@Chrusli
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Geweldige plek. Alles wat je nodig hebt is er. Je kunt de benodigde diensten direct bij de automaat boeken – elektriciteit, water, enz. Het systeem is even wennen, maar de instructies zijn duidelijk. ...
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een erg fijne camping met alles wat je nodig hebt. Prachtig gelegen. Goede sanitaire voorzieningen. Ook goede faciliteiten voor gezinnen met kinderen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een erg mooie camping aan het water. Er staat een informatiebord bij de kampeerplaatsen. Scan de QR-code en open de link. Daarna kunt u uw gewenste kampeerplaats reserveren en betalen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een erg mooie camping vlakbij zee. Liefdevol ingericht. De mensen bij de receptie zijn supervriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige camping vlakbij het strand. Veel eetgelegenheden in de buurt. 's Ochtends levert de bakker versgebakken brood uit de houtoven.
Juli 2026
Prachtige plek, vriendelijke ontvangst, de bus naar Schwerin stopt pal aan de overkant van de straat. We hebben er twee ontspannen dagen doorgebracht. Heerlijke plek, warm welkom, en de bus naar Schwerin stopt pal aan de overkant van de straat. ...
Een zeer vriendelijk en gastvrij welkom. De plaatsen zijn ruim en ruim. Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon en functioneel.
Vriendelijke ontvangst, goede infrastructuur en goede toegang tot het strand.