@Cinne-en-john
Februari 2026
de gemeente heeft een papier opgehangen, en vraag dringen alles te sorteren , en niet aan sluik stort te doen anders word deze mooie plek gesloten , vraag een papier met code op om de container open te doen . je moet er wel geduld voor hebben. een mooie plek we komen er graag .
hier een nachtje gestaan , goed geslapen en rustig , het dorpje is wel leuk om te zien .
10 dagen geweest we hebben 47€ par dag betaald ,de stroom is meerdere keren uitgevallen , en heeft lang geduurd heeft lang geduurd voor het oké was , 3 dagen geen licht bij de sanitair, douche was koud , je moest het 4 minuten laten lopen voor het lauw werd . bier in cafetaria was op, veel eten was op , melk was op. er zijn nog maar alleen stacaravans. maar als je daar een douche neemt zie de buren jou staan. de campers daar geven ze niet om
vriendelijk ontvangst , goed geholpen , mooie plaatsen jammer van de ondergrond die is zanderig . we staan hier 3 nachten . John en cinne
2023
mooie plek , heel proper om te staan op harde ondergrond. veel ruimte om te staan ! winkels in de buurt , ook lekker eten in de buurt !
2022
super vriendelijk ontvangen met koffie , mooie plaatsen , rustig ook lekker geeten , komen zeker terug ! John en cine uit België
2020
Twee nachten hier gestaan ,mooie plaats vriendelijk onthaal ,broodjes waren lekker ,lunch ook super,mooie fietsroutes ,die liggen er,wij komen er zeker terug .
Vriendelijk onthaald ,lekker gegeten ,mooie fietsroutes ,wij komen er zeker terug ,mooie plaats
Leuke plek ,vriendelijke ontvangst ,mooie fietsroutes , nu was het heel rustig ,wijnkoper zeker nog eens terug.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooie plaats ,mooi sanitair heel proper ,jammer dat je er zo moeilijk binnen komt door de barrel en ik was niet de enige ,meerdere hadden hetzelfde probleem.