurst, met de fiets via binnendoor weggetjes. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer R uime plek. Sanitair eenvoudig, maar zeer schoon.