@Chrusli
Een zeer vriendelijk en gastvrij welkom. De plaatsen zijn ruim en ruim. Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon en functioneel.
Vriendelijke ontvangst, goede infrastructuur en goede toegang tot het strand.
De parkeermeter voor het kopen van een kaartje was kapot. Dus gingen we naar de parkeerautomaat. Die gaf een tarief van € 48 voor 24 uur aan. Dat was te veel voor ons, voor een plek zonder infrastructuur. Dus braken we het proces af, liepen terug naar de bus en stonden op het punt te vertrekken. Een parkeerwachter kwam eraan en begon luidkeels over het kaartje te schreeuwen. We probeerden uit te leggen dat we meteen zouden vertrekken. Tevergeefs. Hij was een onbeschofte idioot.
Prachtige camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Goed sanitair. Ruime plaatsen (helaas geen schaduw). Al met al een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Zeer ruime plaatsen met water en elektriciteit. Leuke ontvangst. Goede sanitaire voorzieningen. Prijsprestaties absoluut top.
Leuke plek, tafels toiletten vuurkorven. Mogelijkheid tot afvoer van chemisch toilet. Zeer rustig en idyllisch.