@Claus
- 1995
Sitecode: 92054
Voor de doorgewinterde camperaars fantastisch! Rustig aan het water altijd wat te zien!
03 april 2025 No nonsense camperplek. Voor €10 en wil je elektra betaal je €3 meer. De sani is functioneel meer heb ik niet nodig. Je kunt op de binnenplaats staan of onder de bomen met uitzicht op de druiven velden. Ik heb geen gebruik gemaakt van douche of toilet hier heb ik dus geen mening over. Mocht ik daar aan toe zijn ga ik naar een camping. De eigenaresse regelt als je dat wilt een croissantje en verkoopt locale wijn. Een aanrader dus.
Fijne, schone en rustige camperplek met vriendelijke beheerders. Met de fiets naar het waterloopbos was verrassend. de Hooglanders
Op 28 mei 2018 hier overnacht, rustige plek, aan de rand van het dorp. Startpunt voor wandelingen. Langs de rivier loopt een wandelpad naar het dorp 10 min. op dinsdag is er en markt.