@CindyK
- 2016
Heel fijne, propere, rustige camperplaats aan termen. We staan hier 6 dagen. Van hieruit kan je gratis met het openbaar vervoer naar Freiburg, Bazel,... de termen waar we met 2 personen gratis naartoe mochten zijn ook de moeite. Een aanrader. Let op: er kan gereserveerd worden.
Heel rustige, fijne camperplaats. Zeer hulpvaardige, vriendelijke eigenaar. We hadden problemen met onze woonbatterij,hij belde een vriend op en we konden direct naar dat bedrijf rijden waar ze ons verder hielpen.
Sitecode: 82031
Qua voorzieningen verdient deze plaats een 5 maar in de omgeving niets te doen, daardoor een 4. Zeer goedkoop ,15 euro voor een nacht. Lekkere tasting , zeker zijn prijs waard. Vriendelijk onthaald.
Zeer mooi zicht, buiten Bled (25 minuten berg op wandelen). Zeer vriendelijk ontvangst, toilet aanwezig, water en je kunt er lozen. 40 euro wel niet goedkoop voor een camperplaats.
Stonden centraal maar geen voorzieningen . 18 euro voor 24 u
Goed voor 1 nacht en om met de bus Piran te bezoeken. Wel veel lawaai van naastgelegen snelweg en voorbij rijdende scooters. Sommige camperaars kregen ook een hele hoop bezoek die tot 's nachts lawaai maakten en gebruik maakten van het sanitair (wel proper).
Zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangst, betaalbaar met 5 volwassenen. Dicht bij de zee. Bakkerij in naast gelegen camping.
Zeer goede ontvangst. Zeer vriendeljjke eigenaars. Een plaats waar je tot rust komt in een zeer leuke tuin met verfrissend zwembad. Zeer veel info gekregen voor de rest van ons reis. Een aanrader!
Nette cp. Er zijn opknapwerken bezig, hadden we geen last van. Nette douches, kost je 50 cent. Rustige plaats. Voor herhaling vatbaar.
Rustige, nette cp. Mooie omgeving. Vriendelijke opzichter. Wifi beschikbaar. Douche is netjes, maar het is er ijzig koud, gelukkig lekker warm water.