@Chris99

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

wat fijn dat er zulke gratis plekken aangeboden worden. hoewel wij nergens zagen dat het een officiële plek is. we stonden er met ongeveer 8 campers, is een gewone parkeerplaats. in de ochtend wel geluid van de weg ernaast.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

heerlijke plek, met veel dieren, camper plekken onder de druivenranken en drankjes op een heerlijk terras met relaxte vibe. aanrader

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

heerlijke plek aan het water. heel groot terrein dus je staat ruim. ook heerlijk rustig. op het gekraai van de haan na :)

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie plek met prachtig uitzicht over het meer. toen wij er stonden (juli) stond er 1 vrachtwagen, verder niemand dus heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

aardige camping, klein en als het vol is sta je redelijk dicht op elkaar. aan een drukke weg. sanitair is mooi en heel schoon. is inmiddels 32 euro voor twee personen een auto, vinden we eigenlijk te veel.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie plek met prachtig uitzicht. je moet helemaal doorrijden naar het fort. tis wel flink scheef allemaal en toen wij er in augustus waren was het druk, met auto’s die de hele nacht door af en aan reden.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

heerlijke plek aan het water. sanitair prima in orde. vriendelijke mensen, die je graag verwennen met raki en koffie :-)

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prachtige plek aan het meer, heel veel ruimte. heerlijk rustig. lekker gegeten in het restaurant, vriendelijke mensen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

ideaal om van daaruit de oude stad in te lopen. wel wat lawaai van de weg en de stad (blaffende honden bijvoorbeeld), maar dat is te verwachten als je dicht tegen een stad aan zit. eigenaren zeer vriendelijk.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

ideaal om vandaaruit de oude stad in te lopen. wel verkeerslawaai. er is ook een niveau lager, dat is mooier en minder lawaai, maar geen doeken die schaduw creëren.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prachtige plek, grasveldje voor campers en kampeerders, omringd door bergen, heerlijk rustig. vandaar uit prachtige hikes te maken (pittig, naar de toppen van de bergen). sanitair redelijk ok, restaurant prima. 8 euro per persoon (inclusief auto/camper). weg ernaartoe is slecht en niet toegankelijk voor grote campers.

Sitecode: 71903

hele mooie plek, rustig. sanitair prima in orde. 1 douche wel weinig als het druk is. lekker gegeten in het restaurant. prachtige wandelingen te maken vanuit de camping.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

zeer vriendelijke mensen, heerlijk gegeten (veel van eigen teelt) en zeer betaalbaar. plek is het parkeerterrein voor het restaurant, niet erg bijzonder en niet geschikt voor grote campers.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

een leuke camping aan een mooi meer. sanitair prima in orde. 1 wasmachine en 1 droger, was een beetje vechten. geen georganiseerde plekken vonden wij juist charmant.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

plek zelf is jnderdaad weinig inspirerend, maar je loopt zo Ljubljana in. een prachtige stad, relaxte sfeer en centrum grotendeels autovrij.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

heerlijk rustig gestaan, wel dicht langs de weg, maar deze is heel rustig.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie rustige plek, vandaaruit mooie wandelingen te maken. toilet met warm water.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie plek, rustig en prachtig uitzicht. wel pal aan de weg, maar deze is zeer rustig.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

heerlijk rustig plekje! ditect links als je parkeerterrein op rijdt, iets lager niveau. er hangt een klein P bordje op het vervallen huis.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

we stonden hier met honderden auto’s, eind juli is een vierdaags muziekfestival- jaarlijks. best gezellig, maar niet echt rustig, houd dit dus in de gaten :-)

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

nette plek met goede sanizuil (water 10 cent per 10 liter, lozen gratis), maar pal aan een drukke weg.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prachtige en goed verzorgde camperplek. wij stonden er op zaterdagavond in juli en hadden tot na 2 uur ‘s nachts keiharde muziek van een feest buiten bij het restaurant, dat was minder aangenaam.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

geen werkzaamheden meer, maar ook geen camperplek te bekennen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Nog steeds geen water. legen cassettetoilet kan wel.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

geen mogelijkheid tot lozen en ook geen vullen van water.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

mooie plek, maar onduidelijk of je er mag staan. het waterpunt is een fontein voor de kerk, waar je met de camper niet kunt komen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

hele fijne plek, wel druk, maar relaxte sfeer en heel veel plaatsen, dus je kunt altijd wel terecht. vandaaruit mooie wandeling te maken en uitzicht is prachtig.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prachtige plek, mooi uitzicht en heerlijk rustig. toiletten heel netjes. heerlijke verse eitjes te koop voor als je zelf je ontbijt maakt :-)

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

groot, rustig terrein, ideaal voor doorreis. vlakbij bakker en supermarkt, dus ook heerlijke verse broodjes.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wat drukkere campingplek, perfect om vandaaruit te gaan wandelen in Müllertahl

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

fijne rustige plek en vandaaruit aardige wandeling te maken

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

groot terrein aan de rand van een natuurgebied om lekker te wandelen. begin december naast een gezellige kerstmarkt waar lekker geborreld en gegeten kan worden.

Mooie plek aan het meertje, wij stonden op het parkeerterrein naast de CP.

Geweldige plek, heerlijk rustig onder de bomen. je loopt zo het dorp in naar de bakker voor vers brood.

Vrij volle camperplaats. perfect om van het meer te genieten, wij liepen met onze kayaks zo van de CP het meer in.

Prima plek, we hebben er vandaaruit gewandeld en ook nog wat gewinkeld (want dat doe je daar blijkbaar :-). wel vrij druk.

Hele nooie pkek inderdaad, vandaaruit kun je mooie wandelingen maken. wij stonden er zaterdag 22 juli wel hutje-mutje met ruim 30 campers.

Fijne camping, douches prima. wel vrij veel schuine plekken, je kunt er blokken lenen als je die niet hebt. supermarkt is inderdaad een vrije steile tocht van iets meer dan 1 km, maar wel te doen.

hier een nachtje gestaan, heerlijk rustige tussenstop. onduidelijk of het nog wel een camperplek is, stond niet aangegeven.

niet (langer) toegestaan

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Leuke restaurantjes en barretjes en na een stukje lopen verse broodjes.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hele prettige plek om te staan, bij kabbelend beekje en verder lekker rustig. Dorpje is ontzettend leuk en de moeite van een wandeling waard. Verse broodjes (en taartjes) bij de bakker en leuke restaurantjes en barretjes.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek om te overnachten, zeer fel verlicht met veel lantaarnpalen. hadden wel het idee dat het in de milieuzone lag.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige plek, heel rustig. via hek toegang naar het meer, waar wij een heerlijke kajaktocht hebben gemaakt. ligt ook aan een orachtig wandelpad van iets meer dan 10 km, af en toe wel klauteren en klimmen. je kunt ook fietsen rond het meer, dat gaat dan over de weg. heerlijk gegeten voor weinig geld. sanitair voldoet prima. wij betaalden eind april 15 euro per persoon (45,- voor drie personen voor een nacht) dat vonden we wel flink aan de prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Grappige plek aan de rand van een woonwijk. Goede plek om van daaruit naar Verona te fietsen. Geluid van de weg is duidelijk hoorbaar, zeker bovenin een camper met hefdak van tentdoek…

Sitecode: 12098

heerlijke plek inderdaad. prachtig uitzicht, leuk dorpje, verse broodjes en een cafeetje voor een espresso dichtbij. leuk ook om te wandelen. de kerkklok laat zich vaak en duidelijk horen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima lokatie voor een overnachting, ruim een heerlijk rustig. de Lidl op 500m voor verse broodjes (en andere boodschappen uiteraard).

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heerlijke plek, ruim en rustig. stonden er met Pasen met ruim 25 campers, dubbele had ook makkelijk gekund. mooie omgeving om te fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

paar jaren geleden hier gestaan en vandaaruit heerlijk gefietst. leuk strandje inderdaad. geen voorzieningen geen probleem, was immers gratis. 12 euro is dit in mijn ogen echt niet waard.

heerlijke plek, enorm groot veld en heerlijk rustig! van daaruit mooie wandeling gemaakt. prachtig uitzicht.

mooie plek met fraai uitzicht. lekker rustig en fijn dat er voorzieningen zijn.

mooie plek, we stonden eind oktober wel hutje-mutje. mooi wandelgebied, maar let op, in oktober en november houden ze jachtdagen en dan is een deel van het gebied voor publiek gesloten.

prima pkek met mooi uitzicht, we stonden hier twee nachten, wel vol in de wind. geen enkele faciliteit. doneren kan ook online (private property).

Hier een nacht gestaan voor het hek. onduidelijk of het toegestaan is, stond in elk geval geen bord dat het niet is toegestaan. prima voor kort verblijf, wel beetje schuin terrein.

Grappig om naast de heuvel te staan. We stonden ook heerlijk koel onder de bomen. De plaats ligt echter pal naast een weg, waar verkeer dag en nacht voorbij raast. Zelfs met oordoppen last van het geluid.

Inderdaad een prima plek, vrij snel nadat je de Kanaaltunnel uitrijdt. ruime parking en direct boodschappen kunnen doen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie plek aan het water, en aan de andere kant een winkelterrein met Intermarche en Lidl in de buurt. fijn ook dat er voorzieningen zijn. goede plek om vandaaruit mountainbike en wandeltochten te maken. Veel horeca dicht op maandag, gebruik gemaakt van pizza-automaat.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer ruime en rustige camping bij een leuk stadje. Hoewel Rocroy begin mei 2022 één grote bouwplaats waa.

plaats is op het parkeerterrein van de stoeltjeslift, niets bijzonders. in de omgeving is het mooi wandelen, en stoeltjeslift is heel handig als je niet naar boven wilt lopen (3,50 enkele reis en 5 euro retour). ook vlakbij heftig MTBroute.

prachtige plek aan een mooi meer, waar gesupped en gekajakd werd. was wel erg druk (zaterdagavond), leek wel een rumoerige camping en zondagochtend hield een groep mensen een dienst met veel gesproken en gezongen woord. evengoed twee prima nachten gehad

prima, rustige plek voor doorreis.

prima plek aan de rand van een parkje waar je wat kunt wandelen of lekker op een bankje zitten. wij hebben een kajaktocht over de Bode gemaakt (stroomafwaarts naar Klein Oschersleben), werkelijk schitterend.

eenvoudige camperplaats, waarbij gebruik gemaakt kan worden van prima verzorgd sanitair. wij moesten voor een camper, 2 volwassen en 2 kinderen 20 euro voor een nacht op het camperveldje betalen. water voor een euro, sanitair verder gratis.

hele mooie plek met prachtig uitzicht over de Weser. fietstocht gedaan, vrij veel over asfaltwegen, met een paar heel mooie stukken. Rinteln is een leuk plaatsje met wat leuke terrasjes om even pauze van de fietstocht te houden.

prima plek, camperplek zelf niet zo bijzonder, rond het meer kun je leuk fietsen en in het restaurant kun je een lekker visje en ijsje eten. paar nachten gebleven om die redenen.

boven sta je inderdaad leuk onder de bomen. wij vonden het geluid van de weg wel wat hinderlijk.

Prima plek naast de roeiclub, direct aan het water.

Prachtig uitzicht over zee, mooie zonsondergang. Water staat heel laag, niet geschikt om in te zwemmen, maar je kunt er een heel stuk in lopen, geeft een aparte sfeer. Vuilnisbak, verder geen voorzieningen.

Heel mooi plekje, direct aan het water, met prachtig uitzicht. Vuilnisbakken en toilet. Redelijk rustig, geluid kwam met name van de wind.

Groot terrein, waar wel een bord 'no camping' stond? Vlak achter de duinen, dus zo op het strand. Restaurant met terras en lekkere ijssalon.

Werkelijk een prachtig uitzicht over zee, mooi voor een zonsondergang. Toen wij er waren stond er enorme wind. Vuilnisbakken, verder geen voorzieningen. Leuke wandeling van 2 km naar de vuurtoren, aanrader.

Grasveldje met uitzicht op weilanden, paarden en bomen. Veldje was wel wat scheef. Vuilnisbak, verder geen voorzieningen.Vlak langs een - niet al te drukke - weg, dat hoor je wel.

Fijne plek midden in de duinen. Met een kleine doorsteek sta je zo op het strand. Toliet en vuilnisbakken aanwezig. We stondenmet 5 campers en er was ruimte genoeg.

Sitecode: 92091

Ontzettend mooie plek aan een haventje, met een prachtig uitzicht. En heerlijk rustig.

Mooie ruime plek, met als extraatje de sculpturen. Toilet en vuilnisbakken. Wel vroeg in de ochtend geluidsoverlast (machines?).

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prachtige plek, wel heel snel vol op mooie (vrije) dagen. Met Hemelvaart stonden de campers te wachten tot er campers weggingen. Op vrije dagen ook heel druk bezocht door dagjesmensen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Paar heerlijke dagen gehad aan het Paterswoldsemeer. Ruime grasvelden aan het water. Afvalbakken. Campers op het parkeerterrein vooraan leken gedoogd te worden.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Eind april een paar heerlijke dagen gehad. Groot parkeerterrein. Veel ruimte voor sport en spel op het strandje en het (gras)veldje. Leuk fietsen in de omgeving (bijvoorbeeld Zuigerplasbos). Toiletten gesloten vanwege coronacrisis, evenals het strandtentje. Prullenbakken aanwezig.

Mooie plek in parkachtige omgeving. Derde week van augustus heel rustig. In de ochtend wel het nodige geluid. Glasbakken, maar geen vuilnisbakken. Sanizuil. Leuk dorpje.

Veel pkek op groot parkeerterrein vlakbij strand. Erg leuk strand met gezellig strandtentje voor koffie, ijsje en een hapje en een drankje ‘s avonds. Toilerten met water en zeep, en een (koude) douche op het strand.

Prima plek voor doorreis, lekker rustig. Verder weinig bijzonders.

Ruim plek, vrij uitzicht. Tijdens openingstijden museum kun je toilet gebruiken. Ook cafeteria.Museum is bezoek zeker waard.

Fantastiche plek aan groot grasveld en meer. Fijne douches en toiletten. Extra nachtje gebleven.

Mooie plek aan het water, met picknicktafels en afvalbakken. Redelijk dicht op de wreg nog wel, geen heel drukke weg. Toen wij er waren (12 aug 19) wel guut, regen en in de ochtend 6 graden.

Prachtige plek, sluizen ietsje verderop zijn leuk om te belijken. Er zijn twee terreintjes, dus wel aardig wat plek. Omgeving ook zeer geschikt om te wandelen. Toiletten en douches gedateerd inderdaad en netjes. Boiler was niet aangesloten, alle stroom leek voor wifi gebruik, dus voor ons was het koud douchen.

Er stond heel expliciet dat toegang alleen was voor gebruikers kabelbaan, wij zijn daarom doorgrreden.

Prima plek voor doorreis en eventueel trip met de kabelbaan. 4 minuten omhoog en dan ong 4 km naar beneden. Toiletten bij kabelbaan te gebruiken tijdens openingstijden. Ook afvalbakken aanwezig.

Mooi uitzicht inderdaad en grappige plek, vanwege oude veerpont. Let wel op, als je vanuit zuiden/oosten komt betaal je 145 KR om brug over te komen (aug 2019).

Twee parkeerterreinen, veel plek. Wij stonden op een mooi plekje aan een baaitje, waar overdag de badgasten ook van genieten. Droogtoilet. Onze buren waren vrij ruidruchtig, anders zal het in de nacht lekker rustig zijn. Met veerbootje (44 kr voor volwassene) kun je naar eiland aan de overkant, kun je mooi wandelen.

Hele mooie, rustige plek aan de Loire, waar je leuk langs kunt wandelen. Picknicktafel, verder geen voorzieningen

Sitecode: 72037

Heerlijk rustig plekje, met iets verderop prachtig uitzicht op het water.

Mooie rustige plek aan een meertje, inclusief voorzieningen. Water werkte niet (april 2019).

Prima plek voor doorreis. Weinig bijzonders en inderdaad krap, maar prima voor een nachtje.

Mooi plekje aan het water, voldoende ruimte en inclusief voorzieningen. Dichtbij leuk dorpje, op 6 minuten lopen prima pizzeria

Prima plaats, vooral vanwege de asnsluiting met de trein naar Parijs. Inderdaad alleen voor kleine campers en geen voorzieningen.

Op zich mooie plek, maar toen wij aankwamen stonden er graafmachines. Aan de overkant ook een P, maar die was erg scheef. Wij zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hele mooie plek, eind oktober slechts 3 plekken bezet, maar groot terrein, dus voldoende mogelijkheden. Thale is nog wel een stuk verder, vandaaruit zijn mooie wandelingen uitgezet.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plaats, in de nacht van maandag 31 op 22 oktober heerlijk rustig. 5 aangegeven plekjes (dicht op elkaar) op een zeer ruime parking.

Sitecode: 12017

Mooie plek aan de Weser. Heerlijk rustig. Vandaaruit aardig fietstochtje gemaakt, omgeving niet heel bijzonder.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek, inderdaad ook eind oktober op een woensdag al helemaal vol. Wel wat geluid van nabijgelegen weg.

Prima plek om te staan, groot verhard terrein en ook plekken aan de rand van het bos. Leuk om te wandelen. Geen voorzieningen, overdag zou gebruik gemaakt kunnen worden van de toiletten bij de abdij. Alwaar ook een hotel/restaurant is.

Twee nachten gestaan, midden in het bos. Eerste nacht tot laat rumoerig, had waarschijnlijk met feestdag te maken (15 aug), 2e nacht rustiger. Overdag vrij veel auto’s die daar parkeerden. Leuk om te wandelen en om het kasteel te bezoeken, ook voor een kop koffie of drankje/eten gedurende hele dag/avond. Geen voorzieningen.

Heerlijke rustige plek tussen de wijngaarden. Geen voorzieningen. Vinothek dagelijks geopend tot 18 uur. In de buurt aardige restaurantjes en terrasssen.

Voor de tweede keer hier gestaan en perfecte CP voor doorreis: ruim, rustig en met voorzieningen.

Heerlijke rustige plek. Met mooi weer is zwembad met grote weide, speeltoestellen en sportveldjes open van 900-2000 uur en is het heerlijk toeven. Terras vrij toegankelijk voor eten en drinken (keuken sluit om 19 uur).

Prima plek, ruim, rustig, hoewel in de ochtend wel wat geluid (fabriek?). Keurige sanizuil (water 1 euro voor 50 liter of 10 cent per 4 liter).

Mooie plek met fraai uitzicht met gratis voorzieningen, alleen konden wij geen afvalbakken vinden. Na het bruggetje mag je ‘s nachts niet staan, alleen op het eerste - mixedparking - terrein, dat al redelijk snel vol stond toen wij er waren.

Sitecode: 20354

Drukke en toen wij er waren lawaaige parkeerplaats, wel dicht bij het centrum van Merano. Betaalzuil aan de rand van de parking, van 800 - 1900, 0,90 per uur.

Prima plek, voor ons op doorreis. Nette en handige faciliteiten, lozen casettetoilet en vuil water en vullen water (50 cent voor 20 liter). Wij hadden wel veel last van wespen.

Sanizuil gebruikt, keurig geregeld. Drie camper plekjes, vlakbij water zag er ook aardig uit. Tevens openbare toiletten (600-2200) en in stadje met aardige terassen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke plek, vlakbij een meer met leuke barretjes. parkeerterrein zeer ruim. Toiletten. Voor 6 campers plaats, niet duidelijk of campers ook gratis op het parkeerterrein mogen staan (auto's betalen). In hoogseizoen zal het snel druk zijn (wij waren er in mei 2018, was om 18u vol). Let op, niet door slagboom heen, maar eerdere afslag (staat aangegeven, op de coordinaten kwamen wij bijslagboom uit).

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek, groot parkeerterrein, er stonden aanzienlijk meer campers dan 4 (mei 2018)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek, op doorreis naar Italie. Rustig, en in dorpje op loopafstand een supermarkt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie, rustige plekken in het groen. Plaatsen zijn afgebakend, zijn er maar 10, is wel zeer ruim (juli 2017).

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek aan het water en de broodjes de volgende ochtend zijn een leuke bonus. 's Avonds naar het stadje gelopen, waar een aantal leuke restaurantjes zijn (augustus 2017).

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuk plekje en vrij rustig. Prima voor doorreis vanuit Spanje (mei 2017).

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Simpel parkeerterrein/grasveld bij een pub. Maar in combinatie met redelijk eten en een koud biertje op een leuk, zonnig (!) terras een prima plek om te verblijven.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek, we waren hier in oktober 2017 om te fietsen. Geen voorzieningen, maar heerlijk rustig en ruim.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek, in prachtige omgeving. Leuk om te wandelen. Toen wij er waren (mei 2017) wel erg druk. Leuke restaurantjes, maar zonder reservering helaas niet mogelijk iets te eten.