@CircusvanO
- 1981
Mooi veld voor jezelf,de zon, wat wil je nog meer?
Fantastische plek aan de Maas. Schoon sanitair, op loopafstand van de vesting.
Vriendelijk ontvangst, prima faciliteiten. Mooie omgeving.
Zeer mooi park, schoon sanitair. Zelf uitgevogeld hoe de zaken werkten want de uitleg kwam later van de eigenaar die er op tijd van aankomst niet was. Niet duidelijk aangegeven dat een plek met stroom aansluiting betekent dat je (nog) geen stroom hebt. Deze moet los bij betaald worden. De toegangswegen zijn heel smal (lees fietspad), de bermen drassig. Er is weinig tot geen mogelijkheid tot passeren.
Pareltje, dwars door Trier om er te komen, maar een mooie route. Op de bonnefooi er naar toe gereden, hopend op plek. Er was ruime keuze (midden in mei vakantie). Gestaan op een verhard deel, direct naast de buren zonder beschutting. Dit geeft weinig privacy. Ligt in een prachtige omgeving, de weg die rond de heuvel en de camping gaat is jammer, goed hoorbaar. Sanitair superschoon, fijne douches, zelfs een muziekje aan. Broodjes service was prima
We mochten om 11.00 uur al op onze plek staan aan de beek. Schone toiletten, douchen is betaald. We boeken nog een nachtje bij.
Sitecode: 19414
Gekozen voor één nacht, online gereserveerd. Bij aankomst een plek toebedeeld gekregen die veel te klein en scheef was voor de camper. Gevraagd om een grotere plek, wat gelukkig geen probleem was. Doucheruimte een stukje lopen. Douches zijn redelijk schoon, water warm maar kans op verbranden door eenhendel-systeem. En je moet ervan houden; in de mei vakantie is dit een Nederlandse enclave.