@Chrispy1960
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 20924
ruime camping met zanderige plaatsen. Helaas stonden we recht tegenover chaletjes vol met schoolkinderen. Hoop herrie. sanitair prima. fietsen naar het centrum is te doen maar vaak wel zoeken waar fietspad verder gaat.
lekker dichtbij het strand! tunneltje door en je bent er. goede ontvangst, lopen met je mee en zijn behulpzaam. Als de camping vol is, sta je hutje mutje. Sanitair wel ok. Licht bij het mannen sanitair ging veel te snel uit, sta je in het half donker. Restaurant vonden we matig, niet goed warm en vrij smaakloos. Bushalte vlakbij kun je makkelijk naar Tarragona. Fietsen ook geprobeerd maar voelt niet goed zo vlak langs de weg.
geweldige ontvangst, alle medewerkers zijn heel vriendelijk. we waren een dag te vroeg en de camping was vol maar toch een oplossing gevonden. Plekken zijn afgebakend en redelijk ruim. zwembad is klein maar fijn. restaurant op de camping is typisch voor een camping, welwillend maar beetje amateuristisch. prima camping voor het geld. je kunt prima fietsen naar Arlés en met de trein naar Nimes.
Sitecode: 19155
op zich wel prima plek maar toch een minder gevoel als je zo onbeschermd staat. gelukkig stonden er vele andere campers. water en stroom verkrijgen is te veel moeite. goed te fietsen naar het centrum. vanwege de hevige regen maar 1 nacht gebleven.
camperplek was helaas al vol toen wij aankwamen rond 15:00. waarschijnlijk door Hemelvaart weekend.
Fijne camping dichtbij het centrum. Elisabeth/eigenaresse erg aardig en brengt je in de avond naar het centrum voor de Processie.
leuke camping dichtbij centrum. 2 nachten geweest. kwamen laat aan, ff gebeld en kregen zodoende access code en plaats toegewezen. ruime inrit en brede paden. Sanitair is schoon maar kan hier en daar een upgrade gebruiken.
begin mei hier 1 nacht gestaan. aankomst via de receptie verliep soepel, goede plek toegewezen gekregen. Sanitair was ok. Dichtbij centrum. ‘s morgens lekker ontbijtje gegeten in het restaurantje.
Hier 2 nachten gestaan, prima plek, dichtbij centrum. Sanitair schoon, pasjes systeem werkt ook prima. Bij aankomst was de receptie gesloten en moesten we via een automaat inchecken maar dat lukte goed. Mooie plek met zicht op de Moezel (wel een hek ervoor). Kost wel iets meer dan op de camperplaats maar vonden het wel waard.