@Cinne-en-john
de gemeente heeft een papier opgehangen, en vraag dringen alles te sorteren , en niet aan sluik stort te doen anders word deze mooie plek gesloten , vraag een papier met code op om de container open te doen . je moet er wel geduld voor hebben. een mooie plek we komen er graag .
hier een nachtje gestaan , goed geslapen en rustig , het dorpje is wel leuk om te zien .
10 dagen geweest we hebben 47€ par dag betaald ,de stroom is meerdere keren uitgevallen , en heeft lang geduurd heeft lang geduurd voor het oké was , 3 dagen geen licht bij de sanitair, douche was koud , je moest het 4 minuten laten lopen voor het lauw werd . bier in cafetaria was op, veel eten was op , melk was op. er zijn nog maar alleen stacaravans. maar als je daar een douche neemt zie de buren jou staan. de campers daar geven ze niet om
vriendelijk ontvangst , goed geholpen , mooie plaatsen jammer van de ondergrond die is zanderig . we staan hier 3 nachten . John en cinne
mooie plek , heel proper om te staan op harde ondergrond. veel ruimte om te staan ! winkels in de buurt , ook lekker eten in de buurt !
super vriendelijk ontvangen met koffie , mooie plaatsen , rustig ook lekker geeten , komen zeker terug ! John en cine uit België
Twee nachten hier gestaan ,mooie plaats vriendelijk onthaal ,broodjes waren lekker ,lunch ook super,mooie fietsroutes ,die liggen er,wij komen er zeker terug .
Vriendelijk onthaald ,lekker gegeten ,mooie fietsroutes ,wij komen er zeker terug ,mooie plaats
Leuke plek ,vriendelijke ontvangst ,mooie fietsroutes , nu was het heel rustig ,wijnkoper zeker nog eens terug.
Mooie plaats ,mooi sanitair heel proper ,jammer dat je er zo moeilijk binnen komt door de barrel en ik was niet de enige ,meerdere hadden hetzelfde probleem.
Wij staan nu hier ,voor de zoveelste keer ,telkens we hier aankomen is het alsof het een nieuwe plaats is ,zo goed blijft het onderhouden ,doe zo voort , Steeds vriendelijk ,zeer lekker eten in dorp ! Leuk te fietsen . Tot de volgende
Hier weer twee dagen gestaan ,ook tweemaal,een lekkere gevulde ontbijt mand besteld ,handig. Nieuwe eigenaars zijn heel vriendelijk,ze vertelde ons dat die varkensstal ernaast over een aantal maanden gaat sluiten,wegens geen vergunning meer .leuk gefiets John en Cinne uit België
Mooie camperplaats alles proper en heel netjes dikke pluim voor de uitbaters steeds heel vriendelijk ,mooi,stadje lekker eten ,internet werkt super, Mercie ,
Rustige plaats lekker ontbijt vriendelijk ,overkant een wijnboer lekker wijn .plaats om terug te komen
Mooie plaats elke dag kan je verse broodjes bestellen ,wij hebben hier 4 nachten gestaan op de kiezel in gras zatten we vast.maar er werd meteen iemand opgebeld die zo vriendelijk was om ons meteen op zondag los te trekken ,mooie fiets route ,overkant lekkere wijn ,komen zeker terug,hele vriendelijke eigenaars .
Hier 3 nachten gestaan. Heel mooie plek, zoals een camperplaats moet zijn: rustig en heel vriendelijk ontvangst door beheerder. Zeker voor ons een plaats om terug te komen. Er komen nog 25 plaatsen bij, ook internet komt er dit jaar.
Al meerdere keren hier gestaan en telkens heel goed ontvangen geweest door de havenmeester ,prima plaats .met goede voorzieningen zo mogen er meer plaatsen in belgie zijn,