@Chausson134
- 2024
Dure camperplaats, alles is gesloten! Hekken zijn op slot. We konden wel het terrein op met de camper om een plekje onder de bomen uit te zoeken. Stroom aanwezig. Na het scannen van de QR code € 48,00 betaald.
Prachtige camping, super mooi gelegen oo een eiland. Sanitair was schoon en ruim, douchen zat bij de prijs in. Nederlandse eigenaar legde niet allerlei regeltjes op, ook vertrektijd was vrij. Minpunt, terwijl wij nog op op de plek stonden raasde de grasmaaier vlak voor onze deur langs, terwijl onze hond daar lag. Daarom 4 in plaats van 5 sterren.
Na het lezen van de positieve reviews, gingen wij hier ook kijken voor een overnachting. Wij vonden het tegenvallen, het was lastig om een vlakke plek te vinden. Ook waren er niet voldoende stroom aansluitingen. Wij zijn weer vertrokken naar een camping verderop.
Ideale overnachtingsplek voor de boot naar Hirtshals, of als 1e na de overtocht. Enkele plekken aan het water met een mooi uitzicht over het meer. Je kunt zelfs een bootje lenen. Alles keurig in orde. Tussen 16 en 17 uur kon je nog een patatje bestellen, werd zelfs aan de camper bezorgd.
Zeker een mooie plek, maar wel op tijd zijn. Wij waren er om 16.45 uur toen nog 2 plekken vrij Wel even opletten dat de openbare toiletten van 6 tot 18.00 uur open zijn. Een aanrader om lekker te eten is bij Mylos, een Grieks restaurant op loopafstand.

Een plek met een gigantisch uitzicht, je staat helemaal vrij. Voor ons was het de eerste keer om als enige te staan. Maar om op deze hoogte tussen de wolken te staan is wel heel erg bijzonder. Het is eigenlijk een parkeerplaats met een vuilcontainer en verder geen voorzieningen, maar ruimte genoeg voor een mooi uitzicht. Er ligt een stuwmeer vlakbij met een paar kleine huisjes. Van de doorgaande weg 52 heb je geen last.