@Clemence
Sitecode: 12078
Perfect voor een bezoek aan Matera en wandelen in het park van de rotskerken. Alle voorzieningen: water, elektriciteit, wc en douche voor 14 € per dag. Paolo spreekt Frans, hij is schattig, voor een paar euro brengen ze je 's morgens per minibus naar de stad in Matera en komen ze' s middags weer terug. Kleine hoek van het paradijs. Onze favoriet in Italië We zullen terugkeren!
Voor 2 € kunnen we alle diensten gebruiken (water, afvoer Wc en elektriciteit gedurende 20 minuten) Een beetje duur maar het helpt goed. Verkoop ook gas.
Vlak, rustig ondanks de weg net naast de deur. Geen barrière meer. Gratis. Ruim. Speeltuin naast de deur. Water werkte niet (winter) maar casino-servicestation 5 minuten.
Gesloten van oktober tot mei ... jammer
Hier was het water 9 december afgesloten.
Cp met gratis diensten (legen, water en 2 stopcontacten). De kerkklokken ernaast slaan elk uur 's nachts door.
We hebben ook op een zondag in november het recht gehad op kekes die hun motoren laten brullen en rondjes maken van het parkeren op volle snelheid met de auto .. 😡 anders goede locatie en openbare toiletten voor 20centimes!
Perfecte plek, prachtig! Eind november waren we alleen. WC gesloten en water uitgesneden. Maar we kunnen elektriciteit hebben. Gratis. Het restaurant was ook gesloten, maar aan het eind van de dag kwam er iemand om ons te vertellen dat we konden blijven zolang we de omheining dichtden wanneer we de plaats verlaten. Schattig!
Parking. Betaald op weekdagen van 8u tot 18u. Van 8u tot 16u in het weekend. 1 € / h. Gratis om de nacht door te brengen. Goed gelegen. Rustig
Normaal verboden nacht. Geen water of toilet. Maar het helpt goed en het is gratis.
Goed. Gratis water. Elektriciteitstoeslag naar verbruik. Systeem met kaart en aanbetaling teruggegeven bij de terugkeer van de kaart. Geen plaats om afvalwater te evacueren.
Noisy. Fast track net boven. Niets in de buurt. Geen service. Het helpt om te slapen. 2 €