@Chase2907
Kleinschalige camping. Leuke plekken in straatjes. Sanitair prima, wordt de hele dag door schoon gemaakt. De zee is om de hoek met ervoor een leuk ‘park’ voor de kids. Vooral in de avond is er veel te doen en zijn er shows etc daar. Zwembad is fijn om te hebben. Supermarktje erbij met ruim assortiment. Grote supermarkt op 10 min lopen. Wandelen langs het strand ook mogelijk. Al met al een leuke camping! En zeker ook betaalbaar in het hoogseizoen!
Greet en Nico dank voor de heerlijke dagen! Wat een geweldige en bijzondere plek. Zelfs onze kindjes hebben zich perfect vermaakt in de winkel, met de dieren en natuurlijk de overheerlijke taart in het café! Strandje op fiets afstand. Mooi sanitair! We komen zeker nog eens terug.
wat een mooie plek! je komt er door de verbouwingen helaas erg lastig, maar als je een fiets hebt komt het helemaal goed. heerlijk park om de hoek en mooie stad om te bezoeken! faciliteiten ook top! alles aanwezig.
fijne plek als je op doorreis bent! niet veel te doen, wel leuke wandeling om het meer en een biertje voor pap en mam met speeltuin voor de kids verderop! dorpje niks bijzonders. het was hier in de winter niet druk, dan was het lekker. maar als het hier vol staat zie je ons hier niet
Probeerden hier te overnachten. Lucht ruikt inderdaad niet lekker. We kwamen er ook niet op omdat de site niet werkte. Het zag er wel verzorgd/prima uit met alle voorzieningen die handig zijn. Maxi ica ernaast, dat is top.
Je staat op een parkeerplaats. Geen voorzieningen. 100 sek 24 u. De vrachtwagens rijden hier inderdaad af en aan. Geen rust! Om de hoek het stadje in, weinig bijzonder. Je hoeft hier niet speciaal te gaan staan om je boot te halen, 30 min tot Malmö.
In de winter gestaan. Deels open, was even zoeken. Sla linksaf en dan is het aan je linkerhand. Sanitair erg netjes, werd alleen niet schoon gemaakt hadden wij het idee. (Gezien er niemand was bleef het schoon!) Elektra zit achter het kleine hutje naast de plaatsen, evenals het afval deponeren in die bakken? worden niet geleegd. Erg centraal, makkelijk met de bus/fiets overal naartoe, Limhamn winkelstraat om de hoek ook leuk! 5 nachten gestaan!
Even gebeld om te verifiëren of ze open zijn, voor campers zijn ze tijdens de winter periode gesloten. Ter info!
leuke camping! prachtig aan het meer gelegen. voorzieningen wat ouder maar keurig! zelfs in de winter genoeg te doen. de haard stond lekker aan en buiten waren ze hout aan het hakken/verkopen. dichtbij alles wat je nodig hebt. aanrader, ook in de winter!
fijne plek! prachtige omgeving. wij stonden hier net voor de kerstdagen en zelfs dan erg gezellig en lekker om te fietsen/wandelen. voorzieningen zijn prima. je staat leuk aan het water.
leuke plek, prachtig uitzicht. stad om de hoek. supermarkt ook. voorzieningen keurig, elek zit erin. douches/toilet van jachthaven, eindje lopen maar erg netjes. hier kun je ook perfect afwassen en je was doen (gratis). luxe om een sauna te nemen voor je douche! top prijs, top plek!
leuke plek zo aan de haven! werkt met een pasje. douches/toilet zijn keurig. aparte afwas plek (maar 1) en wasmachine/droger (betaald). stroom palen zijn er niet veel dus wees op tijd. bus en metro gaat om de hoek. erg leuke plek om te staan als je de stad bezoekt. vliegverkeer hoor je wel wat, maar niet hinderlijk.
wat een fijne plek! we waren op doorreis. leuk dorpje, op loopafstand door het park. alle voorzieningen zitten op de plaats, erg netjes en duidelijk! werkt met pas en je krijgt zelfs je tegoed op de paal terug. aanrader dus!