@CharlieRainbow
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 194788
Een geweldige plek om Kopenhagen te bezoeken. De douches en toiletten worden brandschoon gehouden en er is goede toegang tot chemisch afval en water. Het was er rustig en we werden niet gestoord. Kopenhagen was gemakkelijk te bereiken en er is een treinstation om de hoek.
We hebben hier een paar nachten doorgebracht vanwege de gemakkelijke toegang tot Stockholm - de bussen waren makkelijk te gebruiken toen we eenmaal doorhadden hoe het werkte! Het enige minpuntje was dat er niet genoeg toiletten en douches leken te zijn voor het aantal gasten. Ook moest je naar de stortplaats voor grijs afvalwater rijden, omdat die niet beschikbaar was op de hoofdcamping (drinkwater en chemisch afval waren wel beschikbaar op beide campings). Het meer was prachtig!
We hebben hier drie nachten doorgebracht en genoten van ons verblijf. Het is een prachtige locatie aan het meer met leuke activiteiten voor kinderen, zoals een speeltuin, een strand en glijbanen. Er waren veel fietspaden en een paar wandelroutes. De sanitaire voorzieningen waren gemengd en werden zeer schoon gehouden. Het was de eerste keer dat we een wastijdslot van vier uur moesten reserveren, wat ons erg lang leek - de drogers werkten niet erg efficiënt. We hebben genoten van pizza's en drankjes in het café - redelijk geprijsd!

Geen enkel probleem met deze parkeerplaats. Eenvoudig en een veilige plek om te verblijven. Het museum is zeker een bezoek waard, vooral als er luchtvaartliefhebbers in je familie zijn. Het is ook goed om te weten dat ze 's nachts de slagboom sluiten, zoals aangegeven op de poort, en dat ze je dan op het veld laten staan. Wij zijn van het veld naar het asfalt gegaan, maar niet iedereen deed dat!

Een makkelijke tussenstop tijdens onze reis. De parkeergelegenheid is prima. Bij binnenkomst kom je op het vrachtwagenparkeerterrein terecht en links daarvan is een apart gedeelte voor campers, auto's en motorhomes. Omdat het druk was, zagen we dat er ook busjes tussen de vrachtwagens geparkeerd stonden. Er zijn twee toiletgebouwen, gratis te gebruiken, schoon en met toiletpapier, maar geen zeep. Ik had zelf toiletpapier meegenomen vanwege eerdere ervaringen! Het enige minpuntje was het verkeerslawaai.
Dit was een prachtige plek om te overnachten. Er waren geen toiletten of andere voorzieningen, maar het was schoon en er waren mogelijkheden om aan het meer te zitten en te eten. Het enige minpuntje waren de muggen – niet heel veel, maar genoeg om de deuren dicht te houden.
Een korte lunchstop, maar we hadden hier graag overnacht. Prachtig landschap.
We hebben genoten van onze twee nachten. De faciliteiten waren schoon, maar soms vonden we dat er op drukke momenten niet genoeg was. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het was 30-40 minuten lopen naar het centrum via de brug.
We gebruikten dit alleen om onze sanitaire voorzieningen te regelen. Er hing een bordje met instructies over hoe te betalen. Er kwam echter een lokale bewoner met een pinautomaat en we konden de 50 NOK betalen. Je hebt wel je eigen slang nodig om drinkwater te halen.
Wauw! Wat een prachtige locatie. Uitzicht op de oceaan en vlakbij een aantal wandelroutes. Het vissersdorpje is schilderachtig met gezellige cafés en restaurants en ook een paar kunstgaleries om te bezoeken. We hadden graag meer tijd gehad om hier de paden te verkennen. Er zijn toiletten op de parkeerplaats dichter bij het dorp. Let er wel op dat als je de navigatiefunctie gebruikt, je goed op de borden moet letten die ernaartoe wijzen.
Een prima plek om te overnachten. Prachtig uitzicht en rustig. Wel een nadeel: veel gaten in de weg waar je omheen moest rijden als je wilde parkeren.
Ik betaal graag voor het gebruik van de faciliteiten hier. Alles is echt goed onderhouden en makkelijk te gebruiken. Ik heb zelfs leuke gesprekken gehad met medereizigers!
Dit was een beetje verwarrend. Grijswater was duidelijk. Drinkwater was beschikbaar in het gebouw tegenover de grijswatertank, maar er was geen slang. Er stond 'sanitair afval in de grond'. Ik denk dat dit betekende dat het in hetzelfde gat als het grijswater moest, maar ik weet het niet zeker. Dus we hebben het grijswater geleegd, maar het chemisch afval niet geleegd en ook niet bijgevuld met drinkwater, omdat we geen slang hadden.
Niets te vinden - we hebben rondgereden op zoek naar een plek om te lozen en bij te vullen, maar er was niets te zien!
Een eenvoudige overnachtingsplek, hoewel we er twee nachten verbleven om uit te rusten en de wandelpaden te verkennen. Een ruime parkeerplaats met voldoende ruimte. We hebben genoten van een maaltijd in het restaurant, wat souvenirs gekocht in de winkel en veelvuldig gebruikgemaakt van het toilet! Het zou fijn zijn als er meer voorzieningen voor campers waren, zoals een afvalbak.
Ik parkeer graag op parkeerterreinen en dat was precies wat we nodig hadden voor een kort verblijf in Trondheim. De voorzieningen lieten echter te wensen over. De wc-pot liep over en er lag overal rioolwater op de vloer. We hadden geen zin om water te tappen, omdat de slang vlakbij het rioolwater stond. Gelukkig stonden we niet in de buurt van dit probleem geparkeerd. Ik heb zowel het parkeerterrein als Campcation een e-mail gestuurd om mijn klacht in te dienen.
We konden grijs afval afvoeren, maar toiletwater niet. Er was gratis drinkwater beschikbaar.
Een prachtige camping op een prachtige locatie. Het was heerlijk om hier te ontspannen en van de omgeving te genieten. We hebben genoten van de wandeling naar de waterval - het was een pittige tocht, maar het uitzicht maakte het zeker de moeite waard. We hebben gratis gebruik kunnen maken van kajaks en paddleboards. We hebben geprobeerd te zwemmen, maar het water was ijskoud. De faciliteiten waren schoon en goed onderhouden. Er waren wasrekken en buitenspellen beschikbaar. Het was leuk om naar de geiten te kijken.

Sitecode: 196333
Een prachtige plek om te overnachten! Adembenemend uitzicht en het zachte gekabbel van het water!
Een fantastische plek om alle benodigdheden voor het legen en bijvullen van je toilet mee te nemen! We waren er om 15:30 en het was zeker niet gesloten! We ontdekten dat je, zodra je de deur van het kleine schuurtje opende, alles kon vinden wat je nodig had: vers water, een plek om het toilet te legen en een wasgelegenheid! Aan de zijkant van het schuurtje hing zelfs een ontstoppingsmechanisme voor het legen van de grijze afvalwaterleiding! Hopelijk is dit nuttig voor iemand!
Uitstekende service voor campers. De route is goed aangegeven. Helaas konden we geen drinkwater bijvullen omdat we geen slang hadden die lang genoeg was! Bedankt Rjukan voor deze geweldige faciliteit!
Prima voor een overnachting, eenvoudig en zonder voorzieningen. Er is wat bosrijk gebied waar kinderen kunnen spelen en een prachtig uitzicht!
Deze accommodatie is fantastisch gelegen en zou perfect voor ons zijn geweest, maar helaas waren er geen plaatsen meer beschikbaar. Er waren echter zeker twee keer zoveel plaatsen als hier geadverteerd!