@Christoph-en-Jolanda
- 2016
jammer, ondanks dat de camping open was, was er niemand bij de receptie en was na telefonisch contact ook niet duidelijk of er iemand kwam. wij zijn dus maar doorgereden naar camping Les Saules die volgens Campercontact gesloten zou zijn.
weer heerlijk rustig kunnen genieten, inmiddels de 4x bij Peter en Paula.
inderdaad mooie en rustige camping, maar met regen redelijk glibberig. ideaal gelegen om met de trein naar Parijs te gaan, geen overlast van de trein gehad ondanks dat deze redelijk dicht achter onze camper langs reed.
jammer, ondanks de informatie dat de camping nog open zou zijn is deze reeds gesloten. Dus na aankomst toch maar opzoek naar een ander plekje, waarbij wij openbaar vervoer naar Parijs op prijs stellen.
prima camping, alleen kloppen de GPS code niet. rijd ongeveer 2 a 3 km verder
inderdaad een top locatie maar wel winderig, zeer dicht bij lands end.
heerlijk rustige camperplaats en zeer schoon sanitair.
jammer, de camping was al gesloten vanaf 3 oktober j.l. camping zag er wel verzorgt bij.
Sitecode: 72070
lekker rustige camping zo aan het einde van het seizoen. Op Campercontact staat dat de camping het hele jaar open is. Gisteren bij de aanmelding kregen wij te horen maximaal 1 nacht te kunnen blijven omdat de camping dicht ging en vandaag werd door een andere persoon gevraagd of we nog langer bleven. Behoorlijk onduidelijk, maar wij zouden vandaag toch verder reizen dus is het voor ons wel duidelijk.
wij hebben deze heerlijke plek opgezocht. een mooie plek tussen de natuur, jammergenoeg hebben wij totaal 35 euro moeten betalen, maar was het wel waard
heerlijk rustige plek, wij hebben hier 1 nacht gestaan en goed geslapen. Bedankt voor deze mogelijkheid.
hier geweest, maar een vreemd ontvangst. De camping baas stond verbaasd te kijken terwijl we aankwamen rond 17.00uur en nog geboekt hadden i.v.m. de corona voorschriften. Ook was het behoorlijk druk, in vergelijking met de foto's.
heerlijk rustig op deze camping en alles open zonder beperkingen in deze corona tijd.
heerlijke camperplaats, wij stonden er met nog 1 camper. Onze eerste camper overnachtingen met een eigen camper, de fietsen waren mee om in Leeuwarden naar het centrum te rijden.
Mooie rustige camping, echter zonder grijswater afvoer voor de camper . De douche werkt met douche munten, hier kwamen wij echter te laat achter en dus hadden we alleen echt koud water onder de douche.