• Camperlocaties

@Choda

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Alle3n maar complimenten voor eigenaren, onderhoud sanitair etc. TOP

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Dit weekend hier gestaan. Hele mooie rustige camping met alles goed voor elkaar. Van hier uit mooie fiets routes. 👍🏻

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Heerlijke plek, keurig sanitair, vriendelijke eigenaren. Prachtige fiets routes in de buurt. Knooppunt 74 vlak bij de camping.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hebben hier 4 nachten gestaan. Vriendelijk personeel. Mooi sanitair. Broodjes service. Heerlijk ijs en kleine menu kaart. Fietsroutes.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie camping. vriendelijke beheerder. Kregen fiets en wandelroutes. Broodjes service en kleine aanbod van andere levensmiddelen. Goede wifi. Mooi sanitair. Weg naar de Elbe is erg steil (12%).

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Wij hebben hier 4 dagen gestaan omdat alles in de buurt (Hemelvaartsdag) vol geboekt was. Prima bevallen. fietstochten gemaakt en vergeet vooral Barockgarten Grossedlitz ( op 500 meter van de camping) te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Fijne beschutte plek. Schoon sanitair. Mooie fietsroutes. prachtig natuurgebied Zwanenwater. een plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hele mooie camping met ruime plaatsen. Op loop en fietsafstand van centrum. vriendelijk personeel en prima sanitair. Restaurant is heel goed. ook mooie fietsroutes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hele mooie plaatsen aan het water met zicht op de boten. Vriendelijk personeel en faciliteiten dik in orde. Goede fiets en wandel routes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek aan het water. Vriendelijk personeel en alles wat je nodig hebt. Hele mooie fietstocht om Sneekermeer. Knooppunt direct bij de CP. 👍🏻

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

we hebben 3 nachten op de camping gestaan. Schoon en mooi sanitair en vriendelijk personeel. Hebben niet veel ondernomen alleen langs het strand geslenterd en stenen zoeken. Heerlijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Fijne gemoedelijk camping. vriendelijk personeel. Van hieruit Sasnitz, Prora, boomkroonpad, Binz en Glowe bezocht. Het was soms even zoeken en de fietspaden zijn niet wat we gewend zijn. Prijs en kwaliteit verhouding prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek. Geen op of aanmerkingen. Stonden hier 1 nacht op doorreis naar Rugen maar komen op terug reis zeker terug voor een paar nachtjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hele mooie mini camping. Vriendelijke beheerder. voorzieningen top. Mooie fietsroutes. Ook beeldentuin bezocht en de moeite waard. Als ik dan een min puntje mag noemen: de zwakke WiFi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hele mooie CP. Alles aanwezig, mooie ruime plaatsen en aardige beheerders. mooie fietsroutes langs de Linde en naar Willemsoord / Frederiksoord. komen vast nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prachtig aangelegde camperplaats. Rustig gelegen bij mooi wandel en fietsgebied. Top.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vanaf de boot van Noorwegen hier naar toe gereden. om 11 uur receptie nog gewoon open. ruime plaatsen. Sanitair gebouw voor op de camping heel mooi. sanitair gebouw midden op de camping iets gedateerd maar super schoon. Je loopt zo vanaf de camping het strand op. Is ons zeer goed bevallen en zijn 3 dagen gebleven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prachtige plek aan meer. zijn bezig met nog meer plaatsen. Prijzen inclusief douche en wasmachine. komen graag terug.

Sitecode: 19192

Kleine camping met prachtig uitzicht. inderdaad meer geschikt voor campers. weinig tent plaatsen. sanitair prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie aangelegde camping op weg naar de boot. Aardig ontvangst Inderdaad misschien te weinig sanitaire voorzieningen maar dat heeft ons niet gestoord. Waren graag nog een dag langer gebleven maar helaas.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Ook wij zijn hier vorige week geweest. Eenvoudig maar ook heel schoon. Inderdaad voor 2 nachten 29,00 betaald maar dat vonden wij de prijs meer dan waard. Mooie fietstocht gemaakt langs Kalenberg en Ossenzijl.