@ChrisvanLaar
- 2000
ook wij zien alleen een parkeerplaats. gewacht, geen pendelbus te ontdekken, bij de halte staat niets aangegeven of er wel een bus gaat. lopen over de weg naar boveopde rots (60m hoog) leek ons niks. ook de fiets pakken was geen optie. we zijn maar weggereden, jammer we hadden graag boven in het eeuwenoude dorp willen kijken.
grote CP voor 30 campers op het terrein van een kampeerwinkel. verderop het terrein open lucht camperstalling. alles aanwezig. alles op fijn grind ondergrond. prima plek om Bologna te verkennen. historisch centrum (stad) op 2,5km. prima te fietsen.
Sitecode: 19441
Handige parkeerplaats met stroom €4 om Ascoli Piceno te bezoeken. achterop de parkeerplaats plek voor 5 Campers. €12 per 24 uur. alleen stroom vinden we prima, als de airco maar kan draaien. heel rustig achterop de parkeerplaats en je hoort geen auto's rijden. prima geslapen en Ascoli is een hele mooie stad!

mooie plek om de Kathedraal te bezoeken. op loopafstand van de CP. Ruimte genoeg en heb een stroom paal aan de praat gekregen. Wel hurk toiletten maar geen gebruik van gemaakt. En ik douche gewoon in de camper. prima tussenstop!
Sitecode: 19466
prima plek om langs de kust te fietsen of het strand te bezoeken. 200m lopen. stroom, water, douches etc. afgesloten terrein. we weer de bewuste spoorlijn vlakbij. die gaat de hele kust langs de stranden. maar 10sec en de trein is weer voorbij. we hebben er geen last van gehad. vind je het vervelend dan moet je niet naar de mooie Adriatische palmbomen kust gaan. van Noord tot zuid rijden de treinen langs de kust af en toe (dus niet achter elkaar)

perfecte parkeerplaats alleen voor campers! €10 per nacht met gratis stroom. (10A) 8 campers. wij hebben hier 1 nacht gestaan omdat we kaarten hadden gekocht voor de uitvoering van een Opera. 100m vanaf deze plek staat het Amphitheater (open lucht). alles goed geregeld daar. en na de Opera klein stukje lopen naar de camper en prima geslapen daar. goed verlicht, gekleurde afvalbakken, vuilwater en toilet legen. prima plek! ook om het dorp bezoeken
prima CP, aan zee! lekker koel briesje vanuit zee. mooie nette CP uitstekend sanitair en douches. er is alles wat je nodig hebt. kaartje trekken, als je weggaat kaartje in de automaat en betalen en je kunt eruit. tussen de CP en het strand ligt een drukke kustweg en een spoorlijn. wij sliepen prima, af en toe een trein langs, we waren op het strand van Pano en af en toe scheurt er een trein achter de parasols langs maar niemand kijkt op of om.
handige parkeerplaats om Urbino te bezoeken! kaartje kopen in de automaat. helemaal naar boven gelopen naar de oude stad, erg mooi! hebben niet overnacht maar zijn naar Pano gereden.
prachtige Camperplaats, alles wat je nodig zou hebben is aanwezig. sanitair en douches zouden wel vernieuwd kunnen worden maar het is wel schoon en netjes en voldoet prima. met de fiets naar het centrum is heel simpel. ga de CP af en rijd naar links en daarna naar rechts en volgt de weg helemaal rechtuit naar het centrum. fietspad is aan de linkerkant heen en terug. De Lidl is naast de CP. en voor degene die fan van MD zijn, is vlakbij. wij niet
we kwamen vanuit Frankrijk en ik zag deze nieuwe camping en het leek ons wel wat om te overnachten! Bijzonder hartelijk ontvangst en mooi weids uitzicht rondom. Keurig netjes alles en het tijdelijke toiletgebouw was heel netjes en schoon (als nieuw) (later komt er een groter toiletgebouw) We hebben in Philipine gegeten (9 restaurants) en heerlijk overnacht. we waren op de terugreis en moesten jammer genoeg naar huis. we komen zeker nog eens langs

Leuke kleine camping met plaatsen in een bos! sanitair is wat gedateerd maar wordt wel2 keer per dag schoon gemaakt! lekker gegeten in de kantine (buiten in de schaduw) lekker gefietst in de omgeving! zwembad aanwezig!
Op de geasfalteerde binnenplaats bij een wijn verkoper in een slaapdorpje. aan de overkant een restaurantje met beperkte openingsdagen. Goed voor een nachtje.

prachtige grote Camperplaats! Ruim opgezet! alles op keurig gemaaid kort gras met harde ondergrond. inderdaad zoals velen zeggen lukt de IDEAL betaling wel en wordt ook gelijk van je rekening afgeschreven maar je krijgt niet de activatie mail. Dus geen stroom en geen code voor toilet/douche ruimte. Even naar de receptie en de vriendelijke jongeman zei dat dit bij alle Hollanders fout ging. beter dus met cc. te betalen!
erg mooie camper plek! keurig sanitair en douche. Bij aankomst zoek je een plek op en zet je camper neer. Handig je aanmelden en betalen op de ingebouwde iPad! De plekken zijn mooi en ruim genoeg. In de omgeving zijn mooie fietsroutes! De eigenaar en zijn vrouw zijn heel vriendelijk. leuke (tamme) kippen scharrelen rond. het verhaal van die dames slaat nergens op! erg sneu om zo'n review te schrijven! Wij komen zeker nog terug. Chris en Erica
Top Camperplaats! mooie ruime plekken, vriendelijke beheerder, perfect en zeer schoon sanitair. Douches zijn geweldig en ook schoon en netjes. alles incl. het tarief wat je betaald voor een overnachting. Wasmachine en droger aanwezig. mooie fiets omgeving! Chris en Erica

Mooie lokatie! Rondom weilanden en bossen. Mooie omgeving om te fietsen. We hebben er nu gestaan 2 nachten omdat mijn schoonouders er 200m vandaan wonen. Sanitair is prima en netjes schoon.
De beste CP om Rome te bezoeken. Heel groot en aardige behulpzame mensen bij de receptie. Alle voorzieningen aanwezig. toiletten, douches, camper service ( vuilwater, schoon water, chemisch toilet legen etc.) Zelfs wasmachines! En een overdekte plek om je camper af te spuiten.Bij de receptie zijn veel camper benodigdheden te kopen,winkeltje in kampeermiddel en. Tram naar centrum stopt voor de deur
Sitecode: 19090
Mooie CP, alles is aanwezig. toiletten, douche en wasbakken. Heel gemoedelijk, aardige beheerder komt zich even voorstellen. Inschrijven in een schrift je naam en wanneer je gekomen bent. Ga je weer weg, de vertrekdatum invullen en een envelop met het geld in een busje doen. Lekkere fietstocht gemaakt erg mooi door de bossen van Valthe en weilanden.
Goede Camperplaats netjes en €0,50 per uur is een nette prijs. Beter dan een dagkaart. Water vullen , toilet legen en vuilwatertank legen. Bij inrijden kaartje bij de slagboom trekken en net zoals een parkeergarage, kun in de automaat met pin betalen voordat je weggaat. Rustige wijk en winkelcentrum Bennet is op 200m lopen. We blijven er denk ik 2 nachtjes staan.
Leuke plek! Aardige vrouw! Betaalde €5 want had geen stroom nodig. 's avonds heerlijk gedineerd bij Weingut Marienburg. (300m er vandaan) Heel gezellig zitten daarbuiten en heerlijk gegeten en een schappelijke prijs. Ook lekkere wijnen gedronken.
Rustige plek, perfect als tussenstop. Als je dus niet naar het dorpje zelf loopt/fietst maar het fietspad de andere kant op neemt, dan kom je in het volgende dorp een grote E.Leclerc tegen. Erg handig.
Leuke plek! Mooi uitzicht over zee! Was wel even zoeken waar de automaat was (50 meter voor de slagboom aan de rechterkant staat een geel gebouw 3-hoog en daar is de betaalautomaat in een nis). Centrum Arhus is 3 kilometer dus niet ver. Mooie plek voor een bezoek aan de stad!
Echt veel te duur voor zo'n eenvoudige parkeerplaats. Wij zijn gelijk doorgereden daarom. Vind het niet erg om te betalen voor een CP maar voor die prijs moet er wel wat sanitair bij zijn. We hebben een rondje IJsselmeer gedaan en veel mooiere CP's gehad voor dezelfde prijs.
Wij Zijn er pas geleden Geweest, de Beheerders Waren op vakantie (DAT Hebben ZE OOK Nodig) en Wij Hebben Een leuke rondleiding Gehad van de vervangende beheerders.Alles is hiel goed verzorgd en Wij Vinden Het Een Top Camperplaats. Er is aan alles gedacht Te veel OM op te noemen. De rondleiding in Het kasteel van de buren was also hiel Bijzonder. Wij komen Zeker Weer terug als we in Friesland Zijn.