@Christelvdb
Meer dan uitstekende camperplaats ! Zeer vriendelijke gastvrouw. Wij hebben een mooie wandeling van 15km gemaakt in het Kampina natuurgebied, gebruik makend van het kaartje met wandelknooppunten dat aanwezig is in het infohuisje van de camperplaats. Ook een ooievaar gespot vanop onze plaats.
Prachtig gelegen camping in de bergen met zwembad. Vriendelijke ontvangst in het Engels. Basic sanitair maar proper. Mooie bergwandelingen in de omgeving mogelijk. 20 min lopen tot centrum Trevélez via een idyllisch padje vanaf de camping. Een aanrader voor wie van de bergen en wandelen houdt! Wij verbleven er 3 nachten met camper van 7,5 m. Goed te doen en alle faciliteiten aanwezig.
wij stonden helemaal alleen met onze camper op deze grote camping.Is wat gedateerd maar alles was proper en werkte.Zwembad was nog niet open, jammer.Zeer vriendelijke mevr aan de receptie.In de buurt echter niets te doen, geen wandelwegen,dus na 1 nacht vertrokken.
Een camperplaats zoals de echte camperaar graag heeft. Je betaalt enkel wat je nodig hebt of gebruikt. Bij de inkom staat een zuil die alles in je eigen taal volledig uitlegt.Goed beveiligd met poort en hekje met toegangscode die op je ticket staat. Wij stonden hier 1 nacht op doorreis. Wat er in de buurt is weet ik niet.
€37,50 voor 1 nacht camper, 2 personen, 1 hond en electriciteit is nogal prijzig! Grijs water moesten we in de bosjes lozen(is geen voorziening voor). Toilet ledigen moest ook op de gewone toiletten, geen aparte voorziening. Wel grote grasplaatsen aan het water, niet geschikt als het modderig is. Wij stonden hier gans alleen. Veel lawaai van voorbijrazende motoren op de weg,je kan hier ook tevoetnergens naartoe. Voor ons niet om terug te komen.
Rustige, nette CP met electriciteit inbegrepen in de €10 per 24u. Sanizuil is aan buitenkant dus zuiver water en chemisch toilet reinigen apart te betalen. Aan de slagboom betalen met bankcontact, wordt goed uitgelegd. Minpunt is dat je op voorhand moet betalen, men vraagt per 24u. Wil je bvb. 24U en nog 30 min dan betaal je voor die 30min €1 per 3 min. Zot! Best ineens voor 48u betalen dan! Goed gepijlde wandelingen vanuit centrum Cerfontaine.
Mooie CP, fijn aan het water. Je moet wel die bouwput voorbij en daarachter ligt de CP. Heel proper sanitairgebouw maar dat vinden wij eigenlijk overbodig, je hebt immers alles in je camper!
Zijn hier al meerdere malen geweest,alles is aanwezig voor een goede prijs.De omgeving is heel mooi,mooie wandelgelegenheden en centrum Rochehaut op wandelafstand. Een sanitaire blok is zeker niet nodig als je je camper gebruikt , anders moet je maar naar een camping.
Zeer fijne camperplaats. Voor campers is alles aanwezig.Ik snap sommige reacties niet,met een camper heb je alles als er een servicestation is voor proper en vuil water en om de wc te ledigen en te reinigen en elektriciteit op de plaatsen.Meer heb je niet nodig : toilet en douche heb je toch in je camper en ook afwassen doe je in je camper.Wil je meer dan moet je op een camping en betaal je meer!
Heel mooie camperplaats,zeer goed gelegen.Via het parkje erlangs ben je op 10 minuten in het stadje.Wandelwegen vertrekken aan de camperplaats.Zeer rustig,heel mooie plaatsen zowel zonnig als in de schaduw.En zoals op alle camperplaatsen van campingcarpark zijn alle faciliteiten voor campers aanwezig ! Zeker een aanrader !