@ChEng
Geweldige camperplaats met een fijne badkamer met warmwater. Joe Jansen van Jorksveld is een hele goede gastheer die er alles voor over heeft om zijn “klanten” te helpen. Wij stonden er met 8 campers, allemaal met stroom dank zij wat kunstgrepen van Joe! Wijnproeverij was leerzaam en inderdaad na aankoop van wat wijn is de overnachting gratis!
Grote wat verouderde camping maar alles aanwezig. WiFi is goed. Wij betaalden € 23.10 per nacht voor 2 personen. Ruime plaatsen.
Deze camping is momenteel gesloten. Camping Fuente de la Pasquale site code: 155810, ligt in de buurt en is open.
Camping is gesloten tot 23 maart, 2026!
Met onze camper van 7,5 m konden we zonder problemen de CP bereiken. Plaats zelf uit zoeken. Indien mogelijk niet bij de pomp van het zwembad staan, die draait ‘s nachts. Drainen grijs water moet met emmer. Het geld wordt ‘s avonds op gehaald. Leuke plaats voor mensen die van rust houden. Toilet en douche zijn schoon.
Wat rommelige grote camping maar de plaatsen zijn ruim en de faciliteiten meer dan voldoende. We betaalden € 22 voor camper met 2 personen.
Deze CP was vandaag gesloten. Geen idee wanneer hij open gaat.
Camperplaats is nog steeds open. Mocht het hek dicht zijn dan even telefoneren. Bel je even van te voren dan staan ze je op te wachten bij het hek. Prijs is nog steeds € 10 per nacht, inclusief elektriciteit.
De prijs nog steeds hetzelfde als vorig. Ook nu betalen we € 19/dag met ACSI kaart voor een camper van 7.2 m met twee personen.
Mooi gelegen camping. Groot open veld waar men een staan plekje kan zoeken. Toiletgebouw ziet er keurig uit. Prijs voor camper met 2 personen is € 20. Voor de electriciteit betaald men € 0.35 per kWh. Maar op de aansluitingen zet geen meter dus zelf even schatten hoeveel men verbruikt. Tip: camper met 2 personen gebruikt 3 tot 4 kWh per dag. Camping grenst aan een meer. Veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.
Mooie grote camping maar de prijs is inmiddels gestegen naar 140 Zlt wat wel wat hoog is zeker voor eind september. We stonden hier alleen.
Mooi gelegen camping dicht bij fort Twierdzy. Alleen middelste rij plaatsen te gebruiken, alle andere te schuin voor een camper. Toilet gebouw erg eenvoudig, nagenoeg geen privacy in de douches (douche gordijn), handdouche is niet op te hangen. Goede Wifi, drain voor grijswater is niet te gebruiken voor een normale camper. De stad Klodzko is nog steeds niet helemaal herstel van de overstroming van 2024, voor het laag gelegen gedeelte.
Mooie nieuwe camping. Ruime plaaatsen. Alle noodzakelijke faciliteiten aanwezig. Douches alleen met een gordijn af te sluiten. Internet en Wifi vrij zwak. Heel aardige beheerder. Tijdens het zomer seizoen betaald men 155 Zloty, de andere maanden 100 Zloty. Wel contant betalen
Waar kun je tegenwoordig in Denemarken nog staan voor € 20 en dat inclusief elektra, douche en toilet? Top locatie!!
Schitterend gelegen camping met goede voorzieningen. Vriendelijke eigenaars. Zelf een plaats zoeken. Mooie fiets omgeving maar wel zelf de route bepalen en niet de aan gegeven fiets routes volgen, deze gaan vaak over gravel paden. Kaarten van de omgeving zijn beschikbaar. Wij betaalden €23 per dag, inclusief elektriciteit wat heel redelijk is voor deze omgeving.
Ruime camping met alle faciliteiten maar wij betaalden wel € 48 per nacht!
De naam van de camping is veranderd in: Camping Mais. Verder is er niets gewijzigd.
ik heb de camping niet kunnen bekijken want het was donker toen we kwamen en donker toen we weggingen maar het toilet wordt verwarmd met een houtkachel, heerlijk !! Ook de water temperatuur is prima. Gast vrouw is erg behulpzaam.
Inderdaad een hele leuke, gezellige plaats voor overnachting. Weg er naar toe lijkt wat moeilijk maar is goed te doen ook met een grotere camper (8 m). Prijs € 15.00. Aardige behulpzame eigenaar. Douches en toilet eenvoudig maar brandschoon en warmwater. WiFi is geweldig. Bij vertrek gratis granaatappels😀
Het genoemde zwembad, golfbaan e.d. zijn misschien ergens in de buurt niet op de camping. Camping is alleen geschikt voor camperbussen. Met onze camper van 7.9 meter werden we op een naast gelegen oude boomgaard gedropt. (Illegaal?) Daar is geen elektriciteit dus een kabel naar de de eigelijke camping. Toiletdeuren kunnen niet op slot. Er zijn 2 douches maar een zo klein dat men zich niet kan ontkleden in de cabine. Geen warmwater in wasbakken.
De lucht van de boerderij was erg sterk aanwezig. Ook waren er veel vliegen. Wij zijn verder gereden
Leuke camping met schoon sanitair en afwas mogelijkheid. Ruime plaatsen op gras. Aardige beheerders die erg behulpzaam waren toe we vast komen te zitten in de modder. Mooie omgeving waar veel leuke fietsroutes mogelijk zijn. Aanrader ook voor een langer verblijf.
Camping is schoon en verzorgd maar voor € 31.00 per dag mag je wel verwachten dat er warm water in de douches is! Als je niet in Gijon hoeft te zijn deze camping overslaan. Helaas is er niet veel anders in de buurt.
De parkeerplaats bezocht. Er staat inderdaad een bord dat campers en caravans er niet mogen staan. Toch stonden er vandaag meer dan 70! De meeste er van overnachten er ook zo te zien. Waarschijnlijk hebben ze geen BOA’s in Faro 😀. Kon zelf nog terecht op het Faro Campervan Park.
Eenvoudige parkeerplaats zonder voorzieningen. Ideaal gelegen om Elvas te bezoeken. We hebben hier niet overnacht. Zag wel dat de politie regelmatig langs kwam.
Waren hier om 16.00 uur. De deurbel gebruikt, beide telefoonnummers gebeld. Na 30 minuten wachten door gereden naar Campo Maior.
Uit de beschrijving zou men kunnen denken dat de camping van 1 januari tot 1 juli dicht is. Dit is niet het geval, de camping is het hele jaar open. We hebben €19.00 betaald ( met NKC korting) voor twee personen. WiFi is uitstekend, komt misschien omdat er maar 4 campers staan 😀!
Prachtige lokatie mooi en schoon sanitair. Ondanks de regen toch nog heerlijk gefietst. zeer de moeite waard om terug te komen.
Dit is echt een disaster. Camping is volgens het bord bij de ingang op tot 30 oktober. Gelukkig was er niemand op de receptie dus konden we even rond kijken. Erg onverzorgd, lang gras, toilet gebouw ziet er niet uit. Vlug weg wezen en naar camping Le Velodrome in Albert.
Een camping met mooie grote, vlakke plaatsen. De voorzieningen zijn wel wat gedateerd maar schoon. Zelf het afwaswater is heet wat heel bijzonder is op een Franse camping. WiFi is goed en gratis. Prettige ontvangst en vriendelijke receptie. Mooie omgeving om te fietsen. Wij betaalden € 20.60 per dag voor twee personen, inclusief elektriciteit.
Camping gedeelte heeft ruime plaatsen maar de plaatsen zijn niet vlak. Toilet gebouw is gedateerd maar wel schoon. Het gebouw wordt a.s. winter gerenoveerd. Inclusief elektriciteit betaal je op de camping € 1.00 minder dan op de camperplaats.. Volgens de receptionist komt dat omdat daar de plaatsen wel vlak zijn (??)
Sitecode: 71966
Graag de luchtfoto van de camping verwijderen. Die niet van deze camping en geeft dus valse informatie. Bij deze camping is het gehele gedeelte aan de Rijn vol gebouwd met 3 rijen vaste caravans!!
Inderdaad een geweldige plaats maar kaartjes automaat werkt nog niet op een bankpas. Na telefonisch overleg met de beheerder via iemand die daar aan het werk was kregen we toestemming om er gratis te staat. De automaat werkt wel op munten. Het betaal probleem is waarschijnlijk spoedig voorbij. Men is bezig een automatische slagboom te plaatsen.
Gezellige wat oudere camping. Maar alle faciliteiten zijn aanwezig en schoon. Prijs is nu € 35 voor twee personen per nacht ( met Acsi kaartkorting). Eigenaar erg behulpzaam. Toen we Boedapest aan het verkennen waren kwam er plotseling een zware onweersbui op zetten. De eigenaar zag dat er nog een dakluik open stond en heeft daar snel een stuk plastic over getrokken! Klasse!
Ga je op de fiets dan links de straat op bij het verlaten van de camping. Na ongeveer 200m rechts afslaan bij groene bord “Zentrum” voor fietsers. Deze weg volgen, bruggetje over, straat oversteken, fietspad volgen tot je achter Bauhaus komt. Bij de rotonde rechts viaduct onder door daarna gelijk rechts de helling af naar de rivierbedding. Scherpe bocht naar links. Fietspad blijven volgen tot het einde. Daarna Dieterweggasse in. Daarna rechts af.
Prima plaats om te overnachten en een kort bezoek aan Vitoria. Maar dachten meer mensen. We stonden hier vannacht met meer dan 100 campers!!
Het binnenzwembad en de nieuwe toiletten en douches zijn afgebouwd en zien er keurig uit. Ik heb nog nooit een camping gezien met zoveel Kop toiletten en douches en dat voor € 21.80. 31 oktober gaat de camping dicht. Gezien alle faciliteiten, waaronder ook een restaurant en kleine winkel, zou me het niet verbazen als volgend jaar de prijzen hoger zijn!
een fijne plaats om hier te verblijven. erg vriendelijk personeel goed engels sprekend, WiFi prima faciliteiten absoluut een aanrader en super schoon!
We hebben overnacht op de Quick Stop. Betaalden € 24.00 inclusief elektriciteit, gebruik van douche en wc en het legen van de toilet cassette. Voor lozen grijswater en innemen van drinkwater moet extra betaald worden. Het grote voordeel van de Quick Stop is dat je de volgende dag tot 18.00 u kan blijven staan voor slechts 16 DKK zodat men de gehele dag heeft om Odense te verkennen. Elektriciteit mag aangesloten blijven.
Een van de betere campings. Meer dan voldoende douches en toiletten welke er mooi uit zien en brandschoon. Prijs ondertussen 450 NOK voor 2 personen inclusief douch muntjes en elektriciteit. WiFi is fantastisch!!
Het uitzicht vergoedt veel maar deze camping ligt er onverzorgd bij. Veel vaste gasten. Douches en toiletten zijn oud en worden zo te zien niet regelmatig schoon gemaakt. Veel haren in de afvoer van de vrouwendouches. Het afwas gedeelte is gewoon vies! Prijs is ondertussen aan gepast men betaalt nu 360 NOK voor twee personen dat is inclusief elektriciteit en twee douchemuntjes. Geen aanrader deze camping als je netheid op prijs stelt!
Hele mooie plaatsen maar deze camping is echt aan een renovatie toe. Faciliteiten zijn niet meer van deze tijd. Een de drie heren douches buiten bedrijf. Het zelfde geldt voor 2 van de vier heten toiletten. Om 10.00 uur was het toilet papier in beide werkende heten toiletten op. Werd pas uren later weer aan gevuld. Zelfde verhaal geldt voor de handzeep dispensers.
Inderdaad een mooi gelegen camping met goede voorzieningen alleen zijn deze voorzieningen verre van voldoende voor de 50 eenheden die er deze nacht staan!!
Leuke kleine camping met uitzicht over de fjorden. de faciliteiten zijn voldoende. Helaas zitten de stopcontacten voor de afzuig ventilatoren dicht bij de douche koppen. ( ongeveer 30 cm ). Daar de stopcontacten niet waterdicht zijn is dit levens gevaarlijk!!! Dus voorzichtig zijn bij het gebruik van de douches. Goed restaurant waar men voor een fatsoenlijke prijs nog kan eten.
Prachtig gelegen camping met uitzicht over de Noorse zee als je op het hoger gelegen (schuine) gedeelte staat. Helaas schijnt het schoon maken van de toiletten en wc’s geen hoge prioriteit te hebben!
De elektriciteit kost ondertussen 80 kronen. Afwassen kost ook 10 kronen.
vriendelijke ontvangst met een tasje vol informatie van fiets en wandelroutes. Schoon sanitair! Ruime plaatsen. Kortom top! Een aanrader.
Vriendelijke eigenaar. Sanitair erg schoon en nieuw. Top! Veel toeristische informatie aanwezig. Goede WiFi. Mooie fietsroutes. Geboekt voor één overnachting we zijn er drie nachten gebleven.
Bij aankomst op 21 oktober blijkt de camping gesloten te zijn. Volgens de eigenaar tot 30 oktober 2019. Jammer vorig jaar hier gestaan in november tot volle tevredenheid.
17 oktober kwamen we bij deze camping maar die was helaas al gesloten terwijl de informatie zegt dat men tot 31 oktober open is. Een van de medewerkers zei dat dit klopt maar dat men besloten had om eerder dicht te gaan! Door gereden naar camping Alquezar. Ruime camping. We staan hier voor € 17.00 per nacht
Rustige camping (okt). Vriendelijk ontvangst. Plaatsen wat aan de krappe kant. De douches waren niet echt schoon jammer wel goed warm water. Lopend naar het dorp en heerlijk Spaans gegeten. Prima stop als je op doorreis bent.
Inderdaad mooi uitzicht maar de toegangsweg is inderdaad erg slecht. Ook de vrij lopende honden op de naast gelegen boerderij zijn agressief wat problemen geeft als je de camping lopend of op de fiets wil verlaten. Erg veel muggen vooral ‘s avonds en ‘s nachts. Afval water alleen te lozen met een emmer wat niet echt handig is.
Schitterend gelegen terrascamping. Zeer vriendelijk ontvangst. Voor €10,00 werd de was gedaan. Nieuw sanitair en schoon ,afwasruimte. Kortom een plaats waar je dagen kan staan. Mooie fietsroutes. € 27,00 incl stroom 2 pers.
Mooie CP, sanitair schoon en ruime douches. Met acsi kaart is de overnachting €16,00. Centrum met de fiets 8 km. CP een aanrader.
Gezien de prijs van Euro 10.00 een topper. Voorzieningen zijn heel goed en allemaal inclusief. Broodjes service. Beheerder erg behulpzaam. Mooie fietsroutes. Men is nog bezig met uitbreiding.
Richt prijs is alleen voor de camper er komt nog Euro 6.50 per persoon boven op. Voor de douche en de stroom moet ook nog extra betaald worden. Staan plaatsen zijn erg hellend.