@CindyBalou
- 2020
bij de slagboom nummer bellen dat er op staat. komt iemand naar je toe. vriendelijk ontvangen. er stond bijna niemand mocht zelf plek kiezen. bedoeling was 1 nacht maar zijn 2 nachten gebleven. restaurant was druk. kon eten bestellen werd gebeld om bord met eten op te halen. eten was goed voor zeer leuke prijs. ook overnachting niet duur. 1 persoon met hond inclusief stroom 13 euro. ik vond het een heerlijke plek
Erg goed bevallen al was het helaas maar voor 1 nacht. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten in restaurant. Erg mooi nieuw sanitair bij de dames. de heren wordt als het goed is komend winter vernieuwd. Goede prijs-kwaliteit.
Voor een tussenstop van 1 nachtje een prima plek. Eten in restaurant is goed. wc beschikbaar. stroom beschikbaar. verharde ondergrond
Prachtige plek. zelfs nachtje extra gebleven vanwege het uitzicht. aardige eigenaren. 15 euro inclusief stroom + warm en koud water. het is bij de boer dus bedrijvigheid maar dat hoort er bij vind ik.
camping met erg goede ligging in centrum. prachtig sanitair. in hoogseizoen voor kleine plaats (tot 6 mtr) 30 euro per nacht + 6 euro per nacht voor de hond. dat vind ik echt te veel. er wordt verder niet wat extra voor geboden.
prima plek voor 1 nachtje. niet duur. autobaan hoorde ik nauwelijks.
Ons verblijf op deze nieuwe cp is erg goed bevallen. Goede faciliteiten en alles netjes verzorgd. Prijs ook zeer gunstig. Zeer vriendelijke eigenaresse. Voor herhaling vatbaar.
heerlijke camping met erg ruime plekken. netjes verzorgd en vriendelijke, behulpzame eigenaren. voor herhaling vatbaar
prima plek voor een nachtje. aardige beheerder. geen sanitair aanwezig. goede wifi
mooie nog nieuwe cp. lekker ruime plekken. sanitair netjes. afwasplaats en ruime verzorgingsplek voor de camper. zeker een aanrader
Prachtige zeer goed verzorgde camperplaats. alles tip top in orde. mijn Balou 🐾 vond de speelweide ook helemaal leuk. je moet niet reserveren maar het is wel een drukke cp.
Voor een nachtje was het prima. Kon gelukkig douchen. toiletgebouw is netjes. Verder verouderde camping. wel mooie plek in het bos. heerlijk ontspannen met een boek en fluitende vogels op de achtergrond.
mooie plek. netjes verzorgd. wordt nog wel een keer vervolgd. nog genoeg geocaches te zoeken waar ik nu met 1 nachtje verblijf geen .tijd voor had.
super plek met alle voorzieningen. dichtbij dorp. restaurant, supermarkt en slager om de hoek. erg leuk dorpje met leuke geocache opdrachten.
Prima plek waar alles aanwezig is dat je nodig hebt. stroom, water, lozen vuilwater en chemisch toilet. zeer goede wifi. op loopafstand van centrum waar erg goede bakker zit.