@Cinclus
- 2009
Juni 2026
Een onbeschaduwde staanplaats, afgescheiden van de weg door een heg. Elektriciteit voor 4 campers. De staanplaats is niet bereikbaar via de coördinaten, alleen via de weg parallel aan de hoofdweg.
De staanplaatsen zijn smal maar voldoende. De douches, toiletten en keuken zijn uitstekend, en er is een erg goed restaurant op het terrein. Een echte aanrader.
We waren hier voor een grote Schapendoes-bijeenkomst. Het terrein is ruim en erg rustig. Helaas is er alleen elektriciteit, geen afvalverwerking.
We zijn hier al meerdere keren geweest. De plekken tussen de oleanderstruiken zijn wat krap, dus als je meer ruimte nodig hebt, parkeer dan gewoon op het gras. Nog een tip: als je niet van de constante, harde strandmuziek en diepe bas houdt, parkeer dan wat verder naar achteren. Het is er rustig. De prijs is alleszins redelijk, hoewel elektriciteit tegenwoordig extra kost. Heerlijk eten bij de strandbar.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Ik snap niet waarom de camping zo'n slechte beoordeling heeft. Het is een verlaten voetbalveld op een afgelegen en rustige locatie. Gemakkelijk bereikbaar vanaf twee kanten. Het is erg schaduwrijk in een prachtig eikenbos, met water uit een bergbron in het zuiden. Er lopen honden rond, zoals overal in Griekenland; tijdens mijn vele verblijven heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad.
Dit is een van die plekken die ik echt kan aanbevelen! Geweldige nieuwe douches en toiletten inbegrepen, alles werkt, de elektriciteit wordt momenteel aangelegd. En bij de receptie hebben de vriendelijke eigenaren een paar lokale producten te koop. Echt goed!
Wij vinden een geweldige plek! Direct aan de rivier met prachtige wandelpaden en in 5 minuten bereikt u de oude stad, die de moeite waard is om te bekijken.
Kleine maar aangename plek. De eigenaar woont aan de overkant van de straat en kan helpen met afvalverwerking en water. Heel aardig en heel betrokken.
Deze plek is een absolute ramp. De officiële plaatsen liggen aan een drukke straat. Paspoorten komen 's nachts aan en mensen stappen met veel lawaai en draaiende motoren uit. Chaos overal met geparkeerde auto's etc. Als je hier echt wilt komen: negeer camperplaatsen en parkeer links achteraan. Daar zou het rustiger moeten zijn.