@Chris-en-Lieve
- 2014
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

We verbleven hier op 16 en 17 augustus en het was er zalig... tegen de avond stonden er rond de 20 campers. De nacht verliep rustig met uitzondering van een bepaald tijdstip dat er werd geraced met motoren. Voor de rest veilig en aangenaam en niet ver van Gravelines
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een zalige gratis cp... Chapeau aan de stad Eeklo. zéér verzorgd, de hagen mooi geschoren. Gezellig terras aan het water bij de brasserie. Altijd leuk terug keren hier !! Was heel kalm bij aankomst op zaterdag 26 juli.
De slagboom werkt opnieuw. Momenteel ontzettend moeilijk om de plaats te bereiken (lang moeten rondrijden), door wegen werken in de buurt. Maar dit doet natuurlijk niks af van de cp. Inderdaad ook wat verkeerslawaai, tegen de ochtend blijkbaar beter. Cp loopt ook heel snel vol.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 72035
Zoals reeds meerdere malen aangehaald, een zeer leuke camperplaats, aan de Schelde, met sanitair gebouw voor wie het van doen heeft. Chapeau nogmaals aan de gemeente Gavere 👍. Tegen de avond loopt het meestal vol. zéér lekkere bakkerij dichtbij alsook een Carrefour. We komen hier graag terug ! De ernaast gelegen parking is ondertussen verboden voor campers.
Chapeau aan het bedrijf om er te mogen parkeren en overnachten! Zoals reeds meerdere malen aangehaald super leuke plaats...en tevens de ambiance van de toekomende auto bussen die het bedrijf een bezoek brengen. Tevens een ideale uitvalsbasis om het prachtige vissersdorp Volendam te bezoeken op slechts 2 km afstand met z'n leuke restaurants en winkeltjes en haven !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Toegekomen op 2 juni rond de middag. Een 4 tal campers waren aanwezig. Tegen de avond stond het vol. inderdaad een héél leuke rustige plaats aan het water en temidden het centrum. Chapeau aan de stad Breda. Zoals reeds gemeld dat je de gele automaat moet gebruiken. Alleen jammer dat je blijkbaar per 24 u moet betalen en niet van de eerste keer voor enkele dagen.