@Chris-en-Tanja
Prachtige natuurlijke camping weg van de dagelijkse beslommeringen, als urenlang onnodig op je telefoon. De hond mag mee waarmee je prachtige wandelingen kunt maken in het aangesloten natuurgebied het Luterzand. Hier is ook een losloop gebied waar je hond heerlijk kan ravotten met andere honden en zwemmen kan in de Dinkel ...een van de laaste natuurlijk meanderend riviertje van Nederland. Voor de kinderen is altijd een uitdaging bij zwemvijver.
Mooie plek midden in de voormalige hoofdstad. Jammer dat de meneer bij de receptie niet vriendelijk was.... kan ook aan het ontzettend hete weer gelegen hebben. Mocht zelf een plek uitzoeken maar deze was 2 keer niet helemaal naar zijn smaak...pffft. Wel een mooie biergarten.
Heerlijk rustig campingkje... vriendelijke eigenaren die voor een gunstige prijs ook nog een heerlijke maaltijd aanbieden. Niet duur erg schoon sanitair. Kortom top camping.
Leuke rustige camping met vriendelijke eigenaren waar je gewoon in het Nederlands mee kunt communiceren. Er is de mogelijkheid om een warme hap te scoren bij de eigenaren. Rond haf 9 in de ochtend meld de bakker zich op de camping. Wie van rust en eenvoudig maar schoon sanitair houd zeker een aanrader.
Als je van rust houd vlakbij een klein sportveld en een slaperig frans dorpje. Eenvoudig schoon sanitair, plek genoeg in het hoogseizoen voor slechts 20 euro per nacht voor 2 pers camperplek, stroom en douches. Voor ons een goede plek.