@Clausje
Een prachtige plek waar je in alle rust kunt staan. Aardige ontvangst en goed verzorgd sanitair. Aanrader
We werden bijzonder aardig ontvangen op dit kleine domein. een schitterende plek met mooi vergezichten en verzorgde tuin. Er is zelfs een zwembad en schoon sanitair. Zeer aan te bevelen.
Prachtige plek, rustig. Ga vooral eten bij de bar in het dorp, vriendelijke eigenaar en heel goed eten. Betalen voor de CP was geen enkel probleem. Aanrader!
Twee heerlijke dagen met een verkoelend zwembad op deze goed verzorgde camping! Succes Nico en dank je wel!
Wat een sympathieke camping. Alles is goed verzorgd, vriendelijke beheerders, een heerlijk zwembad en lekkere eenvoudige maaltijd in het restaurant.
Rustige camping op gras. Het sanitair is gedateerd maar schoon. Omgeving is mooi maar in het naseizoen is al veel gesloten. Wij komen terug!
de locatie en ruimte die je hebt is prima. Alle voorzieningen zijn ver onder de maat.
Een prachtige plek met bijzonder hartelijke beheerders. In de 2 jaar dat zij hier nu zitten is er al heel veel moois van gemaakt. Een heel relaxed plekje. Veel succes met het uitvoeren van jullie plannen en een mooie zomer gewenst!
Nette camping met ruime plaatsen op gras. Er is zelfs een keuken met alles erop en eraan. Ook ideaal voor de afwas. Beperkt sanitair maar schoon en goede douche. Ligt langs het fietspad. Ulricehamn is een leuk plaatsje.
Mooie ruime plekken op het asfalt met zicht op de jachthaven. Toiletten in het restaurant waar je een lekkere hamburger kunt eten. Rustig.
Wat een prachtige plek! mooi uitzicht over het meer. Heerlijk restaurant en ‘butik’ waar je de vis van eigen rokerij kunt kopen. Schoon toilet bij restaurant. Aanrader
Camperplaats met stevige ondergrond op gras. Ruime plekken en wijds uitzicht op de paardenwei. Alle voorzieningen van een camperplaats. Nee geen sanitair, is ook niet nodig wij hebben alles aan boord.
Goed verzorgde camperplaats. Wij bezoeken regelmatig plaatsen van Camping Car Park, ideaal met pasje makkelijke toegang. Deze plek met aardig dorpje springt eruit. Jammer dat de plaatsen niet waterpas zijn, maar wordt ze vergeven. Nodigt uit om in de zomer nog eens terug te komen.
Terrassen camping op een heuvel met prachtig uitzicht op de bergen. Plekken zijn ruim en vlak. Sanitair is gedateerd maar schoon! Fietsen over de ViaVerde, even een klimmetje maar goed te doen. Bij de receptie spreken ze Engels en zijn vriendelijk. Fijne plek!
Wat een rustige plek midden in de olijfboomgaard met prachtige uitzichten. Klein maar schoon toiletgebouw. Electra maar 2 amp en geen loosmogelijkheid. Maar dat zijn de enige minpuntjes. Weg ernaartoe is goed te doen met de beschrijving van Huub erbij. Aanrader!
Een prachtige camperplaats onder doeken tegen de zon. sanitair is schoon, alles nog nieuw. Dichtbij strand en boulevard. aardige beheerder, wij betaalden € 20,-
Nette camping met bijzonder aardige beheerder. Sanitair een beetje verouderd maar uitermate schoon. Mooi zwembad met uitzicht op de Picos. Koop hier online de kaartjes voor de lift in Fuente De, beheerder heeft een kortingscode van 70. %. Goed restaurant.
Sitecode: 2058
Voor de doorreis goed gelegen camping. Op ons maakte het een onverzorgde indruk.
Sitecode: 52077
Prachtig plekje met ruime plekken. Sanitair is goed. Leuke Foodcar bij het pontje. Aanrader.
Goed verzorgde camperplaats in het dorpje. Op verharde ondergrond. Supermarkt en bakker vlakbij. Een paar terrasjes en restaurant. Sanizuil zoals altijd goed verzorgd. Afval netjes gescheiden in te leveren. Goede plek voor 1 nacht. Super handig met pasje van Camping Car Park!
Lokatie is geweldig, vlakbij A75. Korte wandeling naar leuk dorpje met supermarkt en bakker. Terrein is mooi gelegen. Sanizuil zoals altijd prima. CP liep vol in de avond. Heel handig als je de Campin Car pas hebt!
Prima plek voor 1 overnachting, naast een stadje met een prachtig historisch centrum. Sanizuil zoals altijd bij Camping Car Park goed. Wij hebben pasje en werkt super handig. Geen last van verkeer gehad.
Camping onder de maat. Smerig en op onverzorgde ondergrond. Maar als je zelfvoorzienend bent een prima plek om Beja te bezoeken. Helaas wordt het grote museum gerenoveerd en is gesloten. Op loopafstand een goed restaurant.
Camping met heel ruime plaatsen op een schitterende plek! Leuk restaurant boven de camping. Gedateerd maar schoon sanitair. Aanrader!
Wat een prachtige plek is dit toch. We komen er nu voor de tweede keer en komen zeker nog eens terug! Alles is hier kraakhelder. Op advies van Paula naar een leuk en piepklein restaurantje in Vila Fernando geweest. Prima op de fiets te bereiken. Denk eraan om met een volle tank water te arriveren want water is hier schaars. Hier kom je voor de rust.
Een compleet verzorgde camperplaats. Bij de ontvangst kregen we een drankje aangeboden. De maaltijden die Mimi bereid zijn heerlijk. Hier laat je je lekker verwennen. Bij Almendricos begint een mooie Via Verde. Je fiets er vanaf de camping zo naar toe. Een heerlijke stille plek met prachtige vergezichten.
Prima plek om Beziers te bekijken. Makkelijk betaal systeem.
Camping goed om San Gimiagno te bezoeken. Bus reed niet meer na 20.30 uur Lopen van of naar stadje goed te doen. Sanitair gedateerd maar schoon. Erg duur in vergelijk met andere Italiaanse campings.
Fantastische plek, bijzonder hartelijke beheerders. Grote plaatsen met prachtig uitzicht op Cortona. Luigi en zijn vrouw maken een heerlijke maaltijd. De pizza door Luigi besteld bij de pizzeria de beste die we in 6 weken tijd gehad hebben. Wij komen terug!
Een onverwacht mooi plekje bij een boeren bedrijf en olijfolie fabrikant. (proeven en/of kopen). De plekken zijn netjes verzorgd, er is geen sanitair wel een serviceplaats. De eigenaar is bijzonder vriendelijk en doet zijn best zich verstaanbaar te maken. Neem ook een ontbijt af, is goed verzorgd. Eigenaar wil graag dat men zich van te voren meldt zodat hij aanwezig kan zijn om te ontvangen. Maakt deel uit van Agricamper.
Prachtige plek indien je direct aan zee kan staan. Ook al sta je dicht op elkaar, het uitzicht op zee is geweldig! In september was er genoeg keuze voor een plaatsje aan zee. Sanitair gebruiken wij niet dus geen oordeel. Zwemmen in zee en lopen naar het leuke stadje Diamante.
Een familiecamping met grote plaatsen. Een ruim zwembad. Voor senioren in het hoogseizoen iets te luidruchtig. Camping uitstekend verzorgd maar sanitair wat onder de maat. Prachtig gelegen in de bergen. Het dorpje Embrun in de directe omgeving het bezoek waard.
Rustige plek op een parkeerterrein met sanizuil tegen betaling. Op 10 minuten loopafstand van het sympathieke stadje Saluzzo. We voelden ons hier absoluut veilig.
Goed verzorgde kleine camping op loopafstand van Caromb met kleine winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Sanitair niet nieuw maar netjes verzorgd. Zwembad te klein om te zwemmen. Aardige beheerder.
Een mooie rustige en ruime camperplaats aan het meer. Wij hebben een pasje van CAMPING-CAR en daarmee ben je zo binnen. Reuze gemakkelijk. Prachtige plek voor een stopover of een dagje extra.
Wat een prachtig verzorgde plek. Benny en Thérèse zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Tegen een onkostenvergoeding werden we zelfs naar de start van de mooie Ecopista gebracht. Dat is er je noemt service. Als je van rust houdt zit je hier goed. We komen nog eens terug!
Wat een pareltje van een camping. prachtige lokatie met mooie vergezichten. En dan zo schoon en netjes met bijzonder aardige beheerders. Wij komen terug! Dank je wel Paula
Sitecode: 19289
Excellente camping. Ruime plaatsen, heel goed zwembad, restaurant bezoek waard, bar. Kortom ook met slecht weer bezoek waard. Wij stonden hier 5 dagen tot 15 oktober met slecht weer. Komen nog eens terug met zon. Aardige en behulpzame beheerder. Fijne plek om naar de Ferry in Patras te rijden.
Prima camping alleen al voor het restaurant het bezoek waard. Lopen naar Assisi uitstekend te doen over een stil landweggetje met wat stenen.
Prima plek en veilig. De toren en is het bezichtigen waard. Half uurtje lopen.
Nette plek met voorzieningen voor lozen Helaas werkte de drinkwaterkraan niet. Geen vuilnisbak op dit terrein. Restaurant in dorp helaas dicht op woensdag en donderdag. Wij konden gewoon betalen met onze Nederlandse MasterCard. Prima plek dus.
Zeer goed verzorgde camping. Alle voorzieningen zijn schoon. Alle plaatsen onder schaduwdoek. Echter je moet wel geluk hebben een plaats dichtbij zee te vinden. Op de eerste rij mooi uitzicht over zee en zonsondergang. Helaas is de zee minder aantrekkelijk om te zwemmen Veel stenen en zeewier en lang ondiep. Gialova met leuke taveernes op loopafstand over strand.
Ondanks een aardige ontvangst en goed sanitair toch maar 3 sterren. De afmetingen van de plaatsen variëren van klein naar wat ruimer. Niet allemaal even vlak. Onder de bomen en dat is fijn hoog zomer, nu (begin oktober) vonden wij het wat somber. Zwembad is goed maar pad naar zee is onverzorgd. Het strand is matig zeker voor wat we gewend zijn in Griekenland. Wij stoorden ons aan de vele poezen.
Onverzorgd terrein. Sanitair verouderd, wordt wel schoongehouden maar is niet fris. Beheerder vriendelijk maar mag wel wat aan onderhoud doen. Op loopafstand in het dorpje genoeg restaurantjes. Strand is aan de overkant van de weg en druk met taveerne en ligbedden.
Rustige camping met een 12 tal plaatsen dichtbij zee Andere plaatsen tussen hagen en met schaduw. Strand met heerlijk ligstoelen en parasols. Sanitair schoon maar gedateerd. Weinig waterpunten bij de plaatsen. Op loopafstand naar kleine haventje met 2 leuke restaurantjes. Voor de plaatsen bij zee komen we nog eens terug.
Goede camping, uitstekend sanitair, eenvoudig doch goed restaurant. Zeer vriendelijke en gastvrije beheerder. Vooraan een aantal vaste kampeerders. (vandaar 1 ster minder)
Sitecode: 19430
Prachtige terrassen camping met op de meeste plekken veel ruimte, soms met prachtig uitzicht over de baai. Goed sanitair. Beheerders vriendelijk, spreken goed Engels en leveren service. Goed zwemmen in de baai. Op loopafstand van 2 leuke dorpjes. Hier is het vakantie, wij komen nog eens terug.
Camping netjes en goede ontvangst. Veel vaste kampeerders. Onrustige nacht door lawaaierige families.
Goede plek voor 1 nacht, mooi langs het meer en bij een klein klooster. Restaurant is erg goed. Water en vies toilet eventueel om toiletcassette te legen. Weg ernaar toe is eenrichtingsverkeer onder schuin hangende bomen. Goed te doen (7 mtr camper)
Prachtige lokatie in het piepkleine gehucht Vikos. Vanaf de plaats mooi uitzicht over het dal en zonsondergang. Aan de andere kant van het dorpje uitzicht over de Vikoskloof. Twee restaurantjes om de hoek. Water en vuilnisbak. Aanrader!
Prettige ruime camping met eenvoudig maar schoon sanitair. Prachtige fietsomgevimg.
Een pareltje. Rust, ruimte en goed verzorgd. Een aanrader.
Prachtige plekken met op de voorste plaatsen een vrij uitzicht over de velden. Grote plaatsen, keurig verzorgd. We komen nog eens terug.
Zeer verzorgde camping. Uitstekend!
Uitstekend verzorgde camping. Wij stonden met de camper op de camping en prachtig uitzicht over de velden.
Plek vlakbij stadje met voorzieningen. Voor ons teveel verkeerslawaai.
Zeer verzorgde camping verdeeld over 2 niveaus. Mooi, niet verwarmd, zwembad. Wij waren op doorreis en stonden op een herfstige dag hier alleen. We komen nog eens terug.
Camping in de natuur, achter de camping loopt een klein riviertje. Ruime of grote plaatsen met natuurlijke afscheiding. Bij regen erg modderig. Heel mooi zwembad en schoon.
Mooie camperplaats met prachtig uitzicht. Natuurlijk hoort wijn proeven en kopen erbij.
Een ruim opgezette en zeer verzorgde camping. Grote plaatsen veelal met weids uitzicht. Sympathieke Nederlandse beheerders. Sanitair zeer schoon. Mooi zwembad. Fiets- en wandelroutes beschikbaar. Een aanrader!
Camping in het bos. Toegang tot de plaatsen over een slechte weg met veel zand en stenen. De plekken zijn ruim. Sanitair is schoon. Strand vlakbij, zand en stenen, niet fijn om te wandelen. Vooral een camping voor tent kampeerders. Eiland is heel geschikt om te fietsen.
Deze camping verdient een goede beoordeling. Wij stonden direct aan het duin met op ongeveer 100 meter lopen het strand. Mooie zonsondergangen. Ruim zwembad, vriendelijke ontvangst. Bakker op fietsafstand. Er staan veel bungalows maar dat doet niets af aan de sfeer. Sanitair verouderd maar schoon. Leuk fietsen op dit kleine eiland. De prijs was iets hoger dan gewend € 24,- maar wij vonden het waard.
Prachtig gelegen camping met bijzonder vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen met vrij uitzicht, schoon sanitair. Een lekkere maaltijd kan gemaakt. Fiets- en wandelroutes liggen klaar. Niets aan toe te voegen.
Goede camping. Aardige ontvangst. Enkele camperplaatsen zijn geschikt voor 2 campers. Ligging dicht bij zee. Fietsen naar leuke dorpje Paimpol. Jammer dat gemaaide gras niet wordt opgeveegd.
Mooie camping direct aan zee. Ervaar de eb en vloed voor je camperdeur. Aanrader!
Plaats zonder voorzieningen. Vrije plaats kiezen op een grasveld of zand. Plek is leuk en ligt direct aan de Seine. Goede plaats voor 1 nacht.
Goed onderhouden CP Ruim opgezet en schoon. Sanitair gesloten ivm Corona. Leuk fietsen langs de Saone. Aanrader.
Camping die mooi gelegen is in de Jura, nabij het toeristische dorpje Baume Les Messieurs. Ziet er idyllisch uit maar is in werkelijkheid een onrustige camping tussen 2 wegen naar het dorpje. Sanitair volstrekt onvoldoende voor de hoeveelheid standplaatsen. Chemisch toilet afval heel erg slecht geregeld.
Schone en ruim opgezette camping. Grote plaatsen afgescheiden door struiken en bomen. Ligt direct aan het fietspad over de oude spoorlijn. Cluny vlakbij. Verhouding tot de kosten en wat de camping biedt is meer dan goed.
Sitecode: 21951
Een leuke camping, waar je zelf een plek mag uitzoeken. Op het terrein voldoende bomen voor de nodige schaduw. De camping ligt vlak langs de fietsroute Voie Verte aangelegd op het oude spoor. Er is een klein restaurantje waar de Nederlandse eigenaren koken. Sanitair verouderd maar oké.
Bij aankomst zie je een grote camping De aardige campingbeheerder vraagt of we gezelligheid of rust willen. Wij kiezen voor rust, ruime plekken met uitzicht over de weilanden, helemaal achterop het terrein. Toiletten overal op het terrein. Wij gebruiken die niet maar zien er schoon uit. Mooie fietstocht naar Cadzand of Brugge.
Sitecode: 19600
Ruim opgezette camping, direct onder de Westerschelde dijk. Zon en schaduw. Goede campervoorzieningen. Een aanrader!
Prachtige en rustige plek aan de rand van de Veluwezoom. Fietsen en wandelen. Bijzonder aardige campinghouders die ons ook begeleiden bij vertrek. We komen nog eens terug.
Keurige camping met zeer ruime plaatsen afgescheiden door haakjes. Rustig! Groenlo en Winterswijk op fietsafstand langs prachtige fietspaden.
Plaatsen rondom om in een boomgaard. Dichtbij leuke dorp Zuidlaren. Sanitair niet kunnen beoordelen vanwege Corona. Wel geluid van weg en omgeving.
Mooie grote ruim opgezette camping Je mag zelf je plek zoeken. Vlakbij leuke dorpje Zoutkamp en mooie fiets en wandelroutes. Sanitair niet kunnen beoordelen ivm Corona. Chemisch toilet was behelpen.
Prachtige plek, op het boerenland. Heerlijk gefietst in de omgeving. Vanwege Corona het toiletgebouw niet kunnen beoordelen (vandaar een 8) Vriendelijke ontvangst. Een aanrader.