@Chris-on-the-road
- 2010
Juni 2026
Sitecode: 20290
Prachtige, rustige locatie aan het water, perfecte tussenstop en een compliment voor de lokale aanbieder.
Rustige en vlakke camperlocatie waardoor we een hele rustige nacht hebben gehad. Vliegtuigen helemaal niet slecht, maar de natuur rondom. geen faciliteiten.
2023
Geweldige tussenstop en veel wandelmogelijkheden in de natuur tot aan het heiligdom. De kabelbaantram kost € 2 enkele reis of € 3 retour.
Geweldige locatie en faciliteiten met vriendelijke behulpzame eigenaren. stranden en stad met bars en restaurants op korte loopafstand.
Dankzij Guntin is alles hier voor uw bezoekers! Openluchtzwembad op 5 minuten loopafstand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Geweldige camperplek met alle voorzieningen en een zwembad als bonus. veilige parkeerplaats en ziet er een beetje industrieel uit, maar om de hoek is het zwembad een oase. Dit is onze tweede keer hier en we zullen terugkeren!
2021
Een voordelige, no-nonsense camping - enkele grasplaatsen en alle faciliteiten. Het café op het terrein en alle dieren zijn een extra bonus. Dit is ons 3e bezoek en we zullen terugkomen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden