@Charisma-II
33€ vragen voor een onverzorgde grindplaats is al woeker. Zodra een camper (Concorde 840L) met een lengte van 8,5m te groot blijkt, is deze vergoeding verschuldigd. En als je vraagt waarom, word je beledigd omdat het altijd de ‘grote jongens’ zijn die problemen veroorzaken. We zijn daar een paar jaar geleden begonnen met € 10,- en elk jaar ging de prijs omhoog. Met zo'n moordenaar gaan we daar niet nog een keer heen.
De aangewezen plaats was volledig geblokkeerd door auto's, vies en lawaaierig. We zijn aan de overkant van de rivier en konden de nacht doorbrengen bij het zwembad met een pizzeria.
absoluut rustige plaats. Toegang een beetje smal. Elektriciteit beschikbaar, aftappen voor voertuigen met tank een beetje moeilijk.
We zijn hier al jaren en zijn altijd enthousiast. Ik begrijp de kampeerders die klagen over te weinig douches en toiletten niet. 🤔 Voor zover ik weet, zijn er in elke camper douche en toilet beschikbaar?
Super mooie parkeerplaats. Zeer stil en uitgerust met alles wat nodig is. De machine aan de slagboom heeft 4 talen. De Tiket die je nodig hebt voor de uitgang. In de ochtend controleerde de politie.
Toen we aankwamen waren er 2 caravans. Het hele gebied niet erg uitnodigend en vies. Na 3 minuten rijden kwamen de sleepwagens van de caravans en ook personen (zigeuners) uit de caravans. Dat was voor en de reden om door te gaan.