@Chrisglass50
- 2008
- Fiat Ducato Other
- 2009
We verbleven hier weer een paar nachten. Het was soms erg druk in het weekend, omdat er op zondag markt was. Volledige faciliteiten, maar sommige mensen gebruikten het grijze waterrooster om hun toiletten te legen en lieten wc-papier achter! Er is een rooster met deksel, misschien moet er een bordje op! Sorry, ik had het anders wel met verf geschreven. Leuk dorp met veel bars, winkels en restaurants. Trein naar Santander, elk uur, die wij gebruikten voor € 6,40
We verbleven weer op deze aire. We liepen naar het dorp voor een avonddrankje op hun plein. En de volgende ochtend brachten we wat brood. Er is nog niets aan de ingang gedaan... maar het lijkt erop dat er in de toekomst een barrière komt. Jammer dat een Duitse vrouw de drinkwatervoorziening gebruikte om haar toilet te legen!!! Ik ben erheen gegaan en heb haar verteld dat dit niet klopte!!! En haar de juiste plek gewezen!!
Geweldige plek. Ik denk dat iedereen alles al genoemd heeft. Behalve misschien dat de enige winkel in het dorp om 12.00 uur sluit. En de wijnmakerij ernaast verzorgt geen rondleidingen of proeverijen. Ze verkopen hun wijn echter redelijk goedkoop. Een echte aanrader en we komen zeker terug. Er kwamen vandaag twee caravans aan, die allebei op één plek terechtkwamen.
Geweldige faciliteiten. Je moet 5 euro betalen in een kluis in het gebouw waar het toilet en de douche zich bevinden. Er is verder niets te doen. Maar goed gedaan dat je deze faciliteiten aanbiedt.
Heel gemakkelijk om online te registreren en kreeg een code die ik op het toetsenbord moest invoeren. Ik zou deze plek zeker aanbevelen. Goed gedaan aan de lokale gemeenschap. Er zijn een paar vriendelijke bars met geweldige tapas. Gelegen aan de fietsroutes. Er overnachtten 12 busjes toen wij hier waren. We vonden deze site tijdens onze fietstocht, via informatie op het dorpsplein.
Aangekomen vandaag 27 mei 2019 ongeveer 15 busjes hier .E15 per nacht voor alle faciliteiten inclusief goede elektriciteit. Vriendelijk personeel en gratis Wi-Fi. Goedkope huiswijn E9 een liter en koffie alleen E1. Mooi strand maar niet geschikt voor gezinnen als grote plank voor de zee erg diep. Prachtige tuinen .alleen negatief daar hebben we geen toiletten anders dan de bars
Hier verbleven voor twee nachten. Erg druk op de plaatsen bij de zee, maar verder waren ze enorm groot. Toiletten die het dichtst bij pitch 282 waren, waren geweldig. Misschien nieuw !! Zoals eerder gezegd zou een massale site, maar niet erg druk eind mei, niet graag in juli of augustus blijven. Geen fietspaden die we tot nu toe hebben gevonden
We verbleven hier voor een nacht in september. U moet de borden volgen die zich aan de rechterkant bevinden. Geweldige stille camping, geweldig uitzicht op de huizen van de holbewoners. Gratis goede wifi in het dorp. Zou opnieuw gebruiken en aanbevelen
Geweldige plek alles wat anderen hebben gezegd is waar. We bleven er 3 dagen eind september 2016 en het was nog steeds erg druk. Ideale tijd om te komen is ‘s middags wanneer veel campers zijn vertrokken. Bureau niet open tot namiddags. Ook toegevoegde bonus: gratis wasmachine en droger. Geweldige stad om te bezoeken, er is ook een lokaal treinstation, we hebben Nancy bezocht, een andere stad die het zeker waard is om te bezoeken
Bezocht deze maand eind september, het is gratis met faciliteiten die net buiten de camping liggen en kunnen worden gebruikt. Verbleef er voor de lunch en een fietstocht, maar bleven er niet, omdat we ons een beetje geïsoleerd voelden, als er andere campers hadden gestaan zouden we er zijn gebleven.. Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen.
Gingen daarheen voor een bezoek aan de snoepfabriek, jammer we gingen op een vrijdagmiddag dan is de fabriek gesloten voor het weekend. Maar we hebben wel informatieve video's gezien en veel gratis monsters gekregen. Camperplaats voelde niet echt goed, maar het gratis fabrieksbezoek was de moeite waard om te gaan.
Bleef alleen voor de lunch, maar ik zou er nog een keer verblijven. Slechts vier plaatsen en denk niet dat je daar nog meer campers kan parkeren.
Mooie gratis kleine camperplaats, toen we een wandeling naar het centrum maakten, was er één bar open. De fabriek is vlakbij, maar we hebben geen geluid opgemerkt. Naast een voetbalveld.
Genaamd hier voor de lunch, probeerde dan overnachten op de terugweg te blijven, maar alle ruimtes werden gevuld. Zeer mooi klein dorpje. Gratis faciliteiten
Verbleven hier voor twee nachten. Politie komt door hetzij in de ochtend of in de avond om €6 te innen. Goede bars op loopafstand. Zeer mooi strand tegenover. Fietspad langs het strand.
Sitecode: 19456
Geweldige plek zorg ervoor dat je aankomt of verblijf op een woensdag, aangezien de meeste van de musea etc gratis entree bieden. Zeer rustig 's nachts en goede faciliteiten.
Camper gebied vol was, maar veel campers op parkeerterrein. Namen de tram naar een leuke stad. Zeker een bezoek waard, verbleef er twee nachten. Veel bars op loopafstand. Zou het aanraden voor een nacht of twee. Woensdag is er markt, dan moeilijk plek te vinden.
Zeer goede faciliteiten £ 10 euro voor alles. Tafel en banken op bijna elke plek. Te ver om overal naartoe lopen, maar ok voor een fietstocht. Zou er opnieuw naar toe gaan.
Hier verbleven voor een nacht mei 2016. We bezochten het museum, 10 euro entree. We kochten een mooie fles Muscadet. Gebruikten de faciliteiten, maar niet het water (er was maar een tappunt...). Zeer rustig 's nachts. Zou er opnieuw heen gaan.
Verbleef twee nachten en gebruikten onze ACSI card. In juni te koud om buitenzwembad te gebruiken. Zeer smalle percelen voor grote campers Slechts een toiletgebouw was open
Sitecode: 20287
We verbleven hier voor twee nachten in juni. Parkeren aan de overkant van de camping €10 per nacht, plus een extra €4.60 per nacht voor elektrisch. Veel werk wordt uitgevoerd op het strand en het gebied eromheen. Moet geweldig zijn als het klaar is. Mooi gebied om te fietsen. Een paar bars en restaurants in de buurt.
Nergens plek voor 7 meter wagens om te parkeren, maar mooie omgeving. goede faciliteiten
Bleef drie dagen in mei. Goede faciliteiten, een fietstocht naar de stad langs het fietspad. Wifi in de bar.
Sitecode: 20634
We verbleven hier voor twee nachten. Zeer steile wegen naar de zeer mooie stad. Goede bars etc rond de haven.
Sitecode: 20118
We verbleven hier voor twee nachten, geweldige plek. Goede faciliteiten, zwembad, stranden vlakbij. Gingen op de fiets over fietspaden naar een paar verschillende stranden. Veel bars binnen een paar minuten lopen, allemaal met wifi. Ongeveer 30/40 wagens op de zaterdagavond !!!!
Sitecode: 20092
We verbleven hier voor 1 nacht in juni. Zeer rustig 's nachts. Alle faciliteiten ok. Bar van het hotel beschikt over wifi. Zou opnieuw gebruiken. Slechts een paar minuten van de snelweg.
We verbleven hier voor 2 nachten in juni. Veel wagens hier, langere voertuigen moeten parkeren op de bovenste plekken, want daar is ruimte voor overhangen boven het gras. Bakker komt dagelijks ca. 10:00. Gingen op de fiets naar de stad langs het fietspad. Mooie stad en stranden. Zal ca. 30/40 minuten lopen zijn. Geen faciliteiten afgezien van een soort mobiel toilet.
Sitecode: 19613
Mooie plek; zou ik aanraden. Ik kan alleen maar zeggen: GA en BEZOEK!
Geweldige camperplaats, jammer dat we slechts voor lunch en een wandeling hier verbleven. Geweldig schoon strand plus de korte wandeling naar de stad. Veel van de campers, die er toen waren, parkeerden op de personenauto-parkeerplaatsen, we weten niet zeker of dat in het hoogseizoen ook zou gebeuren.
Ben er slechts voor één nacht gebleven; een beetje afgelegen omdat we de enige waren. Zeer groot sportcentrum op de andere kant van de parkeerplaats. OK voor een korte tussenstop!
Geweldige stad om te bezoeken op het toegewezen gebied voor de eerste nacht. Ik was begonnen naar de stad te wandelen, toen ik merkte dat verkeersagenten controleerden, dat ik zo snel mogelijk terugkeerde en snel een ticket kocht. Blij dat we het deden omdat ze mededelingen op de andere twee busjes zetten, maar niet uit Spanje!!! Maar we zijn erin geslaagd later op de dag te gaan. Goede wandeling naar de stad: we raden de stad ten sterkste aan!
Ik bleef alleen voor de lunch en voor de camperfaciliteiten. Zeer schone camperplaats en we zouden de nacht zijn gebleven, maar we zijn een paar mijl verder gereden.
We verbleven hier om het museum te bezoeken. Beetje prijzig, maar op loopafstand van zowel de stad en het museum. We kwamen na 17:00u, de receptioniste vroeg ons om voor 15:00u te vertrekken of anders nog een dag te betalen. Maar toen we Aangaven dat we het museum wilden bezoeken, konden blijven tot 16:00. De stad is een bezoek waard. Ook de faciliteiten waren schoon en netjes. Wat geluidsoverlast van de luchthaven en bestelwagens die de hele nacht door aankomen.
Deze CP bezocht, maar besloten om niet te blijven. Veel industrie rond het gebied. Grote parking, met veel vrachtwagens staan geparkeerd.
Overnachtte 2015/08/10 tweede keer te proberen, werd vorig jaar circus de parkeergarage als onbekwaam te blijven bezetten. Maar gelukkig deze keer. Een totaal van vijf bestelwagens, andere bedrijfswagens kwam en gebruikte het aanbod af. Wel de moeite waard wandelen naar de stad en het zien van het oude deel van de stad. Alles gezien heel vroeg sluiten, maar vond een goede vriendelijke wijnbar voor een drankje
We verbleven hier een aantal keren door de jaren heen. Als de CP vol is, is er een mogelijkheid om te parkeren aan de overkant. Kan een beetje krap zijn als er meer dan vier campers staan. Mooie wandeling of fietstocht langs het kanaal.