@Claudeedouard
- 2015
we kwamen de eerste keer dat het gebied werd ontwikkeld en er waren geen elektrische aansluitingen, wat begrijpelijk was Helaas is de situatie nauwelijks veranderd. 8 terminals voor ongeveer 15 tot 20 plaatsen voor de rest niets te klagen rustige ligging nabij een park aan de oever van de Lot een van de weinige camperparkeerplaatsen met douches en toiletten die schoon zijn stadscentrum dichtbij
oké voor diensten toch te duur het is 28 september en voor 18€50 voor 24 uur heb je een dag op een camping met voorzieningen en daarnaast douches en toiletten mogelijkheid tot afwassen
enige gebied vermeld in campercontact we kwamen om 15.00 uur aan. naast een begraafplaats Wij begrijpen de positieve meningen niet. geen echte locatie. Ik weet niet zeker of de plaats veilig is moeilijk toegankelijk wij zijn vertrokken voor ons om te vergeten Marie Line en Claude
gebied al niet zo nieuw (2016) 9€50 waar nog 3€50 elektriciteit bij moet worden opgeteld 4A Douche 1€ voor 6 minuten WC € 0,50 per keer Wasmachine € 4,50 wasdroger € 3,50 voor een half uur, onvoldoende voor droog wasgoed gratis legen en vullen mogelijkheid tot betalen wasbeurt beveiligde plaats (sluiting om 20.00 uur met toegangscode) afwas barbecueplaats een beetje steil, het lijkt alsof u zich in een arena bevindt Claude en Marie Lin
Zeer mooie plek Zeer aardige eigenaar
Het wordt vrijblijvend aangekondigd als u geen verbinding maakt en als u niet leegloopt, want voor 2 € voor 4 uur elektriciteit en voor 2 € voor aftappen en vullen is het niet echt gratis, anders zijn gemiddelde campingwinkels in de buurt wandelingen aangenaam
Zeer mooie mooie wandelingen goed onderhouden parkeren gratis diensten mooie site het is absoluut noodzakelijk dat de gemeenten hun standplaatsen blijven beheren, ook al is het nodig om een bijdrage te leveren in plaats van ze toe te vertrouwen aan bedrijven zoals camper van Park anders is het de dood van de camper geest
Glazen emmer naast de glazen locaties overal onmogelijk met kinderen. Slechts 2 plaatsen en weinig ruimte. Jammer want de site is goed met de ondergrondse sleep en het museum en het uitzicht op het platteland. Nabijheid van de weg is geen probleem
Parkeren gedeeld met auto's te druk in het weekend uitstekende locatie, maar met zeer aangename wandelpaden
Super behalve de beschrijving die ons naar de camping leidt
Perfecte familiecamping aan het meer, perfecte netheid, eigenaar en vriendelijk personeel en klaar om u te helpen
Sorry voor mijn Engels. Toen we bij de parkeerplaats aankwamen, vonden we een plaats, maar de parkman zei dat het niet mogelijk was. Maar het was mogelijk AT-theecamping voor 15 € meer natuurlijk. We accepteerden het. Maar toen we Fromm Tea Beach kwamen was het toegestaan voor een Duitse kampeerauto. Amaizing !!!! Het is geen kwestie van mijnwerker, maar ik denk dat het dishonnest en xenofob is.