@Christoph1967

Lid van Campercontact sinds 2020

Prachtig zandstrand, staand in het dennenbos met uitzicht op het meer, fantastische ligging, de waterput was leeg, maar de vuilnisbakken worden regelmatig geleegd en ook wordt er gekeken naar het bijgebouw. De afstand tot de E4 is niet groot en toch sta je helemaal stil. In de twee nachten dat we er in het laagseizoen waren, waren er elke keer zes stacaravans.

Heel luidruchtig, direct aan de E6, geen toegang tot het water, ingeklemd tussen het meer en de straat, prima als picknickplaats, ongeschikt als overnachtingsplaats, helaas waren we te moe om verder te gaan.

De camping wordt goed onderhouden door de gemeenschap, er is een toilet, een hut met kachel, een schuur met brandhout en een aanlegsteiger voor vissers. Rondom het meer loopt een wandelpad van 2,4 km. De ruimte is geschikt voor twee tot drie kleinere stacaravans, we waren alleen op zaterdagavond, 's nachts kwamen er in totaal drie amAuto's achter elkaar, die de ruimte misschien een liefdevol uurtje wilden gebruiken en zich omdraaiden.

Ja, het kost 10 euro, heeft maar één toilet, je moet 300m lopen naar de vuilnisbak bij de haven, er is wat afval in de buurt, maar een prachtig zandstrand ligt op 150m afstand en het is een idyllische plek met veel rust en een panorama je kunt zonsondergang en zonsopgang zien, we hadden veel zon, dan is het een leuke plek na het rijden vanuit Narvik.

Sitecode: 20914

Alles was erg schoon en in zeer goede staat, een perfecte plek, helaas hadden we daar alleen veel vervelende muggen, de operator is erg aardig en behulpzaam, douches inbegrepen, 230 nok, wasmachine en droger 60 nok elk, elektriciteit 40 nok.

We hadden windsnelheden van 80 km / u op de Nordkapp, de stacaravan floot en wiebelde en zandkorrels bliezen tegen de auto, dus na een bezoek aan de Noordkaap reden we door naar Skavag, daar was het veel rustiger door de beschutte ligging, we parkeerden de stacaravan Haven tegen de wind in en had een rustige nacht. Een ideale plek in de wind, ook zonder vuilnisbak.

Kuilen zijn erg slecht, ook op de terugweg, ruimte voor hen is erg mooi en veel mogelijkheden, op zaterdag is er bungeejumpen vanaf de Grosuabrua om 12 uur, dan is het drukker, maar het was interessant om te zien, bij de Sobmogersa kloof zijn de meningen verdeeld , enerzijds heel interessant, anderzijds niet risicoloos door eventueel vallende stenen en ook best griezelig.

Locatie erg mooi, zag zelfs een kraan, veel ruimte, erg ruim, geen infrastructuur, ook geen vuilnisbak, goed voor een avondje Tromsø.

Het Trollpark is nog gesloten wegens brand, maar de parkeerplaats wordt nog onderhouden en is open, nog gratis, toilet en grijs water lozen is mogelijk. Het is fijn dat dit mogelijk is ondanks dat het park gesloten is.

Zeer aan te bevelen plek met een hele aardige eigenaar, zeer schoon, mooie lounge, ligging direct aan de duinen, aan de weg van Bleik naar Stave zijn er diverse mooie wandelmogelijkheden, we hebben gewandeld op de Matinden en de Trollinden.

Leuke plek met een strand, toen wij er waren, was er een storm, toch was de plaats redelijk goed beschermd door de omringende bergen en we sliepen goed, zeer aan te bevelen.

Hele mooie plek, helaas geen strand en niet zwemmen, 200 nok + 40 nok tol zijn veel, toilet was onrein, verder is er niets behalve vuilnisbak en water, mooie kustwandeling naar de vuurtoren en prachtige zonsondergang.

Douchen zonder limiet, de code voor sanitair krijg je telefonisch, toen we de code niet konden afhandelen reed de zeer vriendelijke begeleider meteen in de auto aan, heel schoon, er is geen wifi en wasmachine of droger, verder is alles aanwezig en inbegrepen en werkt erg goed, sterk aanbevolen. Goede wandelmogelijkheden op de wandelparkeerplaats Sikan, op 2 km afstand.

Inmiddels is er geen verbodsbord meer, apparatuur alleen vuilnisbakken, overnachting rustig en probleemloos, goede nabijheid van de veerboot en de stad, we hadden een harde wind, de plaats is niet zo ideaal, want het is onbeschermd, een goede plek voor een overnachting.

Prachtig aangelegde recreatiegebied met een klein strand, barbecueplaats, mogelijkheden om te wandelen en de zee te zien, parkeerplaats gewoon zonder uitzicht op de zee, maar verder was alles heel liefdevol aangelegd en goed onderhouden.

De prijs is aanzienlijk gestegen, 100 nok voor de stacaravan en 100 nok voor water zijn veel vanwege het feit dat er niets anders wordt aangeboden behalve toiletten en vuilnisbakken, 200 meter verder is een koffiehuis, verder is de locatie fantastisch, zelfs als je het water niet van de plaats kunt krijgen ziet, we hadden helaas slecht weer.

Fantastische ligging aan het strand, grote weide, als je, zoals wij, geen stroom nodig hebt, ben je vrijer en dichter bij de zee, zeer goede wandelmogelijkheden, oud maar schoon sanitair, wij waren tevreden, zoet water bijtanken op 15m afstand van afvoer, eigenaar zwijgzaam, maar niet onvriendelijk, vertrek moet om 12.00 uur plaatsvinden, voor ons een fantastische plek, 260nok zonder stroom, douche 4min 10nok.

We kwamen om 15.00 uur aan, er waren nog vijf plaatsen beschikbaar, we kregen de laatste aan het water, de andere plekken waren ook gevuld tot 18.00 uur, hele aardige eigenaar, heel schoon, prima sanitair, we waren zeer tevreden, heel mooi gelegen aan het fjord , je hoort E6 en trein, maar het was 's nachts erg stil, 300Nok, elektriciteit 50, douche 20.