@Chris-M!
- MAN TGE
- 2019
- Ander
- Buscamper
prima plek op fietsafstand van Nantes. warme douche, camperplaats voldoende ruim en een leuke wijn proeverij op de dag van aankomst. natuurlijk hebben ook wijn gekocht! Prima!
nu zijn wij redelijk snel tevreden, maar zelfs in maart is het lawaai van het voorbij razende verkeer erg hinderlijk. Jammer, het eiland nodigt uit om te fietsen!
De foto’s tonen twee plaatsen, de camperplaats is bij de begraafplaats. prima rustig plek. De parkeerplaats bij de kerk heeft ook een openbaar toilet. Kerk is het bezoeken zeker waard net als de luchtshow met uitleg over de kerk. Bedankt voor deze mooie plaats
Deze camperplaats bestaat niet meer! het veld is bedoeld als parkeerplaats voor auto’s lager als 2,15 meter. op de parkeerplaats voor deze plek zou je kunnen staan, maar snel vol en schuin!
Wij betaalden 12,95 prima prijs voor een mooie plek op het camperveld en heerlijke warme douches.
Voor een bezoek aan het stadje prima! Voorzieningen zijn in orde.
bereikbaarheid geen probleem! je hebt niet een leuk uitzicht door de hekken om het terrein. Voorzieningen zijn prima!
prima plek, prachtig dorp en kasteel! parkeren kost 6,- maar nu 2 maart 2026 was de automaat buiten werking dus gratis.
we hebben hier drie dagen gestaan. leuk stadje met bijzondere geschiedenis. Als de camperplaats vol is kun je ook op de parkeerplaats direct naast het camperplaats gedeelte staan. In ons geval was dat nodig, daar sta je zeker zo mooi!
Prachtig! laten we zuinig zijn op dit soort fantastische plekken. Alles wat je nodig hebt, water inname en lozen. je mag hier maximaal 2 dagen staan en terecht! Bedankt!
redelijk nieuwe camperplaats. 18,- per nacht + 5,- voor elektra, samen dus 23,-. plaatsen zijn niet groot maar voldoende. douches prima al hoewel je je kleren in de kleedruimte moet achterlaten anders wordt alles nat. Er is redelijk veel verkeerslawaai.
houd je van rust, dat is dit een fantastische camperplaats! Schitterend gelegen! mooie ruime plek, prima douche en toilet. Wij komen zeker terug!
leuke plaats, zicht op kleine Jachthaven en de veerboot haven.
prima plek met alle voorzieningen die je nodig hebt, ten minste als je niet afhankelijk bent van stroom. vannacht stonden we met 10 campers, maar nog ruimte genoeg om je heen! op dit moment gratis omdat men met werkzaamheden bezig is.
prima camperplaats met een warme douche ! vriendelijke beheerder die je veel goede informatie via whatsapp geeft!
Een bijzondere plek! We staan op een rommelige veld maar direct aan zee! nog geen 6 meter aan een kiezelstrand. Al is de plek bijzonder, toch maar 4sterren. De woningen erom heen zien er onverzorgd uit.
prima overnachtingsplaats. een aantal plaatsen zijn wel aardig scheef. in de avond (zaterdag) wel een aantal brommertje, maar niet tot diep in de nacht, overlast viel mee.
Tja, eigenlijk zouden we 5 sterren geven als er meer plaatsen waren. Nu op 21 maart rond 16:30 uur al helemaal vol. Ook geen enkele mogelijkheid om in de buurt te staan. Noodgedwongen moesten we dus doorrijden. De gemeente zou hier iets mee moeten doen.
Wat ons betreft niet geschikt. Drassig, een armoedige camper die er duidelijk langere staat voor bewoning en het terrein is redelijk scheef. met blokken wel op te lossen, maar het voelde niet goed. we zijn nadat we het stadje bekeken hebben doorgereden.
Zo ziet wat ons betreft een ideale camperplaats eruit! Gratis als je geen voorzieningen gebruikt en tegen een geringe vergoeding de voorzieningen die je nodig hebt. mooie omgeving om te wandelen. Prima! Gemeente bedankt!
Leuk plaats! Lidl en CarefourCity vlakbij. Als er ook nog voorzieningen waren dan zeker 5 sterren!
Inderdaad een parkeerplaats bij een aardig dorpje, maar eind maart erg stil
prima plaats, op asfalt, gemarkeerde plaatsen. mooi uitzicht op de omgeving
saaie parkeerplaats.
Prima plaats. Sani-Station ziet er netjes uit. ruimte voor in de zon en de schaduw. Nu op 16 maart 2024 staan we hier met drie campers
zo mogen ze van ons allemaal zijn, ruimte, rechte plaats op betonnen ondergrond, inclusief 220 perfect!
Prima plaats, aanmelden is even een gedoe en de app niet intuïtief. Als je eenmaal binnen bent heb je een redelijk rechte plaats.
De camping muur ziet er verzorgd uit. jou zou hopen dat er achter die muur een mooi verzorgde camping is. Helaas! Een verwaarloosde boel! Alles werkt, maar daar is alles mee gezegd.
Sitecode: 19429
Prima camping, hier voor de tweede keer! alles netjes en de ontvangst is vriendelijk en behulpzaam! Ronda is een leuke plaats in een prachtige omgeving. Vanaf de camping wandel je in 20 minuten naar het centrum.
Als deze camping water wil besparen dan doen ze dit wel op een verkeerde manier. kranen met een elektrische knop, dus niet in te stellen en een te grote straal, waardoor je kletsnat wordt ook daar waar dit niet de bedoeling is. inchecken erg omslachtig!
Als camping prima. sainitair netjes en schoon. Wel erg lastig dat er maar een haak is in de douche om je kleren en je handdoek op te hangen. Fietstocht naar het natuurgebied is de moeite waard!
prima camping, verzorgd, goed onderhouden en schoon sanitair! vanuit de camping kun je over een speciaal fietspad een mooie fietstocht maken naar Valencia.
De veldjes zijn behoorlijk scheef, je hebt dus wel even werk aan het rechtzetten! Douches met drukknoppen, wel is de temperatuur in te stellen. Ook ruik je rioolwater in de douches omdat de afvoerdeksel verwijderd zijn. Het is echt een mega camping/chalet park. Als je daar van houdt is het prima.
in de winter prima. Sanitair is netjes en verzorgd. Ontvangst was minder vriendelijk
Prima camperplaats. Betalen met de app is ons niet gelukt. er is wel een automaat voor het servicepunt, maar niet om de overnachting te betalen.
leuk middeleeuws stadje! bezoek zeker de moeite waard. waar precies de camperplaats is is onduidelijk. Het parkeerterrein waar de het servicepunt en waar de coördinaten je naar toesturen lijkt alleen een parkeerplaats. aan de andere kant van de rotonde is een groot veld waar je prima kunt staan, donker maar minder last van het verkeer. toen wij hier waren stonden er 15 campers en 1 caravan. O de parkeerplaats stond niemand.
De camperplaats zelf ligt wat verscholen en heeft beperkt zicht op de omgeving. voorzieningen prima en ook in de winter 14 januari is er water te krijgen. Wij zijn zelf op het parkeerterrein vlakbij de camperplaats gaan staan. Heerlijke rustige plaats!
Prima plaats en zeker om de nabij gelegen Cava Codorniu te bezoeken wat zeer de moeite waard is! Naast een interessante rondleiding wordt je ook nog met een treintje door de ondergrondse kelders rondgereden. Het aantal camperplaatsen is eigenlijk te beperkt, ook nu half januari staan er vier campers meer als dat er plaatsen zijn.
Ligging aan redelijk drukke verkeersweg. de camperplaats is netjes, wel zand, dus met regen plassen. Wat er lastig/vreemd is dat je pas vanaf 9:00 uur op het servicepunt te recht kunt. Ook water innemen kan pas na 9:00 uur. Dat vinden wij wel een groot min punt!
Nette plaats, ook nu eind december is er water te krijgen. wij stonden er met nog drie andere camper, ook kwamen meerdere campers langs voor water en om hún toilet te legen. fantastisch dat deze voorzieningen er zijn!
Leuk middeleeuws stadje. Prima parkeerplaats en overnachtingsplaats., zelfs verlicht. wij stonden er van 28 tot 29 december 2023 met een andere camper. de inrit is smal en de plaatsen kort, dus minder geschikt voor langere campers. ook zijn er weinig niet scheve plaatsen.
geen hoogte beperking gezien. rustig plek, de munten vonden wij onhandig en 3 euro per stuk
Sitecode: 2037
Alles dicht en onbruikbaar gemaakt.
mooie plek vriendelijke ontvangst. leuke wijn proeverij. Wijnen wel duur. douche lauwwarm. Erg onhandig dat je je wc niet mag legen!
leuk stadje, prima camperplaats! centrum zeer dichtbij!
Sitecode: 19758
fijn dat je de wc kunt legen en water kunt tappen! behalve het winkelcentrum vonden wij het geen aantrekkelijke plek en ook erg ongelijk, dus door gereden.
alles in orde echter ‘s middags veel bouw geluiden. begrijpelijk dat er gewerkt moet worden met boren en slijpen. ons advies zou wel zijn, meld dit even als mensen vragen of er een plek vrij is, dan kun je er rekening mee houden.
erg stil, geen campers toen wij er waren. er staat een bord kamperen verboden. wij zijn door gereden
prima plek, leuke wandel omgeving
prachtig plek! wat ons betreft net iets te ver van de bewoonde wereld.
leuk plaatje, parkeerterrein een beetje schuin, met blokken goed op te lossen.
Sitecode: 19368
gevaarlijk vol en vies! stadje is erg leuk! Maar de camping is te vol, alles is geblokkeerd door campers, je kunt niet weg als dit nodig mocht zijn. wij vinden dat gevaarlijk!
Prima parkeerterrein waar je kunt overnachten! Geen voorzieningen, maar het is gratis. wel volop ruimte.
Sitecode: 19429
prima camping, alles prima op orde. lopen naar het centrum kan prima, de weg is niet druk
Tja, het voldoet, maar niet voor ons, dan liever geen voorzieningen maar een mooie plaats.
Sitecode: 20030
eten in het hotel id prima.
Sitecode: 19777
prima camping! fantastisch sanitair! voldoende ruimte op plaats!
mooi, echter er hebben meerdere mensen ons verteld dat er wordt bekeurd als je binnen 150 meter van de kust staat. iedereen gaat ook weg, dus nemen we dat risico niet.
plaats is goed gelegen, als het geregend heeft modderig
perfect, alles aanwezig, 3 euro inclusief stroom!
te weinig echte camperplaatsen, maar er zijn plaatsen genoeg om te staan, wel scheef
mooie plek!
in januari wel afgelegen, wij zijn verder gereden
wij zijn doorgereden, erg ongelijk terrein en geen mooi uitzicht.
Prima plek, zeker in een stad! Boulevard en centrum op loop afstand
mooie plek, maar wel onrustig door de golven en het verkeer, leuk plaatsje!
Prima plek, er staat een bord dat campers zijn toegestaan. We staan hier met 4 campers redelijk vlak.
Er staat een bord verboden voor campers. Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit een officiële camperplaats is! De parkeervakken zijn kort en smal, dus niet geschikt voor campers langer als 5 meter. nu in januari staan er wel meerdere campers en mogelijk wordt er nu niet gehandhaafd.
Prima plek, mooie omgeving, ook in januari! Heerlijk rustig, wijnproeverij om 18:00 uur, vriendelijke ontvangst en natuurlijk is het de bedoeling dat je iets koopt! Je staat gratis met drinkwater en een punt om je grijs en zwart water te lozen.
fantastisch! goede ondergrond, leuk plaatsje, supermarkt dichtbij en nog gratis stroom!
prima plek! plaatsjes zijn wat klein
onvriendelijke ontvangst, “ik accepteer alleen mensen die ten minste drie dagen willen blijven” werd ons te verstaan gegeven toen wij vroegen of we een of twee dagen konden blijven. voor ons was het duidelijk, wij zoeken verder!
Prima camping, vriendelijk ontvangst, goede voorzieningen en alles mooi onderhouden en verzorgd! wij komen hier zeker terug!
camper plaats prima, echter de omgeving minder verzorgd.
Sitecode: 19259
prima plek, ligt mooi. nu al bijna alle plaatsen bezet
Prima plek! nu al volop bezet.
plaatsje is leuk, echter erg dicht aan de weg en erger nog, ‘s morgen vroeg ook op zaterdag wordt je wakker gedreund door de naast gelegen fabriek. Prijs kwaliteit verhouding niet ok, 15,50 en dan ook nog extra moeten betalen voor de douches! te duur!
prima plek, op loopafstand van dorp en zee, nu in de winter heerlijk rustig!
Geweldig! Zo zien wij ze graag, klein, eenvoudig, schoon en een redelijke prijs. Zeer vriendelijke ontvangst
Gezellig haven, prima clubgebouw waar je lekker kunt eten. Volop fiets mogelijkheden in de ongeving
Nergens is te zien dat dit een officiële camperplaats is. Bij de kerk zijn twee parkeerplaatsen, eentje makkelijker op te reiden, maar direct aan de weg en scheef. De hogergelegen parkeerplaats is prima recht.
De zoon van de eigenaar heeft het bedrijf overgenomen. Alles is net zo goed als de voorgaande jaren! Prima dus!
Sitecode: 62070
Keurige kleine camping. Voor het tweede jaar hier, nu helaas geen sneeuw, verder prima
Mooie omgeving, in de winter wat afgelegen. Ruime plaatsen.
Lekker eten, gratis stroom. Laten we zuinig zijn op dit soort prima camperplaatsen
Ook dit jaar weer naar deze camping, twee dagen gestaan. Alles prima in orde, prijs 32 euro. Camping eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Douche en toilet prima! Aanrader!
Wellicht in zomer mooi, nu alleen maar toeringcars. Voelt on prettig, dus doorgereden.
Sitecode: 19111
Veel vaste plaatsen, licht dichtbij het dorp. Wij vonden dit geen leuke camping! Wij betaalden. 31,- plus 1 euro voor de douche. Deze waren overigens goed
Nu voor de derde keer hier in de winter. Het was opnieuw prima, lekker eten, standplaats nu 4 euro als je in het gasthof eet. Stroom 3 euro. Wij komen hier beslist terug!
Sitecode: 62070
Prima kleine camping! Lekker gegeten en het restaurant bij de camping
Prachtige plek, heerlijk rustig! En zelfs elektra.
Prima plek mooi aan het meer.
Prima plek, dichtbij het centrum. Fietstocht naar Mons Klint is zeer de moeite waard.
Net als bij de andere jachthavens een prima camperplaats waar je gebruik maakt van de voorzieningen van de jachthaven. Haventje is gezellig, maar het plaatsje erg klein, wel leuke omgeving om te fietsen
Sitecode: 51926
Mooi plek, let op dat je bij de jachthaven gaat staan. Gezellige stad.
Mooie plek, als je het sanitairgebouw bij de haven voorbij rijdt heb je plaatsen met vrij zicht op zee
Sitecode: 42046
Prima plek aan een leuke haven
Parkeerplaats met mooi uitzicht. Op 12 februari 2018 stonden er acht campers prima dus.
Prima plek, veel parkeerbewegingen, maar geen geluidsoverlast. Er is nergens te zien dat dit een camperplaats is, maar er staat ook niet dat het niet mag! Wij hebben hier prettig gestaan met nog een andere Nederlandse camper
Prima plek, ook in de winter, netjes en vriendelijk! 24,50 per nacht inclusief stroom
Kwartier lopen vanaf het centrum, douches zijn goed, maar het schoonmaken kan beter. Afrekenen was een drama. Alleen de cheffin heeft een sleutel van de stroom kast. Wij wilden om 9.00 uur vertrekken maar omdat de cheffin zoek was konden wij pas om 10.00 uur weg. 30,00 euro exclusief stroom.
Waren hier voor de tweede keer in februari 2016 en nu weer in 2018. Prima plek, zo mogen er meer zijn! Voordelige, zeker ook als je gaat eten in het restaurant wat prima is, en stroom en een plek om je WC te legen. Verder is het uitzicht prachtig!
Erg duur, 32 euro per nacht zonder stroom! Zeer ongastvrij ontvangst en de eigenaresse is onvriendelijk en ongeïnteresseerd! Sanitair is goed. Ondanks dat komen wij hier niet meer terug!
Prima plek, lekker gegeten. In februari 2018 waren naast onze camper er nog een andere camper, plaats genoeg. Er is ook de mogelijkheid om te ontbijten.
Ontvangst onvriendelijk! Voorzieningen goed!
Mooie plek zeker in de winter! Er is slechts een nadeel, als je met je camper van de plek wilt, bijvoorbeeld voor boodschappen moet je betalen alsof je weggaat en daarna kom je weer als nieuw
Mooie plek, goede wandelmogelijkheden, ook in de winter. Mooi sanitair, echter slechtsten douche voor de hele camping. Men is wel van plan dit uit te bereiden.
Geen plaats voor ons, lege camping en toch moet je met korting achteraf staan, sanitair matig douche slecht met drukknop. Wij komen hier niet meer terug
Vreemd, campinggasten die hun radio hard aan houden staan, gevraagd of het zachter kon, nee. Naar de receptie van de camping gegaan, zij gaven aan dat deze mensen slechthorend zijn en daarom de radio zo luid aan hadden, deze mensen zaten buiten, deuren van de camper open en muziek aan. Dat de receptie zo reageert getuigd niet van service naar de andere gasten. Sanitair stonk.
Wij kwamen hier aan receptie dicht, wat nu? Restaurant zij dat we een plaats konden uitzoeken, allemaal erg onduidelijk, kaartje gaf aan dat er veel plaatsen waren waar je een toeslag moet betalen. Wij zijn weggegaan!
26-09-2015 camping bezocht, wat ons betreft geen aanrader, veel plaatst, echter om korting te krijgen, moet je achteraf staan, verder zijn alle extra faciliteiten dicht! Wij komen hier niet meer terug.
Vriendelijke ontvangst, heerlijk rustig, mooi uitzicht, net sanitair, wij komen hier wel terug.