@Cienfuegos24
Lid van Campercontact sinds 2020
Kamperen op de boerderij met de zeer aardige familie Götz. Ideaal voor kinderen met honden, katten, paarden, kippen en varkens. Heb je zin in een vers ontbijt-ei, dan kun je het 's morgens halen bij het kippenhok. Zeer eenvoudige, maar altijd schone sanitaire voorzieningen. De Duitse eigenaren bieden ook paardrijden en paardrijlessen. Niets voor grote campers.
Verwaarloosde CP. Alleen voor een nacht goed als je op doorreis bent. Het thermale bad is te voet bereikbaar.
Prachtig aangelegde CP met voetpad in de kleine mooie plaats. Vriendelijke Duitse eigenaar. Schone sanitaire voorzieningen. We zullen graag weer komen.
Zeer vriendelijke exploitant en goede zorg. Super pitch met grote lounge en zeer schone sanitaire voorzieningen. Om te winkelen is een Lidl niet ver.
Goed onderhouden camping met schoon sanitair. Niet ver van de hoofdweg bereikbaar op goede grindwegen. Het restaurant was 's avonds in september niet open. De eigenaar was een beetje onbeleefd. De prijs die we schandalig vonden: 80 Ron zonder elektriciteit. De eigenaar weet zeker dat hij de enige CP heinde en ver is.
Rustig parkeerplaats achter het restaurant. Het plein is afgesloten 's nachts. Naar het strand loopt u in 5 minuten. Het eten vonden we niet bijzonder. De prijzen zijn normaal. We betaalden voor 2 met een voorgerecht en twee hoofdgerechten en drankjes 40 euro. Kortom, deze parkeerplaats is alleen zinvol als je geen zin hebt om te koken en toch al uit eten wilde gaan.
zeer mooie terrassenvormig aangelegde camping op een olijf boerderij. Mooie tuin. De prachtige middeleeuwse stadje Pitigliagno ligt op slechts 15min afstand.
Sitecode: 19027
Dure camping met 420Dh voor 3 nachten. Douches slechts gedeeltelijk werken. Toiletten schoon.
Sitecode: 19385
Zeer mooie camping in een prachtig landschap! Schone toiletten en douches. Zeer rustig. Ik beveel een wandeling met een gids op een det mesas te doen.
Sitecode: 19551
Zeer mooi gelegen camping met groene weide als stalling. Schone douches in de toiletten hebben niet de spoelingen werken. Het wordt aanbevolen om te wandelen met een gids door een smal zijdal van de Gorges Dades. de gids heeft 100DH per persoon vraagt van ons.
Mooie camping met veel schaduw onder grote populieren. Naar het strand 100m aan de overkant. Gedurende de dag kunt u de muziek van de nabijgelegen bar horen, maar stoorde ons niet. Douches en toiletten zijn gedeeltelijk niet werken, maar waren schoon. Het zandstrand is erg leuk!
Prachtig gelegen parkeerplaats direct aan de duinen! Niet opdringerig eigenaar. Schone toiletten en douches. goed onderhouden klein zwembad. Alles geweldig. De kameel trip met een overnachting in de woestijn inlusive diner en ontbijt ooit persoon 350Dh kosten met ons.
Niet aanbevolen! Dit CP was erg vies. Al het afval rondslingeren. En ook in het zwembad van afval rondzweven. We gingen weer. Walgelijk!
Sitecode: 22048
Ideale parkeerplaats Anders dan vermeld, is er geen toilet - niet geschikt voor camperbussen zonder ingebouwd toilet. Verder rustig gelegen in het dorp.