@Cled
- 1990
Het ziet er in eerste instantie niet aantrekkelijk uit, maar als doorrijlocatie is het ons prima bevallen. Super rustig, naast een mooi park die ze nog volop aan het opknappen zijn en waar ook een ijsbeer zit en een barretje. Wij overnachtte hier eind juni met 4 andere campers. Bedankt aan de gemeente Brunssum voor het beschikbaar stellen van deze locatie: wordt bijzonder gewaardeerd!
op loop afstand van het centrum, ondanks de vele campers toch rustig en een hele mooie prijs. alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft zijn er (stroom en water tegen betaling). prijs is per 24 uur dus je kan ook lekker tot in de middag blijven staan als je in de middag aankomt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Heel mooi aangelegde CP voor 7 a 8 campers nabij een mooi park. dorpje stelt niet veel voor maar er is een bakker, een slager en een kleine supermarkt op loopafstand. De nabijgelegen weg is rustig en in de nacht komt er geen verkeer langs. Veilig gevoel. Water en stroom via betaalde servicezuil, lozen gratis. Bedankt aan de gemeente voor het aanleggen van een zo mooie gratis plek!
Rustige maar druk bezochte plek met prachtige vergezichten in alle richtingen, ook op zee ...Helaas hadden wij last van mist hetgeen het zicht beperkte. Geen voorzieningen. Moeilijke telefoonontvangst, als je aan de 'Franse kant' staat dan kan je het Franse netwerk connecten.
prachtig uitzicht, heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst door de Engels sprekende eigenaresse. inclusief 16A stroom €10 en geen vaste vertrektijden. Wij komen vast ooit nog eens terug. Bedankt voor deze mooie plek!
voor een gratis plaats echt 5 sterren! uitmuntend uitzicht, water en lozen, veilig, en zeer goed onderhouden. Deelgenomen aan tour van de onderneming en olie proeverij, heel goed verzorgd en in het Engels. Minpuntjes zijn de muggen (maar daar kan je je tegen wapenen), en de onmogelijkheid om (betaald) stroom af te nemen, maar we hadden prima weer dus zonnepaneel deed voldoende. Wij komen zeker eens terug, ook voor de heerlijke olijfolie!
Heerlijk rustige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. In hoogseizoen gaat ook het 2de gedeelte open. Op vrijwel alle plekken heb je blokken nodig om vlak te staan. Dorpje op loopafstand (wel steil) met alle voorzieningen. Prima startpunt om te wandelen. Brug over de rivier inderdaad even oppassen maar wij konden er met een integraal van 7,4m. prima langs, en als het niet lukt is er ruimte om te keren.Wij hebben hier uitstekend gestaan
Uitstekende locatie op wijndomein tussen de heuvels, goed ingericht op 2 terrassen. Alles gratis, alleen voor stroom 6A indien gewenst €4. In de middag gezellige wijnproeverij waar we ook diverse flessen lekkere wijn hebben gekocht en de medegasten van de camperplaats hebben ontmoet. Veilig gevoel. Wij komen hier vast nog eens terug als de lavendel in bloei staat. Bedankt voor deze mooie gastvrije locatie!