@ChrisBeun
2020
Prima cp, mooi landelijk gelegen, geen op of aanmerking, komen zeker weer
Hier twee dagen gestaan, zeer goed bevallen, behulpzame beheerder, mooi omgeving , komen zeker terug
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Hier gestaan op doorreis naar Nederland, mooie plek aan het water, wel gedateerd alles , maar prima plek voor de nacht, we werden vriendelijk ontvangen , niet de goedkoopste plek (25€)
Staan nu 3 dagen op deze camping, staat helemaal vol allemaal campers en een paar caravans , sanitair word elk uur schoon gemaakt, leuk strand en een uitje naar split simpel met bus bij de ingang van camping. Prima voor elkaar hier en dat in oktober👍
Mooie plaats, op loopafstand van Ommen, fiets en wandel mogelijkheden, prima
Fijne camperplaats, goede wifi, mooi omgeving voor fietsers en wandelaars, bezoekers centrum Schaapskooi op loop afstand
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Mooie camperplaats midden in het park, gezellige restaurants en terrassen, als je toeristen belasting betaald krijg je een kaartje om zelf bronwater te tappen uit hun eigen bron, heerlijk wandel en fiets gebied
Heerlijke plek, vriendelijke eigenaresse , we betaalden 15 euro per nacht nog geen honderd meter van het strand, zelfs nu nog heerlijk zwemmen en dat voor oktober, voor ons de 2e keer , we komen zeker terug, eigenaresse spreekt Nederlands .
Mooie camperplaats, vriendelijk ontvangst, schoon sanitair, heel goede wifi en prachtige omgeving om te wandelen.
2017
Hier gestaan 27 maart, mooi schone camperplaats direct aan het bos, wifi een 10, vriendelijke eigenaar, komen zeker terug.