@Clemens-M
Lid van Campercontact sinds 2026
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek voor een nacht. Mooi grasveld, douches en toilet, elektra 23 euro. Bakker zit een dorp verderop. Eigenaar wonen naast het veldje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie kleine camping. Dorp en bakker 15min lopen. Nieuw sanitair gebouw met goede douches en warm water voor de afwas. Goede vlakke plaatsen met elektra some verder weg. Verlengkabel helpt. Wandeling naar het meer 20 minuten. Wij liepen ook op en neer naar Chanaz 3 uur heen en terug. Maar dit dorpje is leuk met de bootjes en restaurantjes. De moeite waard!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping voor een paar nachten. Schoon sanitair, supermarkt op 10 minuten fiets. Wel wat uitzoeken hoe je moet fietsen over fietspad. Mooie wandeling langs het meer met veel zwanen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voordat we boekten wisten we niet van “het vertrek” van Magriet en Raymond. Blijkbaar trekt dit voldoende nederlanders om de 9 plaatsen regelmatig te vullen. Okay locatie vlakbij het dorp met bakkerij en super U.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine camping aan het meer. Sanitair is schoon. We kregen een mooie plek voor 1 nachten, 28 euro per nacht 2p. hond en Camper.