@Claudianeu
- 1978
Helaas was de camping onbruikbaar. Hoewel alle staanplaatsen gratis waren, was het zwembad, waarvoor je moet betalen, gesloten. Toen we bij het restaurant op de camping navraag deden, kregen we te horen dat parkeren daar niet was toegestaan. Er werd geen verdere uitleg gegeven en de communicatie was erg onvriendelijk! Het is echt jammer, want de camping zelf is prachtig. Het verdient eigenlijk geen sterren, omdat er geen informatie was over waar we terecht konden voor hulp. Wat een teleurstelling!
Helaas konden we niet naar de camping omdat er geen kaartje kon worden afgenomen, ook al stonden er maar vijf campers. In principe zag de plek er heel mooi uit, veel schaduw onder de bomen, maar we zijn teleurgesteld verder gegaan.
Parkeren voor 1 uur kost €12, wat een exorbitante prijs is! Nadat we hier voor het eerst achter kwamen bij de automaat, verloren we onze wens om het kasteel te bezoeken. Ook staat nergens vooraf vermeld dat er alleen een 24-uursticket is. Het is jammer, een zeer slechte ervaring (was de enige) tijdens de kasteeltour!
Een mooie parkeerplaats om Hassfurt of de omgeving per fiets te verkennen. We hadden genoeg plaatsen om uit te kiezen, zelfs direct aan de Main. Helaas is het niet zo gemakkelijk te zien, omdat struiken het zicht belemmeren. Schoon toilet en douche beschikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur. Zeer vriendelijke kassamedewerker! Met dank aan de stad voor de nette ruimte. Zou graag terugkomen

BEDANKT aan de gemeenschap voor deze prachtige gratis parkeerplaats! Zeker, de plaats heeft een lichte helling, maar dit kan eenvoudig worden gecompenseerd met wiggen (iedereen heeft ze in de camper). De plaats is geschikt voor wandelingen en bezoeken aan het "Huis van de Zwarte Bergen" waar u kunt genieten van heerlijke taarten en regionale producten kunt kopen. Geweldig uitzicht vanaf de WOMO!!! We zullen terugkomen

Hoe leuk kan het zijn om met de WOMO op een schaduwrijke plek te staan en te kijken hoe de spreeuwen de jongen voeren. De plaats is eenvoudig maar je kunt ervoor staan zoals je wilt. Een dikke DANKJEWEL aan de gemeente voor deze parkeerplaats. Toegang is moeilijk voor grote WOMO s.

Eenvoudige maar zeer gezellige plek! Voor 6,-€ absoluut prima, je kunt geen luxe verwachten. Exploitant erg leuk! Bedankt voor dit natuurlijke huisdier!!

We hebben in het weekend heel rustig gestaan met meerdere stacaravans. De plaats is vrij en dicht bij het centrum. Direct achter het plein is een supermarkt, verder geen servicevoorzieningen, maar ook gratis. BEDANKT aan de gemeenschap voor dit geweldige aanbod

Sitecode: 19568
Echt gezellige plek waar je kunt staan waar je wilt! 's Avonds tussen 18.00 en Om 21.00 uur komt er een superaardige dame langs om op te halen. 7.-€ zijn te betalen met een creditcard. Service voor aan- en afvoer is top! Waar voor je geld ook! BEDANKT aan de gemeenschap voor dit geweldige aanbod. We komen graag terug
prachtige plek., met een prachtig uitzicht en geweldige wandelpaden. BEDANKT aan de gemeenschap voor deze plek
Place ligt dicht bij St. Michel en is gemakkelijk te bereiken met pendelbussen. De prijzen zijn echter aanzienlijk veranderd sinds ons bezoek 4 jaar geleden. In juli en augustus ben je er met 27,-€. Maar houd er rekening mee dat je niets extra's hoeft te betalen voor zowel de bus als het bezoek (behalve naar de top) van St. Michel. Als je een fiets hebt, zijn er andere iets goedkopere parkeerplaatsen in de buurt.

Plaats zeer schoon en de servicefaciliteiten zeer goed onderhouden! Plaats ligt direct aan een drukke weg, maar het was 's nachts stil. We hebben goed geslapen. Supermarkt op loopafstand en de mensen in het leuke dorp zijn erg vriendelijk. BEDANKT aan de gemeenschap voor deze aangename gratis parkeerplaats!
zeer mooie natuurlijke plek, direct aan het meer De juiste plek om te ontspannen. De baas is erg aardig en gaf veel tips voor sightseeing. We komen graag terug
kleine familie plaats! Erg leuk om daar te staan met direct uitzicht op de Main en de motorboothaven. Je staat pal naast de veerboot die de Main oversteekt, maar dat stoorde ons niet. Zal zeker terugkomen!
Mooie parkeerplaats direct aan de Main en dichtbij het centrum. Pizzeria ernaast, pizza zeer aan te bevelen. Plaats is in goede staat gehouden. Een beetje lawaaierig op de pleinen direct aan de hoofdstraat.
Sitecode: 11962
Een geweldige plek voor natuurliefhebbers. Je staat op een weiland naast het prachtige Quellenbad, dat uitnodigt tot luieren. De heide is gemakkelijk per fiets te bereiken Aan- en afvoer tegen betaling van 2 €, plaats gratis! Dank aan de stad voor deze plek!
Mooie staanplaats voor natuurliefhebbers die geen behoefte hebben aan comfort. Topplaats voor de prijs! Helaas was de plaats gisteren geblokkeerd in verband met de huidige corona-situatie zonder dat we hiervan op de hoogte waren. Er zat alleen een papiertje bij zonder uitleg of we direct moesten vertrekken of..... Zal hoe dan ook terugkomen in de hoop dat het niet opnieuw zal beginnen met beperkingen. Met dank aan de community / schietvereniging
Zeer mooie plek ook voor grote WOMOS, direct naast het prachtige buitenzwembad. We zijn hier vier keer geweest en het was nooit luid, tenzij iemand de kinderen in het buitenzwembad stoorde!? Dank aan de stad voor deze schone en goedkope staanplaats. Ik kom graag terug naar deze mooie stad.