@ClaudetteVanderElst
- Benimar Cocoon 496
September 2026
Sitecode: 195435
Behoort tot de keten camping car park, waar je dus een pas voor moet hebben om hier te kunnen staan of via de app. Toegang gaat dan makkelijk via een code. Mooie rustige plekken in het dorpje Chablis met de wijnhuizen op loopafstand. Sanitair aanwezig maar niet heel erg schoon. Prima voor 1 nachtje!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi gelegen camping in het groen met klein strandje aan de rivier. Zwembad aanwezig, hier hebben wij echter geen gebruik van gemaakt. Sanitair gedateerd maar netjes en schoon. Ruime plekken met genoeg schaduw. Schitterende omgeving.
Sitecode: 194879
De plekken direct aan strand zijn echt top met vrij uitzicht op strand en zee. Camping heeft 2 gedeeltes gescheiden door een weg. Wij stonden op het gedeelte van het restaurant, op deze strandplekken had je vrij uitzicht. De strandplekken op het andere gedeelte hebben geen vrij uitzicht en kijken op een lage duin. Toiletten vond ik echt niet schoon, voor het eerst in mijn kamperende leven een klacht over de schoonmaak ingediend, werd wel opgepakt
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne camping met mooi en super schoon sanitair. De gehele dag door zijn ze bezig met schoonmaak van het sanitair. Douches zonder drukknop😃Strand op 5 minuten fietsen evenals het centrum van l’Estartit. Alles doet gemoedelijk aan. Wij hadden een fijne plek in de schaduw van de bomen. Wij komen zeker nog eens terug!!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Goede camping aan de rand van Roses. Redelijk grote plekken omringd door bomen. Dat is ook gelijk het enige nadeel van deze camping, de bomen zitten vol duiven die alles onder kakken. Wij moesten bij vertrek eerst bij carwash onze luifel afspuiten, deze draaide door de vele kak niet recht meer in. Sanitair is hier hartstikke schoon, niets dan lof hiervoor. Roses is een leuk dorp om met de fiets te bezoeken, lopend net iets te ver. Gewoon goed!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hebben 1 nacht op deze camping gestaan richting het zuiden. Mooie, verzorgde camping. Plekken zijn ruim met een verharde ondergrond (gravel). Zwembad, supermarktje en restaurant aanwezig. Ook een afhaalrestaurant met lekkere Boeuf Bourgignon en wijn van het camping Chateau. Sanitair is prima, alleen jammer dat sommige gasten menen het vies achter te moeten laten. Prima camping!
Mei 2026
Op de terugweg naar NL hier op de bonnefooi terechtgekomen omdat alles in de omgeving door Pinksteren vol zat. Ook deze camping zat vol maar de beheerder, een zeer vriendelijke man, wist toch nog ergens een plek te creëren. Voor hem dus niets dan lof! De camping zelf heeft veel vaste seizoensplekken met een typisch Duits publiek (tokkie). Heel wat piratenvlaggen aan masten op deze camping. Sanitair gedateerd en niet schoon. Voor ons niet weer!
Goede camping op wandelafstand van Turckheim. Colmar leuk om naartoe te fietsen dwars door de wijnvelden. Sanitair netjes en schoon. Brood op bestelling. Aanrader!
Goede camping dichtbij het centrum. De meeste camperplekken hebben een ondergrond van grind met een klein strookje gras ernaast. Receptie die gedurende de hele dag open is en vers brood iedere dag tussen 8.00 en 9.00 uur te verkrijgen. Sanitair is groot en schoon. Minpunt is dat ze de douches in de ochtend rond 9.00 uur schoonmaken wat gezien spitsuur bij douches rond dat tijdstip niet handig is. Verder gewoon een goede camping!
Sitecode: 2023
Mooie camping op loopafstand van het mooie Obernai. Ruim opgezet en gelegen in het groen. Eenvoudig maar schoon sanitair. Mogelijkheid om broodjes te bestellen bij de receptie voor de volgende dag. Aanrader als je op reis bent in de Elzas!