@Chausson27welcome

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een hartelijke beheerders van deze mooie plek tussen Canterbury en Folkestone. De bus stopt voor de camping en in 20 minuten ben je in deze steden. De douches zijn prima in orde, ja, misschien dat je even moet wachten, maar dat is in deze ontspannen wereld geen probleem. En de ferry in Dover is dichtbij! hartelijk dank Simon en Leanne

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vijf sterren, maar niet om te overnachten. De review van juli 2025 is misleidend, overal staat aangegeven dat overnachten en wildkamperen verboden is. De boete is een fixed penalty van £ 100,- of een rechtzaak met boete tot £ 1000,- Laten we als camperaars laten zien dat we de regels eerbiedigen. Toen wij dit later op de avond lazen, zijn we alsnog vertrokken naar een Brit Stop.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Helemaal eens met alle positieve reacties die er al staan. Eén aanvulling: aanrijden met een camper vanuit Boscastle. Een pakketbezorger waarschuwde ons toen we van de andere kant op weg waren naar deze camping voor schade aan de camper door de smalle weg. Toen we later een wandeling maakten waren we hem zeer dankbaar toe we zagen hoe smal deze weg was

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij sluiten ons aan bij voorgaande positieve reviews. En wij voegen toe dat we afgelopen 2 dagen goede verbinding hadden, 4G. Er stonden ook campers buiten de aangegeven plaatsen en dat lijkt geen probleem, ruimte genoeg.

Een heerlijk rustige camperplek, waar alles goed voor elkaar is. En wat een hartelijke ontvangst door Christa en Ferry. Als we in de buurt zijn, komen we zeker weer terug! Zeer tevreden.

Prachtige camperplek hoog in de bergen. onze koelkast ging soms uit door gebrek aan zuurstof I.c.m. wind, maar we hebben genoten. ember is genoeg plaats voor iederéén. Mooi om te zien hoe de herder terug kwam uit de bergen met zijn kudde.

Wat een mooie en gezellige CP. Na 22.00 uur daalde de rust neer en we heen heerlijk geslapen. onze hond genoot van de prachtige boswandeling ‘s morgens vroeg! inderdaad geen voorzieningen, maar een camperaar heeft die ook niet (iedere dag) nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een rust en ruimte, dicht bij Amsterdam. Niet goedkoop, maar zeker het geld waard!

Sitecode: 19756

Een prachtige CP met fantastisch uitzicht en gastvrije ‘wijnboerin’ We hadden er een goede tijd! Wel stroom en water, geen mogelijkheid toilet verschonen en vuilwater lozen. Goede wijnen te koop!

Om te reserveren hadden we heel vaak gebeld, maar de telefoon werd niet opgenomen. Dus er heen gereden. Er waren nog enkele niet gereserveerde plaatsen. Ruim 20 minuten gezocht naar beheerder. Een vriendelijke camperaar vertelde dat er weinig kans was. Dus besloten we eerst maar water te lozen en wc te doen. En toen… kregen we DIRECT van beheerder op boze toon bevel te vertrekken. Nooit eerder zo iets gehad in 10 jaar camperen.

Een prima CP met goede prijs/kwaliteit verhouding. Door een nieuwe systematiek in 2021 van de Silvretta Card zijn de baantjes gratis vanaf de eerste dag. Maar de tol is niet meer inbegrepen, alleen nog bij aanschaf van de Premiumcard voor € 49,-

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We kwamen hier voor de 2e keer en werden weer allerhartelijkst ontvangen. Prachtige plek om te wandelen of tochtje langs fietsknooppunten te maken. En we genieten ook van het heerlijk stroopwafel-roomijs!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gelukkig herkennen wij voorgaande beoordeling helemaal niet. Prima ontvangst. Op vrijdagavond in de bakkerij gekeken en genoten van de verhalen van de bakker. Inderdaad heerlijk brood. Prachtige omgeving voor allerlei activiteiten. We hopen zeker terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Graag onderstrepen we voorgaande positieve reacties. Wij voegen daaraan toe dat we de servicegerichte instelling van de beheerder bijzonder waarderen. We hebben opnieuw genoten van deze centraal gelegen CP en de mooie bereikbaarheid van Amsterdam via de pont. We hopen zeker terug te komen.

Wat een hartelijke ontvangst op deze prachtige camperplek. Alles is aanwezig. Mooie omgeving om tot rust te komen, te fietsen of te zwemmen. We hopen hier D.V. zeker terug te komen.