@Chaussonhenk
- 2004
Leuke camping, aardige eigenaren, maar €51,90 per nacht (incl de Kurtax) vind ik toch wat aan de prijzige kant. Ze willen je daar in Rügen overal een poot uitdraaien. De toeristen komen toch wel denken ze.
Kom ik bij de poort moet je een invulscherm invullen met zonlicht op het scherm. Niet te doen dus. Krijg je €50 op een kaart. Goed je moet wat dus je doet het. Betalen dan maar €55. Voor wat eigenlijk. WC'S niet open. Afwaskranen zijn er niet. Urinoir stinkt verschrikkelijk.
Deze plek moet uit campercontact. onveilige plek. Veel uitwerpselen. Waarschijnlijk daklozen in de buurt.
Mooie plek aan een jachthaven, beetje moeilijk te vinden (via TT). Maar ideaal om naar centrum Sevilla met bus 140 te gaan (15 min). Op de fiets 35 min. Sanitair kon beter. In de omgeving van de camperplek veel supermarkten.
Best wel een prima camperplaats, maar het sanitair kan echt niet!! 30 Euro per nacht voor zo' n smerig santinair is VEEL te VEEL. Douches echt verschrikkelijk en daarbij had ik ook nog een koude douche. Vieze groen en beschimmelde douchegordijnen. Geen uitvluchten meer over dat de gemeente geen toestemming geeft over nieuw sanitair. Gewoon dat houten gebouw slopen en voor een goedkope prijs ( sowieso ) aanbieden als camperplaats zonder sanitair voorzieningen. Ontvangst verder vriendelijk, maar ik had nog liever schoon sanitair of helemaal niet.
Schone camping, goed sanitair. Direct aan het strand. Plaatsen groot genoeg. Wij vonden het een van de mooiere campings op onze route. Fietsmogelijkheden naar Oliva (via citrusplantages) 30 min of Denia 60 min. Heel goed te doen. Bezorgbakker was waardeloos. Beter café Isabel achter sportcentrum. Beste brood wat we in Spanje gegeten hebben.
In tegenstelling tot eerdere berichten wel goed ontvangen. Maar we stonden er ook als enigste. Deze camping was tenminste open, wat volgens deze database ook de anderen in de omgeving moesten zijn. In vervolg dus bellen. Geen broodjes, geen Wifi, maar goede douches. Wel rioleringslucht. Heerlijk eten voor weinig geld (restaurant Alt Liblar) in Erftstadt. 15 min lopen. Rond meer leuke wandeling.