@Claus5
- 2020
- Mercedes
- Integraal

Sitecode: 195365
Wie van een schilderachtige omgeving houdt, zal zich thuis voelen in de weide naast de wijngaarden. Helaas is er geen wateraansluiting. Water en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen. Een restaurant bevindt zich op 500 meter afstand. Vriendelijke ontvangst.
De ingang kan beter worden aangegeven - en smal. Er moet dan een app worden geladen voor toegang enz. Een beetje tijdrovend. De plaatsen zouden breder kunnen zijn. Verwijdering, schone benodigdheden, een mooie barbecueplaats met mooie zitplaatsen onder fruitbomen. Direct aan de straat
Sitecode: 20601
mooie camping op ruim grasveld. Sanitair modern en schoon. Vriendelijke ontvangst. Zeer rustige ligging - prijs/prestatieverhouding. LG Claus
zeer mooie, rustige parkeerplaats aan het water. Schoon modern sanitair. Winkels en restaurants in de directe omgeving (300m). Vriendelijke ontvangst. We komen terug Claus
Plaats voor zover OK sanitair een beetje verouderd. Ruime percelen met volwassen bomen. Prijzen zijn onjuist in plaats van 11 € we eindigden met een hond !! en toeristenbelasting? bij 17.80
We hebben genoten van het verblijf. De faciliteit is zeer goed onderhouden. Het sanitair is zeer royaal, modern en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De operators zijn uiterst vriendelijk en alles oogt ontspannen en rustig.
Geweldige locatie met uitzicht over de Deense Stille Zuidzee. Als u rust zoekt, dan is dit de plek voor u. Geen VE maar wel fijne plekjes in de zon

Zoals alleen daar weggegooid. Het draait allemaal om een sanitaire machine. Voor de afvoer van grijs water is altijd een slang nodig. Met de gebruikelijke 2 meter slang moet je een beetje dicht bij de kolom manoeuvreren, dus 3 punten aftrek
Sitecode: 20648
Locatie is geweldig, directe toegang tot het strand en het fietspad. Sanitair modern en schoon. Geen vuilnisbakken op het plein, alleen bij het inzamelpunt. Een beetje omslachtig voor hondenbezitters die de nalatenschappen van hun kleintjes kwijt willen. Alleen al door de prijsstelling kwam ik tot de evaluatie van € 42 per dag, waarvan 4 alleen voor de hond sportief is - we komen niet terug
Zeer rustig, mooi uitzicht naar het westen over het water. Elektriciteit, wifi Wiese ondergrondse weide, helaas duidelijk aflopend richting het huis aan de voorzijde, achterruimte beter. Gastheren erg aardig.
"Picobello" plaats - zeer goed onderhouden. Heel vriendelijke eigenaar. We verwijderden en namen vers water: 5 €. Aardbeien en kleine aardappelen gekocht. Rijd dan verder, geen overnachting.

Sitecode: 11950
Echt fijn voor de doorvoer. Zwemmeer gazon rest :)). Wie wil er koel donker en iets lekkers uit de snackbar. Alles was schoon en vriendelijk. De lokale bakker wordt aanbevolen - en neem dan de veerboot naar Meck-Pom. Blijf in onze favorieten

Goed voor doorvoer, sanitair en afvoer van grijs water OK zeer rustige winkels in de buurt
Zeer vriendelijke ontvangst, schoon sanitair direct aan de oude Gotthardstr. Daarom is er natuurlijk wat verkeer 's nachts, maar niet bijzonder storend. Als podium voor de Gotthard Passage-piek.
Ruimte op verharde ondergrond, royale parkeerplaatsen VRR en verwijdering beschikbaar, 16 minuten lopen naar een aantal goede restaurants, we aten heel goed bij Nero Gallo. CP rustig om te slapen;)
We waren hier eind oktober 2019. De uitrusting laat niets te wensen over. Zwembad, etc. alles onderhouden - het enige nadeel er waren momenteel slechts 2 badkamers voltooid. Het eten in het restaurant was geweldig en correct geprijsd. Heb er een van de beste pizza's en gnocci gegeten. Wordt ook bezocht door veel locals;) echt heerlijk. Met de fiets naar Montepulciano 45 minuten
Plaats zelf OKÉ, maar sanitair behoeft na 40 jaar een opfrissing. We waren eind oktober hier een goede nacht, 22 euro vond ik sportief
Eigenlijk is de locatie het enige dat hier leuk is, als je wilt genieten van Ruhr en een mooi uitzicht. Zowat niets van de informatie is correct - elektriciteit nee (verwarde verklaringen van de eigenaar-burn-out?) Water ergens van sommige slang ?? Wc verwijdering onder een groene dekking ergens in de wei (Foto😜) WLAN-kabel is niet genoeg, douches, enz. (Alleen voor self-catering
Sitecode: 61970
Fantastisch gelegen campinggedrag en barbecue !! Expressly gewenst - steaks langs de grill 😜 elektriciteit en watervoorziening op aanvraag - geweldige prijs - prestaties
Plaats is erg leuk, maar om naar de stad te gaan, maar een beetje buiten de gebaande paden - maar geweldige uitzichten. De prijsinformatie was niet helemaal correct, van 5,07 tot eind augustus minstens 10 € meer, dus 31 € voor 2 personen.
Zeer stille schone toonhoogte. Levering en afvoer perfect. Ideaal voor een ontspannen bezoek met de fiets vanuit Bergerac, nieuw fietspad langs de Dordogne
Zeer vriendelijk onthaal, was goede huizen, wasmachines, bakwagen in de ochtend, grillwagen / Pommeswagen
Geweldige locatie met uitzicht op zee en directe toegang tot de zee vanaf het bovenste terras. 's Avonds komt de beheerder stageld ophalen. verkkop van jetons voor de douches. De auto van de bakker komt om 8:30u.
Vlakke onverharde parkeerplaats, met picknick faciliteiten, 10 minuten. naar de zee, vandaag zijn er meer dan 20 campers hier, prachtig uitzicht, "luxe parkeren", straatlawaai is beperkt.
Zeer vriendelijke ontvangst, stokbrood bestellen voor ontbijt mogelijk, ideaal voor uitstapjes naar Le Mont St. Michel. Geweldige plek met uitzicht op de abdij. Sanitaire voorzieningen zijn ok, maar slechts 1 unisex en 1 toilet voor gehandicapten, 3e toilet was afgesloten. Geen zeep, geen papieren handdoeken, geen wc-papier. Maar de locatie en de groene ruimtes bij de camperl maken het weer goed.
Mooi, groen, schoon, straatlawaai overdag draaglijk, zelfs 's avonds nog steeds plaatsen vrij. We zouden terugkomen.