@Cled
- 1990
Het ziet er in eerste instantie niet aantrekkelijk uit, maar als doorrijlocatie is het ons prima bevallen. Super rustig, naast een mooi park die ze nog volop aan het opknappen zijn en waar ook een ijsbeer zit en een barretje. Wij overnachtte hier eind juni met 4 andere campers. Bedankt aan de gemeente Brunssum voor het beschikbaar stellen van deze locatie: wordt bijzonder gewaardeerd!
op loop afstand van het centrum, ondanks de vele campers toch rustig en een hele mooie prijs. alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft zijn er (stroom en water tegen betaling). prijs is per 24 uur dus je kan ook lekker tot in de middag blijven staan als je in de middag aankomt.
Heel mooi aangelegde CP voor 7 a 8 campers nabij een mooi park. dorpje stelt niet veel voor maar er is een bakker, een slager en een kleine supermarkt op loopafstand. De nabijgelegen weg is rustig en in de nacht komt er geen verkeer langs. Veilig gevoel. Water en stroom via betaalde servicezuil, lozen gratis. Bedankt aan de gemeente voor het aanleggen van een zo mooie gratis plek!
Rustige maar druk bezochte plek met prachtige vergezichten in alle richtingen, ook op zee ...Helaas hadden wij last van mist hetgeen het zicht beperkte. Geen voorzieningen. Moeilijke telefoonontvangst, als je aan de 'Franse kant' staat dan kan je het Franse netwerk connecten.
prachtig uitzicht, heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst door de Engels sprekende eigenaresse. inclusief 16A stroom €10 en geen vaste vertrektijden. Wij komen vast ooit nog eens terug. Bedankt voor deze mooie plek!
voor een gratis plaats echt 5 sterren! uitmuntend uitzicht, water en lozen, veilig, en zeer goed onderhouden. Deelgenomen aan tour van de onderneming en olie proeverij, heel goed verzorgd en in het Engels. Minpuntjes zijn de muggen (maar daar kan je je tegen wapenen), en de onmogelijkheid om (betaald) stroom af te nemen, maar we hadden prima weer dus zonnepaneel deed voldoende. Wij komen zeker eens terug, ook voor de heerlijke olijfolie!
Heerlijk rustige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. In hoogseizoen gaat ook het 2de gedeelte open. Op vrijwel alle plekken heb je blokken nodig om vlak te staan. Dorpje op loopafstand (wel steil) met alle voorzieningen. Prima startpunt om te wandelen. Brug over de rivier inderdaad even oppassen maar wij konden er met een integraal van 7,4m. prima langs, en als het niet lukt is er ruimte om te keren.Wij hebben hier uitstekend gestaan
Uitstekende locatie op wijndomein tussen de heuvels, goed ingericht op 2 terrassen. Alles gratis, alleen voor stroom 6A indien gewenst €4. In de middag gezellige wijnproeverij waar we ook diverse flessen lekkere wijn hebben gekocht en de medegasten van de camperplaats hebben ontmoet. Veilig gevoel. Wij komen hier vast nog eens terug als de lavendel in bloei staat. Bedankt voor deze mooie gastvrije locatie!
Gastvrije locatie bij een wijndomeien. Op loopafstand van de 9 sluizen en met 40 minuten lopen (of met toeristentreintje vanaf de sluizen, of met de fiets) naar het mooie centrum. Tijdens de gratis proeverij krijg je de code voor het hek dat in de avond dicht gaat en kan je lekkere wijn kopen. Camperplaats is dan ook gratis. Zeer veilige plek met vriendelijke eigenaar. Heel fijn dat zulke plekken bestaan, en bedankt voor de gastvrijheid!
Afschuwelijke en dure plek in het lelijke Andorra, maar wel in hartje centrum. En daarvoor hebben wij de plaats dan ook voor gebruikt, alleen om even het centrum te bekijken. Gaf ook niet echt een veilig gevoel Zullen vast wel liefhebbers voor zijn, maar niet wij dus.
Rustige (als er geen activiteiten zijn op de sportvelden) camperplaats met mooi uitzicht en alle voorzieningen gratis (stroom is afgesloten). Wil je toch stroom kan dit op de camping er naast. Dorpje is op loopafstand. Wij hadden hier een veilig gevoel. Dicht bij het goedkope en lelijke Andorra, maar hier is het wel mooi😉.
Rustige camperplaats 1km. buiten het dorpje waar vooral sport mensen van gebruik maken die rafting, canyoning, pratasailing, tracking, mountainbiking, enz doen. Dat zijn dan ook activiteiten die je in de buurt kunt doen en waarvan diverse aanbieders zijn in het dorp. op de camperplaats is een (gratis) waterkraan aanwezig. In de nacht, muis stil, alleen de koeien lopen soms in de omgeving. Qij hadden hier een veilig gevoel.
Mooie en rustige locatie aan de rand van een schitterend dorpje. Plaatsen op de mooi aangelegde terrassen parkeerplaats zijn niet zo lang maar er is veel plek om met lange campers ook over dwars te gaan staan (niet in hoogseizoen). Het dorpje is echt een aanrader en is groter dan je aanvankelijk denkt. Heerlijk stille omgeving voor de nacht.
2 sterren alleen omdat het zo dicht bij zee is. Maar verder is het een stoffig gravel plein met campers die redelijk dicht bij elkaar staan. Strandtenten zij best prijzig en tot 1 uur in de nacht kan je gratis genieten van het gebonk van de muziek. Het feest wordt daarna door de schreeuwende en jellende gasten doorgezet buiten de tent tot diep in de nacht waardoor je geen oog dicht doet. Voor ons nooit meer dus! Prima sani station met ook water.
het is een rustige gratis locatie met eveneens gratis water en lozen, bovendien op loopafstand va n het leuke stadje. daarom al eigenlijk 5 sterren waard. beneden, op de officiële camperplaats geen uitzicht en in het seizoen echt te dicht bij elkaar geparkeerd. als je zoals wij de mazzel hebt dat je naast de oprijlaan kan staan met uitzicht op de wijngaard sta je wel mooi. bedankt dat deze mooie plek bestaat!
Als je het campinggevoel wil ervaren moet je inderdaad aan de overkant zijn. Wil je rust, ruimte, een prachtig uitzicht bij een actief boeren bedrijf met melkkoeien dan moet je hier zijn! Sanitair (voor wie dit nodig heeft) is ok, wel eigen papier meenemen. Let op bij natte ondergrond goed hoe je parkeert want jezelf vastrijden is goed mogelijk. Gelukkig is er altijd wel een tractor op een boerenerf... lekkere melk uit de aanwezige melktap .
bedankt gemeente dat zulke gratis plekken nog bestaan! Laat je niet afschrikken door de vorige review, met onze 4,5 ton camper en natte ondergrond was het prima te doen omdat de ondergrond compact is. Geen risico dus op vastrijden. Ingang via slagboom. die automatisch open gaat en uitgang via andere weg. Heel fijne en rustige plek op gras waar je ook buiten kan zitten. Stroom ok voor enkele uren gebruik i.c.m. de gratis plek.Wij komen zeker terug
bijzonder rustige plek bij slakken kwekerij. Prijs inmiddels aangepast naar €6 (ex stroom) en plaatsen uitgebreid naar 20. Iedere plek heeft zijn eigen stukje grasveld en de camperplaats is omringd door bomen/struiken hetgeen goed is om uit de wind te zitten maar het uitzicht beperkt. Prima verzorging mogelijkheden met sanizuil. Winkeltje met streekproducten en bezichtiging van de slakken kassen mogelijk. perfecte prijs kwaliteitsverhouding.
uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Wij betaalde voor de voorste rij met direct zicht op zee €18 incl. 10A stroom. Super rustig met strandje. Met een kwartier over het wandelpad ben je in het dorpje en met ruim een half uur bij de vuurtoren de andere kant op. Lastig water bijvullen want je moet de knop ingedrukt houden en bij lage waterdruk duurde het bij ons 15 minuten. Koud water bij de vaat wasplaats. Wij zouden hier graag terug komen.
ruime gratis parkeerplaats op gravel nabij het stadje. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Mooi uitzicht op natuurgebied. Heerlijk rustig in de nacht, in de ochtend vanaf 6 uur begint wel het verkeer op de aangrenzende weg.
Er is momenteel een alternatieve route. Ik ben er met een integraal van 7,40m. en 4500kg. in- en uitgekomen maar je moet wel kunnen sturen en precies weten hoe groot je voertuig is. Mooie plaats bij de vuurtoren aan zee en vlak bij het dorpje. Water is tegen betaling, Lozen gratis. Geen stroom. Goed verlicht in de avond. prachtige zonsondergang.
Omdat het op dit moment gratis is 2 sterren, anders nog minder. Plekken op gras (zie vorige review) zijn geen plekken voor de campers maar alleen voor de kano verenigingen die hier aan en afrijden om groepen in en uit het water te zetten. Kan mij voorstellen dat als je van tennis houd je deze plek beter kan waarderen dan wij die alleen het geschreeuw en gekreun horen. Fijn dat water en lozen ook voor passanten bereikbaar is.
In zijn soort (rustzoekers, panorama genieters, fietsers, fans van het boerderij leven), absoluut een top plaats. Heerlijke locale producten te koop, mooie omgeving, en vooral heerlijk rustig. Stroom (voldoende voor espressomachine) en water zijn ter beschikking, als ook ontbijt/broodjes service. Vriendelijke eigenaar (spreekt ook Nederlands) en leuke boerderijdieren zoals de 2 ezeltjes en hond Max. Bedankt voor deze mooie plek, graag tot ziens!
Voor het mooie uitzicht kan je beter bij de stuwdam staan, maar dit is wel een mooi beschut en rustig plekje zonder voorzieningen waar je prima kan verblijven en overnachten. In de nacht heerlijk rustig. Vanuit hier kan je mooie wandelingen maken of fietstochten langs het hobbelige fietspad langs het meer. Bij de ingang van het vakantiepark tegenover is een snack en in het seizoen meer voorzieningen.
Uitzicht is prachtig. Ligging is open dus bij wind en lagere temperaturen niet erg fijn. Electra aansluitingen (2x) werkten niet. Mooie fietsroutes langs de 2 meren met erg hobbelig fietspad. Helaas gingen alle andere campers in de middag weg en wij wilden niet alleen achterblijven, daarom overnacht tegenover de ingang van het vakantiepark een paar km. verderop waar 8 andere campers stonden. Er zijn werkzaamheden gaande om slagbomen te plaatsen.
Heel mooie plek in het dorp en direct aan het haventje aan de Maas. In weekend en vakanties snel vol. Water aan de kade (slang kan je evt. lenen bij havenkantoor. Stroom (€2,80, 10A) aansluitingen gedeeld met boten (18st.). Bakker op loopafstand, maar komt ook langs met de auto. Prachtige fietspaden langs de Maas. In de nacht heerlijk rustig.
Wij stonden op een van de 4 plekjes tussen het grote plein en de servicepkaats, omdat je dan echt aan het water staat. Op de 4 plekjes geen stroom, maar de zon scheen dus geen probleem. Beheerder komt in de ochtend en in de avond langs om het geld (€4,80 voor 2pp.) te innen. Prima plekje voor 1 nacht, en voor de prijs hoef je het niet te laten.
Mooie ruime plekken en uitstekend sanitair. Op loopafstand van Vianden. Alleen vanaf de eerste 2 rijen is het riviertje te zien. Heerlijk rustig ondanks de bijna 100 bezette plekken tijdens Hemelvaart weekend. Geen winkels of supermarkt in de buurt, de basis, ook brood, kan je bij de benzinepomp op loopafstand halen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Lastig dat de beheerder niet aanwezig is en ook niet langs kan komen om zekeringen te herstellen.
Eenvoudige municipal, rustig en op loopafstand van de citadel. Prijzen zijn pp. en inmiddels opgelopen naar 7,20p.p., voertuig, tent of caravan gratis. Stroom 10A is €3. Laden en lozen is er net buiten (gratis ook voor passanten). Sanitaire voorzieningen sterk verouderd en receptie maar een paar uur per dag bemand. Winkels ver weg beneden bij de rivier. Geen Wifi. Iets te duur voor geboden service, wil je goedkooper, 100m. verder is het gratis.
Mooie plaats met uitzicht op de fruitteelt en in de buurt prachtige fietsroutes. Heerlijk rustig. Matig aangelegde voorzieningen. Stroom voldoende qua amperage voor espressomachine maar door de matige aanleg onvoldoende en instabiel qua Voltage waardoor de koelkast regelmatig in storing valt. Bijna overal blokken nodig om de camper recht te zetten. Veel geocaches in de omgeving 🤩
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Perfect voor wandelaars en rust zoekers, verder niet veel te doen in de buurt. Camping horeca alleen in het weekend geopend. Broodjes service. Voldoende stroom voor een espresso apparaat en sommige kampeerplekken zelfs voorzien van eigen water en TV aansluiting. vriendelijke receptioniste (NL sprekend).👌🏼👍🏼
Fijne plek aan de rand van het stadje en daarom alles op loopafstand, zo ook de supermarkt. Goed verzorgd, ruim, elektra voldoende voor espressomachine. Schoon sanitair met douche. Echt een aanrader!
Heerlijke plek met vriendelijke eigenaar en een prima prijs kwaliteit verhouding. Wij waren hier voor de 2de keer en is ons net zoals de eerste keer weer prima bevallen. Toiletten, douches, mogelijkheid voor afwassen, afgesloten ruimte om samen te eten een spelletje te doen of relaxen, heerlijke appeltaart in de koelkast van het rustpunt, stroom 10A en water op alle plekken, en natuurlijk mogelijkheid tot lozen en servicen. Leuke boerderijdieren
Heerlijk rustige plek met veel wandel- en fietsroutes. Ruim opgezet en met alle basisvoorzieningen en WiFi en geen vaste vertrektijden. Aardige en betrokken eigenaren die continu bezig zijn om het nog mooier te maken. Pas wel met parkeren op voor de vele paaltjes. De inrichting is goed doordacht maar anders dan anders. Zeker een aanrader en wij komen nog eens terug! Zou jammer zijn als in de toekomst de stroom apart betaald moet worden...
De camperplaats is nog in aanbouw, dus deze review is een prille momentopname. Gastvrije ontvangst. Veld is mooi ruim en er is rust en uitzicht. Stadje is op 5km. en er is volop mogelijkheid voor fietsen en wandelen. Aan de andere kant van de dijk een mooie vaart. Rustpunt met ijs, koffie en koek. Op sommige plekken nog te zacht voor zware campers maar de aanwezige tractor biedt altijd uitkomst. Wij komen nog eens terug! Succes met jullie plaats!
Gastvrij ontvangen. Fantastisch dat er nog plaatsen zijn zoals deze waar de eigenaren belangeloos hun erf ter beschikking stellen. Verse producten uit de automaten zijn supergoed. Wij kochten vruchten yoghurt, Belgische wafels en eieren. Afhankelijk van de wind kan het zijn dat je de kippen ruikt, je staat tenslotte op een pluimveebedrijf. De plek is niet echt sfeervol te noemen maar 2 of 3 campers hebben toch een redelijk uitzicht. Aanrader!
Deze plek is een ruwe diamant in een stoffig doosje. Het zou met wat meer aandacht echt een topplaats kunnen worden. Helaas laat het onderhoud (schoonmaak) de wensen over; 4A stroom (voor €2,50 extra) is absoluut onvoldoende: kruimeldief op 12V absorbeert al meer... En wat verlichting in de nacht zou ook niet misstaan. Het potentieel is er, helaas wordt het niet benut. Geen verstand van vissen maar voor vissers zou het een Walhalla moeten zijn.
De stad is te voet bereikbaar en dat is zeker een pluspunt. In de nacht heerlijk rustig. Het uitzicht is wat bedorven door de grote schuur in aan/afbouw in de verte en de plekken zijn lang maar absoluut te krap: doe je de luifel uit zit je net wel of net niet tegen de buren aan. plek 15 is ruimer maar zonder gras naast de camper, plek 1 ook maar aan de weg. Leuk hoe de plek om de cassette te legen is ingericht. Vriendelijke ontvangs met alle info
Fijn dat er nog gratis locaties bestaan, maar de fabriek met al het vrachtverkeer hiervan is zo sterk aanwezig in beeld en geluid dat helaas het natuurschoon aan de andere zijde van de weg teniet wordt gedaan. Wij hebben besloten om toch niet te blijven.
Fantastisch dat de gemeente deze mogelijkheid aanbiedt, in het stadje en nog met gratis stroom ook! Voelt redelijk opgesloten tussen de andere auto's, de begroeide arsenaal en de stad, naar is wel een toplocatie!
een mooie locatie tussen water, natuur en de weg/brug. Omdat ze bezig waren met luidruchtige werkzaamheden aan de brug zijn wij niet gebleven, anders hadden wij zeker hier een dagje en nacht vertoeft. Helemaal alleen zou ik hier niet graag staan, maar er is vaak wel een andere camper, en dan voelt het snel goed.
Heerlijk rustig en landelijk gelegen bij agrarisch bedrijf. Ruime plaatsen met mooi uitzicht. De vermelde prijs is all-in, er zijn kortingen als je niet van alle voorzieningen gebruik maakt en SVR lid bent. Bianca is een bijzonder vriendelijke gastvrouw. In de buurt zijn op fietsafstand voldoende bezienswaardigheden. Voor nu 4 sterren omdat nog niet alles af is, maar ik weet zeker dat als wij terugkomen 5 sterren helemaal op hun plek zijn.
Een heerlijke plek zonder voorzieningen. ik kan mij voorstellen dat als je de enige bent het niet zo lekker voelt om hier te staan. Wij stonden hier niet alleen en hebben dit ervaren als een heel fijne plek. Vaarverkeer is leuk om te zien en niet storend qua geluid. betalen kan door een betaalverzoek aan te vragen via Whatsapp of bij het veerhuis bovenaan de weg. Lange campers heel voorzichtig rijden en de helling schuin nemen om niet te schrapen
Heerlijk rustige plaats met mooi uitzicht naast de stallen van een 30 hectare groot landgoed. water en stroom bij de camper, voor lozen kan je terecht bij het woonhuis paar honderd meter verderop. picknicktafels, vuurkorven vuilnisbakken en de mooie Limousin koeien zijn ook vlakbij. 2 a 3 plekken verhard met grasstrook en 3 a 4 plekken op gras (alleen met droog weer). Prima WiFi en satelliet ontvangst. Aardige eigenaar en goede website.
Zeer vriendelijke ontvangst, inclusief heerlijk verse eitjes. Basis voorzieningen (stroom, water en lozen) en mooi ruime plekken met een ver uitzicht over het land. Heerlijk rustig en in de nacht doodstil. Wij komen zeker terug!
Mooie locatie met prachtige sanitaire voorzieningen (groot, brandschoon, verwarmd en zelfs met achtergrond muziek). Aan het beter begaanbaar maken van de grasmat waar je in weg kan zakken wordt gewerkt. 16A stroom,prima voor espresso machine. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een ster minder is voor het feit dat je de (snel)weg best goed en continu hoort, maar dat valt helaas buiten de invloedsfeer van de passievolle leiding van deze mooie plek.
Officieel verboden, maar gedoogd buiten seizoen. Gevaarlijk bij slecht weer omdat de zee de weg kan bereiken en de rivieren het dorpje onder kunnen laten lopen. De weg er naar toe is bijzonder kronkelig en smal als je een tegenligger hebt. Ik kwam er met een motorhome van 7,4m. en moest bij een bocht een tweede keer steken. Als je dit allemaal overleefd heb je (zoals wij) een prachtige overnachting direct aan zee. In het dorpje wat restaurantjes.
Rustig, tussen- en met uitzicht op de Toscaanse Chianti heuvels vol wijngaarden en olijfbomen en in de verte Siena. Het piepklein en schattig dorpje met een beeldje gewijd aan 'de kakker' heeft een paar restaurantjes (alleen in hoog seizoen), een bank en een postkantoor. Naast de parkeerplaats toiletten (schoon, en waar je in geval van nood de cassette kunt legen) en een wasplaats waar je eventueel water kunt tappen. Gemeente bedankt! 👍🏼
Heerlijke plek zonder voorzieningen. Adembenemende vergezichten en startpunt voor wandelingen en kabelbaan naar de berg Lagazuoi. In de nacht superstil en bij helder weer prachtig om naar de sterren te kijken. Er zijn meerdere parkeerplaatsen, de grootste is achter de kabelbaan, wij vonden het uitzicht vanuit de camper naast de shop het mooist. We komen vast wel eens terug voor nog meer wandelingen. Je hebt bijna overal blokken nodig.
Prima gratis camperplaats aan de voeten van een middeleeuws dorpje. Bovengemiddeld veel plaatsen, allen op asfalt. Plaatsen zijn ruim genoeg om ook je luifel uit te zetten. Op bijna alle plaatsen heb je blokken nodig en op enkele kan je zo staan dat je op gras kunt zitten. stroom (1,2Kw) kost €0.20/uur via automaat. Heerlijk rustig, kindergeluiden van een nabij gelegen speelveld je uitgezonderd. Gemeente, bedankt voor deze mooi aangelegde plek!
prima (gratis) plek in de bergen zonder voorzieningen. overdag redelijk druk met auto's van wandelaars avond en nacht lekker rustig en hoor je alleen de koeien bellen en de roofvogels (en de generator van een andere camperaar 😡). Prima startplek voor mooie wandelingen.
prijs/kwaliteit verhouding is perfect. In deze categorie (rustige plek met uitsluitend basisvoorzieningen) is het voor ons een 10 waard. Hier kom je vooral om van de rust te genieten. Stroom is voldoende voor espresso apparaat. Het is niet mooi, niet luxe, maar voor ons een ideale plek. Aardige eigenaren die ook alert op mail reageren. Ons zul je hier wel vaker vinden! Bedankt voor de gastvrijheid
Hou je van rust, vrijheid, natuur, vergezichten en heb je geen behoefte aan een toiletgebouw zoals wij, is dit een ideale locatie om te ontspannen. Is een grasveld maar door de matten eronder zak je toch niet weg (wij zijn >4T.) ook bij nat weer. behulpzame en vriendelijke eigenaren. Stroom 6A maar voldoende voor espresso apparaat. ze hebben evt. ook 2 chaletjes voor niet camperende vrienden.
10 voor de locatie maar 1 voor prijs en voorzieningen. Gemiddelde 5 dus. Stroom <6A niet voldoende om een koffiezetapparaat te laten branden. Groot schip wat het uitzicht belemmerd. Strikte regels voor lozen toilet en hoe je de camper neer moet zetten. Tijden ook niet flexibel als je nog wilt eten in de naastgelegen eterij. Maar ja, we blijven er toch met z'n allen komen dus zal nog duurder worden
Kanttekening: zijn geweest buiten de seizoen opening, en alsnog geaccepteerd. Fijn dus. Onderhoud op de camperplaatsen is wat achterstallig, zo brandde er maar een lichtje s'nachts en was dus pikkedonker. Stroom ook prima voor je koffiezetapparaat. Andere voorzieningen niet gebruikt maar ook niet op gewezen waar ze waren. Neem wel laarzen mee: is echt een boerderij! Heerlijk stil op de koeien na.
Prima rustige locatie op het fort met mooi uitzicht. stroom 16A +€2,50 per dag. Bij het fort organiseren ze rondleidingen en er is ook een klein winkeltje en café. in hoogseizoen is reserveren aanbevolen. De locatie is zeker aan te bevelen.
Prima plek om de stad en de omgeving te bezoeken. beetje uitzicht alleen bij de 4 meest verre plekken want plaat is ingeklemd tussen dijk en aanlegplaats voor vrachtschepen. Redelijk krappe plekken: met de luifel uit kom je net niet tegen de buurman. Bij binnenkomst kregen wij het dagmenu mee maar om 17:30 bleek alles al gereserveerd te zijn. WiFi matig op de verste plekken. Geen last van lawaai.
perfecte locatie. rustig, genoeg plek ook buiten de officiële plekken. Mooi uitzicht, wandelen, fietsen, varen, ...alles kan. En na een steile klim het prachtige dorpje met kasteel en kerk bezoeken.
Fantastische plek op de top van een berg met schitterend uitzicht. Enig nadeel is de prijs, die je moet betalen voor water en stroom, als je dat nodig hebt: €5 voor 10' water of 1 uur stroom is gewoon belachelijk.
de brug is prima over te steken met een motorhome, alleen een Concorde zou mogelijk de spiegels moeten inklappen. de plek zelf is heerlijk rustig. Geen voorzieningen en schrik niet van de politie die rond 9.30 aanklopt om de €5 stageod te innen. Goed oppassen voor de lage takken! die zijn gevaarlijker dan de brug 😜. Leuk dorpje, ook om in de avond te wandelen of iets te eten/drinken bij restaurant
Zoals de omschrijving ook al zegt: heerlijke plek met stilte en schitterend uitzicht. Prima om te wandelen. Wel iets schuin, dus blokken nodig op de meeste plekken.
Prima Voor een overnachting. service paal staat 1km. verderop naast de Gendarmerie (€2). Mooi uitzicht op de bergen en in de nacht hoor je enkel de beek die er achter loopt
Uitzicht is absoluut een 10. Door gebrek aan voorzieningen (op prullenbak na), het feit dat het terrein heel schuin is (blokken noodzakelijk) door ons beoordeeld met 7. Bij droog weer en wind erg stoffig, bij nat weer kan het wat modderig worden. Heerlijk rustig in de nacht (doodlopende weg) en het is een ideale plek voor de camperaar die vrij wil staan.
voorbeeld zoals een camperplaats zou moeten zijn: zeer ruime plaatsen, rustig gelegen maar bij een dorpje, alle services inclusief (van WiFi tot 16A stroom) op 50m. wasserette, supermarkt, gasflessen... wij hebben er heerlijk verbleven en een zeer rustige nacht doorgebracht. Bedankt voor deze mooie plek die zeker in de top 3 van dit type full-service camperplaatsen komt te staan.
Bedankt gemeente Millery voor deze mooie en gratis plek. Direct aan een tak van de rivier met prachtig uitzicht en mogelijkheid tot picnic in het gras van de oever. Baguette automaat die vers afbakt (€1) is echt bijzonder. afvalbak is er ook. overdag achtergrond geluid van (snel)weg, in de nacht heerlijk rustig. Dorpje zelf heeft geen winkels.
Direct aan de Maas en midden in het centrum maar toch naar omstandigheden redelijk rustig. Na 19 uur gratis, overdag betaal je €2 per halve dag. Water en lozen is gratis. Ik zou zeggen... wat wil je nog meer? wil je meer kan je overigens op gras staan en met stroom in de stads-camping ernaast voor €10 per dag meer. Voor ons is het een 8 waard, mede gezien de zeer lage prijs.
Mooie plek maar veel te duur: plekken redelijk krap 7,5m. breed voor 2 campers), geen vuilnisbak, geen losplaats en de stroom is op 500W per 2 plekken afgezekerd dus maximaal voor een tv want al met espresso apparaat vliegen de stoppen er uit (bij de waterkraan achter plek 12). Verder heerlijk rustig gestaan en als ie de helft zou kosten of betere voorzieningen had, was het zeker een 8 waard.
Zijn eigenlijk 2 CP's. links een betaalde a €5 met diverse plekken, rechts 4 gratis plekken. Voor gratis gedeelte geef ik 6 sterren, voor betaalde eigenlijk een of 2 minder want... waar betaal je eigenlijk voor? Heerlijk stil voor de nacht en direct aan het water, dus prima voor een overnachting.
Geen voorzieningen behalve prullenbakken, anders kreeg ie een 10. Officiële plekken zijn beperkt maar er is echt een zee van ruimte hier op onverhard in de schaduw of verhard zon of halfschaduw. Op zondag kan je naar de kleine naastgelegen overdekte zwarte markt. zeer rustige plek (ook zondag en hoogseizoen) prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.
Veel ruimte ook in hoofdseizoen. Toiletgebouw (schoon) op 50m. mooi wandel en fietsgebied (tip: fietsen door de bomen pad). veel ruimte en heerlijk rustig. Door de bomen schaduwrijk, nadeel is dat satellietontvangst moeilijk is. In de buurt een paar eetgelegenheden, verder midden in bos. Jammer dat er verder geen voorzieningen zijn anders was het een 10 waard.
Mooie en verzorgde camperplaats met alle voorzieningen, van douches tot Wi-Fi en van stroom tot ping-pong. Weinig schaduw, vriendelijke, behulpzame eigenaren. Het weekend activiteiten georganiseerd: kasteelbezoek, kampvuur, jeu de boule. Alles is brandschoon en rustig. Veel fietsmogelijkheden in de buurt. Prijs is tot 12.00 uur van de volgende dag. Bij vertrek na 12 uur komt er een halve dag bij.
heerlijk rustige plek en veilig gevoel. geen voorzieningen en bijzonder dorpje aan doodlopende weg. grotere campers alleen op de plekken links en rechts. geen satelliet ontvangst i.v.m. bomen. wel schaduw dus. We zullen een heerlijke nacht doorbrengen.
Prima locatie aan een mooi park. de gereserveerde plaatsen zijn redelijk krap maar er is genoeg ruimte op de rest van de parkeerplaats. Gemeente bedankt voor deze plek. Minpunt was wel dat we vanaf 8 uur in de ochtend bekogeld werden (met schade) met stenen takken e.d. door de hoveniers die het gras kwamen maaien en geen enkele rekening hielden met de campers i.c.m. de uitloop van de grasmaaiers
Prima stadslocatie met gereserveerde hoek op mixed parking. Op loopafstand alle winkels en het slot. In de nacht lekker rustig. Als de gereserveerde plaatsen vol zijn, voldoende plek op de overige parkeerplekken.
Mooie locatie, wel in het seizoen redelijk snel vol omdat hij niet zo groot is. in de buurt alleen zwembad. Toen wij er waren was het vol dus uitgeweken naar de locatie in het stadje. Zie hiervoor mijn andere review.
Prima locatie, vooral als het in Bad Bentheim druk is door een evenement. Wel redelijk aan de prijs vooral gezien het feit dat alleen campers moeten betalen op deze mixed parking (alle andere voertuigen zijn gratis). Stroom (per kw) als je elektrisch verwarmd of koelt ook redelijk duur (1€ per uur met de Airco aan). Verder heerlijk rustig in de nacht en mooi wandelgebied. lozen gratis, water niet
viel ons eigenlijk een beetje tegen. parkeerplekken waren bezet door vrachtwagens van de kermis, geen ramp, genoeg plek op de rest van de parkeerplaats. Echter die wordt zoals ook het park veel gebruikt door de klanten van de grote nabije koffieshop. we hadden er geen warm gevoel bij en zijn niet gebleven voor de nacht. in de buurt zijn mooiere plekken.
Mooie en veilige plek, en de rondleiding in de mijn zeker een aanrader. we komen nog eens terug om te wandelen. Bedankt voor de gastvrijheid!
mooie plek, vlak aan de weg maar in de nacht super rustig. geen verlichting, en dat is het enige minpunt.
met meer plekken, water en een loosplek erbij was het een 10 geweest. wij hadden mazzel en konden een van de 4 ruime camper plekken met (gratis) stoom bemachtigen. de andere 7 aanwezigen hadden minder geluk maar met z'n 11en konden wij genieten van een prachtige plek met veel excursie mogelijkheden en een fantastisch rustige nacht. Deze plek komt tussen onze favorieten te staan! Gemeente bedankt!
prima rustige locatie. Toen wij er waren ging om 21 uur het hek dicht (veiligheid) en de beheerder kwam dit netjes melden. we konden blijven of direct vertrekken want hek zou pas weer tussen 9 en 10 open gaan. We kozen om te blijven en de vriendelijke beheerder vertelde nog dat het veilig was en dat in geval van nood de woning bij de Beachclub bewoond was. Fijne en rustige nacht gehad. Bedankt!
Rustiger dan de betaalde faciliteit aan de overzijde van de weg en bovendien gratis. Prima overnachtingsplek, verder geen gezelligheid of voorzieningen behalve de supermarkt, de brico-super en een goedkoop tankstation.
5 officiële ruime plaatsen maar zeker plek voor 20, bovendien, op de plaatsten vooraan bij de klif heb je veel mooier uitzicht. geen voorzieningen. Je kunt er mooi wandelen . Niet meer dan een 7 door gebrek aan voorzieningen en stadje dichtbij. Om alleen te overnachten is de score hoger.
prachtige locatie en uitzicht. wel blokken onder de voorwielen.
Prima om gratis water te tappen, maar zijn betere plekken om te overnachten. Is je camper langer dan 6m. pas je niet in de plaatsen en moet je over dwars gaan staan. Waterdruk is schaars en je moet de knop in blijven drukken.
Afgelegen en zeer rustige plek zonder voorzieningen (behalve een chemisch toilet waar je niet wilt zijn). Uitzicht is geweldig. helaas zijn de plaatsen met het mooiste uitzicht gereserveerd voor auto's (die er niet zijn). Verboden om je reservoir in het toilet te legen. Je kunt er mooie wandelingen maken op de gemarkeerde paden.
nooit gestaan tussen 130 andere campers, maar het is ondanks alles een prima plek om te overnachten. Alles is gratis (na betaling van de €11/24uur), zelfs stroom. Stadje is heel leuk. wij hadden een mooie plek bemachtigd, ongeveer in het midden, op de voormalige vracht weegschaal. Mooi vlak, niet lepeltje lepeltje met de andere campers en met uitzicht op de beroemde brug. stadje is mooi sfeervol.
over de prijs niet zeuren: shuttle bus is gratis, entree op Mont Saint Michel is gratis en in Amsterdam ben je deze prijs al na 3 uur parkeren kwijt. het is dichtbij wat je wilt zien, je kunt er onbeperkt naar toe (wij gaan vanavond weer), het is veilig en je kunt lozen. Voor ons een dikke voldoende mits je inderdaad voor deze bezienswaardigheid komt.
ruimte maar lelijke plek in the middle of nowhere (wel aan zee en gratis). Als het alleen voor de nacht is en je hebt niets beters dan prima. ...Wij zijn doorgereden.
mooi aangelegde plek met ruime plaatsen en alles gratis (stroom, water, storten). op 1km. grote super, wasmachines op munten en Brico (handig als je geen 1" koppeling hebt die je voor het water nodig hebt). En ja... het feit dat het gratis is, helpt inderdaad mee met de score.
vlak aan zee veel ruimte en gratis, maar ja, dat zijn dan ook de enige pluspunten. in een half verlaten industriële gebied met stinkende vis bedrijven. wij zijn er niet blijven staan want met zoveel moois in de omgeving is dit wel een van de lelijkste plekken om je camper te parkeren...
geen voorzieningen maar een betere een rustigere plek om te overnachten kan je niet bedenken.
Leuk vestingstad je met leuke horeca en huizen uit 1700. Je kan een mooie wandeling maken op de vestingmuren (let op je kinderen want er is geen bescherming!) Of mountainbiken op het pad onder de muren. Ideale overnachting op de vrije speciaal aangelegde camperplaats! Wel beperkt aantal plekken maar als die vol zijn kan je er naast op de grote parkeerplaats. gratis sanitair en lozen van water+WC