@Chris-en-Lieve
- 2014
We verbleven hier op 16 en 17 augustus en het was er zalig... tegen de avond stonden er rond de 20 campers. De nacht verliep rustig met uitzondering van een bepaald tijdstip dat er werd geraced met motoren. Voor de rest veilig en aangenaam en niet ver van Gravelines
Een zalige gratis cp... Chapeau aan de stad Eeklo. zéér verzorgd, de hagen mooi geschoren. Gezellig terras aan het water bij de brasserie. Altijd leuk terug keren hier !! Was heel kalm bij aankomst op zaterdag 26 juli.
De slagboom werkt opnieuw. Momenteel ontzettend moeilijk om de plaats te bereiken (lang moeten rondrijden), door wegen werken in de buurt. Maar dit doet natuurlijk niks af van de cp. Inderdaad ook wat verkeerslawaai, tegen de ochtend blijkbaar beter. Cp loopt ook heel snel vol.
Sitecode: 72035
Zoals reeds meerdere malen aangehaald, een zeer leuke camperplaats, aan de Schelde, met sanitair gebouw voor wie het van doen heeft. Chapeau nogmaals aan de gemeente Gavere 👍. Tegen de avond loopt het meestal vol. zéér lekkere bakkerij dichtbij alsook een Carrefour. We komen hier graag terug ! De ernaast gelegen parking is ondertussen verboden voor campers.
Chapeau aan het bedrijf om er te mogen parkeren en overnachten! Zoals reeds meerdere malen aangehaald super leuke plaats...en tevens de ambiance van de toekomende auto bussen die het bedrijf een bezoek brengen. Tevens een ideale uitvalsbasis om het prachtige vissersdorp Volendam te bezoeken op slechts 2 km afstand met z'n leuke restaurants en winkeltjes en haven !
Toegekomen op 2 juni rond de middag. Een 4 tal campers waren aanwezig. Tegen de avond stond het vol. inderdaad een héél leuke rustige plaats aan het water en temidden het centrum. Chapeau aan de stad Breda. Zoals reeds gemeld dat je de gele automaat moet gebruiken. Alleen jammer dat je blijkbaar per 24 u moet betalen en niet van de eerste keer voor enkele dagen.
Leuk om nog eens terug te komen na 9 jaar. Veilig en rustig staan en overnachten. Alle voorzieningen aanwezig voor wie het nodig heeft. Elektriciteit lijkt wel heel erg duur. Gezellig stadje en leuke fietsroutes in de buurt. Chapeau aan de stad Bilzen !
we stonden daar 1 nacht in april. Super rustig en veilig en... gratis ! Inderdaad, wat smal om in te rijden, maar het lukt wel met onze camper van 7.50 m. Het dorp is op wandelafstand.
Nog steeds leuk om daar te komen. Zeer dichtbij de Schelde, dus wandelen en fietsen alom, bijvoorbeeld naar Hamme, Bornem.... Wekelijkse markt op vrijdag. Alleen jammer dat de betaalautomaat heel moeilijk te bedienen is, momenteel toch ( lees begin oktober) Alleen parkeren, dus zonder voorzieningen slechts 5 euro. Chapeau aan de gemeente Temse. 👍
Bedankt aan de stad Ronse voor het heel mooie initiatief. Momenteel zéér druk op de parking gezien een Ethiopisch voetbal tornooi met rand activiteiten. We hebben nog net een plaatsje kunnen bemachtigen bij aankomst op donderdag 1 augustus. Er stonden niet veel campers.. Echter geen last ondervonden. Allemaal heel vriendelijke Ethiopiërs. Stad Ronse de moeite om te bezoeken en terwijl de 'Smaakkaart' wandeling gedaan. Ook een aanrader
Ondanks de soms negatieve commentaren, toch een leuke camperplaats. Het feit dat er tijdens de dag veel campers op en af rijden, is niet meer dan normaal voor een grote cp maar dat zorgt voor een beetje ambiance voor de liefhebbers van allerlei soorten campers. Cp is trouwens héél dicht bij de mooie stad Honfleur. De komst van de bakker 's morgens is niet altijd betrouwbaar, van de 3 dagen dat wij daar stonden, slecht 1 maal gezien.
In het verleden hier al meerdere keren gestaan. Dit is nog altijd een leuke en gratis plaats ( op 15 juli 24). Wissant is een aangenaam dorpje aan de zee. Cp waarschijnlijk binnenkort te betalen, te zien aan de voorbereidende werken aan de ingang.
Inderdaad, zoals reeds aangegeven, een fantastische plaats aan het water, bij klein jachthaventje en terras. Ideaal om van daaruit te fietsen via knooppunten. Alle voorzieningen aanwezig en slechts 6 euro. Heel dichtbij het centrum van Pelt (Neerpelt). Opletten bij inrijden, liefst eerst checken of er plaats is, want is meestal druk bezet. Dus even op straat parkeren. We komen zeker terug!
inderdaad, zoals reeds gezegd, een top plaats aan het water en in de natuur en bovendien gratis. we stonden hier op 1 mei, het was een zeer aangename zomerse dag.... gewoon zalig. ook niet zo ver van het leuke centrum Lommel met z'n vele Horeca zaken.
Zoals reeds meerdere malen beschreven: een prachtige camperplaats, recent, ruim alles aanwezig, in het groen. wij waren toegekomen op zaterdag kort voor de middag, nog net 1 plaatsje. is rap volzet zeker in het weekend. zalig wandelen en fietsen in de omgeving, Chapeau aan de gemeente Anzegem. 👍
Rustige plaats bij de wijnboer. Terrein licht hellend. Gemakkelijk bereikbaar, in tegenstelling tot een vorige review. we stonden er op 28 juli met 13. Ruimte genoeg. Gelegenheid om wijn te kopen tegen een zeer democratische prijs. Ideaal ook om op een paar honderd meter de oversteek te maken naar het zeer romantische dorpje Beilstein
Camper plaats is niet gesloten, we staan op 26 juli 23 met meer dan 10. Mooie plaats vlak aan de Moezel. En ja, het is een drukke baan en veel treinverkeer, dat moet je erbij nemen. Slechts 5 euro/24 u. aan betaalautomaat. Ruime plaatsen en veel zitbanken.
inderdaad, niet de meest romantische plaats doch wel dichtbij de mooie stad Koblenz. Vriendelijke man komt de centjes ophalen, tenzij je dit in de daartoe bestemde bus hebt gedeponeerd. Elektriciteit inbegrepen op de meeste plaatsen.
Inderdaad, een leuke plaats om te staan en te overnachten, en gratis. wie wenst kan stroom nemen tegen €2 voor ongeveer 12 u. ook bezoek aan de steenkoolmijn mogelijk. €15 inclusief toegang tot het museum. Restaurant en terras aanwezig. Chapeau voor dit initiatief.
Ideale plaats om de mooie stad Duinkerke te bezoeken, op zeer korte afstand van stad en zee. De meeste plaatsen zijn inderdaad zeer hellend en je hebt weinig uitzicht op de omgeving. maar voor de rest een goede uitvalsbasis.
deze cp is inderdaad heel goed gelegen op korte afstand van zee/strand/stad. Is gelegen naast een camping. Zeer ruime plaatsen, heel verzorgd. Alleen staat de betaalautomaat heel laag, maar dat is een detail.
Nog altijd een heel mooie cp met zicht op de bootjes. Zeer ruime plaatsen en.... gratis. niet vergeten registreren met qr code. vandaaruit zalig fietsen langs het water. ook leuke taverne met terras aan het water. Chapeau gemeente Eeklo.
Sitecode: 72035
Chapeau aan de gemeente Gavere. gratis plaats voor 9 campers en dan nog de aanwezigheid van een sanitair gebouwtje voor diegenen die dit nodig hebben. Vlak aan de Schelde, zalig fietsen naar bijvoorbeeld Gent of Oudenaarde langs het water (jaagpad). 10/10.
Heel aangename rustige plaats temidden het bos en... gratis ! Centrum op wandelafstand en leuk stadje. We komen terug !
Fantastisch initiatief van de uitbater. Schitterende omgeving aan het bos om te wandelen en te fietsen. Zeer leuke taverne. . Rustig geslapen. Een aanrader. Chris en Lieve
Zalige plaats aan het water....tof om te kamperen met zicht op de passerende boten en bovendien gratis! Bedankt Aalter!
Sitecode: 72035
super lokatie aan de Schelde. Zeer proper sanitair gebouw. ruime plaatsen. bedankt gemeente Gavere. Zo zouden er meer moeten zijn.
leuke, veilige en goedkope cp met alle voorzieningen. prachtig initiatief. Leuk fietsen en wandelen in de buurt. De Schelde vlakbij.