@CinLes

Lid van Campercontact sinds 2020

Sitecode: 82024

Verzorgde en rustige camping nabij de Pic Du Midi. Enthousiaste ontvangst. Je krijgt een handig foldertje met de campingregels en nuttige info bij aankomst. Sanitair wat verouderd maar netjes. We stonden hier 3 nachten en betaalden gemiddeld 15 euro per nacjt incl. 2 honden en elektriciteit. Prijs/kwaliteit in orde!

Enthousiaste en vriendelijke eigenaar, keurige camperplek met rustige ligging. BBQ staat klaar voor gebruik. Samen met de andere gasten namen we deel aan de wijnproeverij waarbij de gepassioneerde uitleg en fijne locatie ons gecharmeerd hebben. Naast wijn ook enkele andere lokale producten te koop, dit alles aan democratische prijzen.

Terassencamping met mooie en rustige ligging, ruime maar schuine plaatsen. Gemakkelijk bereikbaar en vriendelijk onthaal. Broodjesservice. Pizza van de bakker op donderdag en zaterdag. Elke dag mogelijkheid tot ontbijtje, behalve op zaterdag. Klein winkeltje voor drankjes en plaatselijke voedingswaren. Wandeling van een kleine 4 uur rond het domein mogelijk, te bevragen bij receptie. Degelijk en zeer net sanitair gebouw. Wij stonden hier voor 1 nacht en betaalden 16,50 euro incl. elektriciteit.

Wij betaalden 12 euro, dit wordt s morgens opgehaald. Ontvangst is miniem. Wegens de ligging is dit een drukke overnachtingsplaats. Water, elektriciteit en vuilbakken (vol!) beschikbaar. Wij bezochten de Grosslocknerroute (vignet 37 euro). Dit was zeer indrukwekkend, maar druk. Hier kan je gerust een daguitstap van maken met het gezin. Wel voorzichtig zijn met autoremmen!

Rustige plek om te overnachten, ondanks nabijheid van de straat. Water en elektriciteit worden tevens gratis ter beschikking gesteld. Onze honden waren ook welkom. Zeer vriendelijke ontvangst ondanks de taalbarrière. Wij kozen voor een uitgebreid ontbijt op het terras: dit was ruimschoots voldoende, lekker en zeer betaalbaar.

Rustige locatie, gemoedelijke ontvangst. Bar met terras is tot 20 uur open voor een drankje of kleine snack, dit mag ook meegenomen worden naar de camper. Wij betaalden 10 euro voor 2 volwassen (incl. 2 honden) + 2 euro per nacht voor afval. Stroom wordt aan de meter opgeladen. Water kost 1 euro voor 5 minuten. Een aanrader, ook voor meerdere nachten.

Leuke plaats, maar vooral voor tenten. Toen we arriveerden zagen we 2 kleine campers staan en veel tenten. We kregen de melding dat er geen rechte plaatsen of stroomaansluitingen meer waren. Hoewel we aangaven dat we dit niet erg vinden werden we weggestuurd.

Wij wilden een plaats dichtbij het meer van Bohinsj. Dit leek de beste keuze te zijn en dat klopte. Mooie omgeving. Er komen wel veel wagens aan- en afgereden op de parking maar dit geeft weinig lawaaihinder. Bij aankomst krijg je een plattegrondje van de regio met veel nuttige informatie. Er is geen wifi en douches. Het toilet zag er niet uitnodigend uit. Elektriciteit, water en legen cassette zijn inbegrepen in de prijs van 19 euro. Honden zijn gratis. Shuttledienst hebben we niet gebruikt omwille van onze honden. We hebben de parking gebruikt in het dorp die 2 euro per uur kost (we waren een half uur te laat terug en kregen geen boete). Het bezoek aan de Mostnica kloof (3 euro p.p.) is de moeite waard en fotogeniek. We hebben de wandeling doorgezet via de Voje Valei naar de waterval, maar dit kon ons weinig bekoren. Aan de waterval vind je wel een gezellig hutje om iets te drinken en eten.