@ClaudiaRegoor
- 2006
Wij hebben niets gemerkt van saggerijnige beheerders en geprop met plaatsen. Prima camping die ik graag in september of oktober zou willen uitproberen. Voor ons ging zelfs de keuken even open en we kregen spagetti bolognese omdat alle restaurants in de buurt gesloten waren. Je hoort inderdaad de weg boven de camping maar ons stoorde dat niet.
Prima camping voor bezoek aan de kloosters. Maar geen shuttle voorziening. De camping sluit 1 november 2025 dus is niet het hele jaar open. Er staat niet wanneer ze weer open gaan.
Restaurant was al gesloten terwijl gemeld wordt (ACSI) dat dit tot 1-11 geopend is. Konden ook niet buiten op het terras wat drinken. Niet alleen vanwege onze hond die de katten van de eigenaar zou storen maar ook vanwege familiebezoek waardoor het terras helemaal bezet was. Jammer, want het leek een hele leuke plek. Wij hebben iets gezocht.
Wij sluiten ons helemaal aan bij de vorige reviewer. De zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars waren druk aan het klussen en het restaurant was dicht. Zij zorgden voor een taxi die ons naar een restaurant in Caion bracht en weer ophaalde. En de bestelde broodjes werden aan de camper bezorgd. Mooie omgeving waar ik fijn met de hond kon wandelen. Prima voorzieningen. Wij komen terug!
Beslist een aanrader voor wie rust wil in een landelijke omgeving. Camping eigenaresse Estrella zorgt voor een hartelijke ontvangst en een overheerlijke avondmaaltijd. Ook rechte camperplaatsen onderaan de camping in het gras. Lekker wandelen met de hond. Wij komen zeker terug.
Hoewel overal staat aangegeven, zelfs bij de ingangspoort van de camping, dat 28 maart de openingsdatum is, bleek de camping pas 15 april open te gaan. Echt heel erg vervelend na een dag rijden en geen alternatieven vlakbij.
Sitecode: 19377
Heerlijke plek. Door het bos naar het strand. Jammer dat er geen broodservice is als het campingrestaurant nog gesloten is. Maar op 5 minuten lopen wel een goed restaurant. Aanrader. Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Prima voor een bezoek aan Porto. Sanitair gedateerd, maar heel schoon. Helaas maar 2 ampere, maar zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij betaalden 11 euro per nacht. Heerlijk gegeten bij Casa Helene naast de camping.
Vaste bewoners wezen ons op een mooie nog beschikbare plek op deze fijne, dus altijd volle, camping. Als het regent is er altijd modder. Maar na regen komt vaak weer zonneschijn. Wij blijven hier zeker een week staan.
Prima locatie voor een bezoek aan Silves. Hele aardige beheerder en nette prijs. Alleen erg vreemde en zeer rare Nederlanders die het nodig vonden vloekend en scheldend onze rijstijl te beoordelen. Maar dat lag natuurlijk niet aan de plek.
Sitecode: 19402
Vond het een prima camping. Voor 5,95 met de taxi naar beneden naar de boulevard van Nazare. Dan kunnen honden natuurlijk niet mee. Maar rondom de camping volfoende uitlaatmogelijkheden. Wel oppassen met oversteken.
Prima camping voor bezoek aan Porto. We stonden hier met 3 campers. Vier volwassenen en 7 honden. De honden konden heerlijk rennen op het strand. Totaal geen problemen gehad zoals omschreven in andere reviews. Wij konen graag weer.
Sitecode: 20254
CC en de reviews wekken de indruk dat dit een kleine camping betreft. Maar het is een enorm complex met ca. 500 plaatsen dat inmiddels Ostsee Katharinenhof heet en Euro 55 voor 1 nacht kost (camper 7 meter, 2 volwassenen, 2 honden). Niets mis mee en alles prima op orde, maar wij houden niet zo van enorme vakantiecomplexen.