@Charly27
- 2019
Supervriendelijke ontvangst, erg fijne plek. Helaas moet ik één ster aftrekken omdat de douches erg weinig waterdruk hebben en de temperatuur niet te regelen is. Maar een echte aanrader.
Mooie camping, maar als je geen eigen sanitair hebt, is er maar één gedeeld toilet en één afwasbak. Al met al een fijne plek met ruime plaatsen.
Supervriendelijke ontvangst. Het is verstandig om vooraf te informeren of er nog een plekje vrij is. Zeer goed onderhouden terrein. Zeer schone toiletten. Helaas is er maar één afwasbak. We komen graag terug.
Zeer mooie locatie met nieuw en zeer schoon sanitair. Hofer is de tegenpartij. Zeer vriendelijk personeel. En het uitzicht is prachtig.
Nieuw sanitair Parkeertarief 14€ in munten of EC-kaart. Elektriciteit alleen met munten € 0,50 per Kw/h.
Menigte !! In augustus konden we de zee niet bereiken, alleen mensen.Sanitaire voorzieningen waren zeer schoon en alles was goed onderhouden maar veel te groot. Zal ons een rustigere plek vinden.
Een prachtige plek waar de verhuurders erg vriendelijk en meegaand zijn. We komen graag terug.