@CharlesDickens
- 2018
Supergoed te bereiken. in het centrum, wat lopend goed te bereiken is, kan je prachtig winkelen. er zij 4 officiële Camperplaatsen maar ook verder voldoende parkeergelegenheid. 2,50 euro van 08.00 tot 18.00 uur. na 18.00 uur gratis tot de volgende ochtend 08.00 uur. voor 2,50 euro verleng je dan wederom voor een hele dag. 1 euro per uur, maar n 2 uur is het gewoon 2,50 euro voor de gehele dag tot 18.00 uur. lekker rustig. geen verdere faciliteite
Wij komen al een aantal jaren op deze camping. Prachtige lokatie. Vriendelijk personeel (Nederlands sprekend). Superschoon sanitair. Aan de rivier en heel rustig. Tot zover een dikke 5 sterren. Jammer alleen van de prijs 🙈. Verhoogd van 17 euro naar 32!!!! Een verhoging van 88%! Naseizoen 29 euro. Alles is duurder geworden dus een verhoging van 20% zou logisch zijn. Prijs dan bijna €21. Waren graag langer gebleven, maar niet voor deze prijs😔
Wat een prachtige plek❤️. Heerlijk rustig met schaduwrijke en minder schaduwrijke plaatsen. Prachtig en schoon sanitair. Met lekker warm water. Fantastische plek van waaruit je het prachtige kasteel Vianden kunt bezoeken. Echt een aanrader. Gratis met de bus die voor de camping stopt😃👍. Aangekomen in het stadje op de brug moet je wel een flink stukje omhoog lopen wat voor de minder validen wel een uitdaging is. Beter met auto, camper of fiets.
Prachtig aangelegde parkeerplaats. Toilet legen gratis. Water 10 minuten voor 2 euro en tegelijk stroom voor 55 minuten. Kraan rechts van de paal is doorgedraaid en kan niet meer uit. Links doet het goed. Erg rustige plek. Voor ons een prachtige gelegenheid voor het opnieuw bevoorraden van water en legen chemisch toilet. Ook vuilwatertank kan gratis geleegd in put.