@Cimagis2022
Rustige plaats in de bergen ongeveer 25 km vanaf de A75. Plaatsje is het bezoeken waard. Kerk, grotten, baden. In November stonden we hier alleen. Verder de standaard Air Camper Car voorzieningen.
Gemoedelijke camping met plaats voor tenten caravans en campers. Alles staat door elkaar wat een rommelige indruk maakt. Sanitair en douches voldoende aanwezig. Alle voorzieningen zijn aanwezig en gratis behalve WIFI.De camping ligt diep in een dal aan een rivier. De toegang er naar toe kent spannende momenten. Smalle wegen met veel bochtenwerk en prachtige natuur. ACSI wordt geaccepteerd, oorspronkelijk voor 2 nachten €74 met ACSI €40
Goede plaats voor een overnachting dicht bij de snelweg op doortocht. Helaas troffen wij een bemoeizieke Duitse medecamperaar die op zijn Duits ongenoegen gaf dat ik de muggen van het voorraam en de motorkap verwijderde met: je vervuild de oppervlakte met je vuile water als hij het weer zou zien werd er een foto gemaakt en opgestuurd naar de beheerder. Ach ja. Verder alle voorzieningen aanwezig.
Mooie landelijk gelegen camperplaats. Alles tot in de puntjes aanwezig en super schoon sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren. Bedankt! Rosalie en Germo
Prachtige Camperplek. Super mooie douche en toiletvoorziening. Elektra inbegrepen. Verder vuilwater en Cassete en water. Prachtig eetcafe/ restaurant met als verrassing een Hapa's kaart. Komen hier zeker terug.
Fijne Camperplaats voor een nachtje. Voorzieningen oke, klein gemis, een plaats om af te wassen zou wenselijk zijn eventueel tegen betaling van 50 eurocent voor warm water. Supervriendelijke ontvangst.
Na hier enige jaren te hebben aangemeerd op onze doorreizen en een bezoek aan de stad is dit de laatse keer geweest. De verdubbeling van de prijzen staat niet meer in verhouding tot het gebodene aan de openbare weg. De voorzieningen zijn verder top.
Parkeerplaats op openbaar terrein. Stroom aanwezig verder geen voorzieningen. Verkeer op 100 mtr. wat heel veel geluidsoverlast geeft. Betaling via aan uit app. Oogjes dicht en gauw wegwezen.
Een stopplaats met toilet en douche. Volgens de aanwezige borden is overnachting niet toegestaan.
Op zondag aangekomen. Totaal 3 Campers voor de nacht. Rustig plekje om te overnachten Mooie omgeving om te wandelen door een parkachtige omgeving en de zee. Geen voorzieningen aanwezig. In feite een verharde openbare parkeerplaatsen.
Prachtige Camping/Camperplaats. Helaas is de prijs daar ook naar. €135 voor 2 nachten is serieus geld. Wel in het hoogseizoen geweest.
Grote Camping met heel veel mensen. Afrader om hier met kleine kinderen heen te gaan i.v.m. het hoge erotische gehalte. Sanitair overwegend smerig waarschijnlijk door personeelstekort om regelmatig schoon te maken. Douches koud en eveneens vies. Plaatsen ook slecht onderhouden. Te hoge prijs van €54 Vertier genoeg in de village voor wie erotiek zoekt.
Buitensporig prijsbeleid. Camping voor surfers aan het IJsselmeer waarvan 95% Duitse gasten zijn.
Goede voorzieningen, hele scheve plaatsen en vooral uit het gras blijven om niet weg te zakken. Na 4 weken Normandië waar we gemiddeld €15 betaalde zijn de prijzen op deze plaats van een andere orde waardoor we hier in de toekomst aan voorbij zullen gaan.
Wat een draak achter de receptie. Kun je maar op een manier behandelen, door middel van op grove wijze te overbluffen en dat werkte. Is ze duidelijk niet gewend. Echte gezins camping met leuk strand.