@Cika
Super camperplaats, zeer goed uitgerust. Zeer vriendelijk en enthousiast onthaal door Stefan. Ligt ideaal langs de autobaan. Ook goed om het mooie Novi Sad te ontdekken en de omliggende kloosters. Top locatie!
Prima locatie, heeft alles wat je nodig hebt. Grote plaatsen en super vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Prachtige locatie, lieve eigenaars die hun uiterste best doen om het je naar je zin te maken. Het eten van Arletta en de wijnproeverij van Ruben zijn echte aanraders! Wij komen zeker terug.
Heel aangenaam verblijf! De plaats wordt met hart en ziel gerund door de uitbater, il Capitano. Hij geeft uitgebreid uitleg over de regio en de bezienswaardigheden. Hij heeft ons ook heel erg goed geholpen met de motorpech van onze Vespa : hij kwam ons ophalen in Taormina, zorgde voor een prima mechanieker en bracht ons ook naar de werkplaats. Een aanrader!
wij zijn op onze 3 maanden durende campertocht door Griekenland 4 maal op deze Camperstop geweest! Fantastisch op alle gebied : we voelden ons telkens super welkom, lekker authentiek Grieks eten, alle voorzieningen (zelfs 8 wasmachines en 4 drogers) en vooral super warme gastvrouw en gastheer, die ondertussen vrienden zijn geworden.