@Champi
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
De beheerders hebben het goed voor elkaar. Zijn zeer behulpzaam en een prachtige aan het water.
Juni 2026
Wat hebben we genoten van de rust en ruimte, in plaats van 3 nachten werden het er 5. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Vlakbij het centrum met diverse winkels d ie je zowel met de fiets of wandelend kunt doen. Groetjes Champitrixje
Mei 2026
We werden hartelijk welkom geheten door een Nederlandse eigenaar kregen goede uitleg met ruime plaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Fijne camperplaats, vriendelijke eigenaren veel fiets mogelijkheden van natuur tot pretpark en stad. Wij vonden het hier heerlijk.
Mooie ruime plek en goed onderhouden alles ziet er netjes uit een vriendelijke eigenaar die dagelijks even vraagt of alles naar wens is tevens een mooi gebied om te fietsen. Stroom betaal je naar verbruik .
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Fijne camperplaats in Westerwolde ziet er verzorgd uit. Alle voorzieningen zijn aanwezig stroom gaat via een zuil kan jezelf bepalen of je dat nodig hebt. De eigenaren voelen zich ook verantwoordelijk voor de gasten als er iets gebeurt. Toen er een ambulance kwam snelde ze zich naar de camperplaats om te kijken wat er aan de hand was. Later in de avond werden wij door de eigenaar opgehaald uit de SEH in Scheemda .
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden