@ChrisSupersonic
- 2023
prima grote camping met goede voorzieningen. campers welkom. lozen en nieuw water gratis en prima verzorgd. ruime plekken veelal met stroom. wasmachine en droger gratis te gebruiken. Tevens mooie drooghal voor diegene die de droger niet wil gebruiken.
2 nachten gestaan op deze unieke plek bij deze lieve (NL) familie. ontvangen met lekkere koffie en fijn gesprek. Alles wat je nodig hebt is er. Ook de wasmachine kan gebruikt worden. Echt lief zijn ook de mannetjes (5 en 7) die vollop te vertellen hebben. Ook de enthousiaste aanbevelingen voor de voor ons te rijden Wildernisroute waren welkom. (in de herfst/winter is de familie elders.
op zich is first camp Karlstad een prima plek maar ik betaalde voor 1 nacht (hoogseizoen) wel € 65,41 (SEK750). dat is echt te veel voor een slecht onderhouden plek met kapotgereden gras. morgen maar weer ergens anders proberen.
Jonge boeren familie uit Nederland. Veel verzorging van (spring en show) paarden die met transport mee gaan. 21 paarden boxen. Prima plek dus bij de paarden en koeien. Een nachtje gestaan. Prachtige natuur hier. natuurlijk wel vliegen en muggen, maar ja Zweden en paarden. Goede faciliteiten en ruime plek op gemalen steen met elektriciteit en water bij de stal Zeer vriendelijke ontvangst en ik betaalde € 20,00.
prima plek. Inderdaad genoeg geldautomaten en supers op loopafstand. wel is het hier (misschien vandaag) alleen met cash in enveloppe de volgende ochtend inleveren. prijs nu 30€ per dag + 2€ per persoon. late checkout (17:00) extra 17€. geen restaurant maar wel automaat met snacks/drinken.
prima camping. ik verbleef er 1 nacht. prijs was € 32,20 voor camper met 1 persoon zonder stroom. goed restaurant erbij.