@CleverMatClau
Mooie sfeervolle camping, ‘savonds was er live gitaarmuziek bij de bar/receptie. Gastvrije engels sprekende eigenaar. Op de camping staat een mooie zelfgemaakte houten speeltuin, wel gedateerd sanitair.
Als je geen elektriciteit nodig hebt is het veld aan de overkant van de weg een aanrader.. Wij hebben er 3 nachten gestaan. Je kunt zelf je plek uitkiezen, veelal met vuurplaats. ‘savonds wordt er veel vuurtje gestookt. Bij de receptie kan je hout kopen. De bus met fietskar stopt bij de camping. Mooie uitvalsbasis voor wandel en fietsroutes.
De weg ernaartoe is verhard en smal. Wij dachten even dat er niemand was. Het is er heel rustig. Na een telefoontje werden we met een kop koffie hartelijk welkom geheten en rondgeleid. Je mag zelf een plek uitkiezen. Sanitair is gedateerd, wel voldoende. Electra is met een gewone stekker. WC mag je in de toilet lozen. Je kunt in euro’s betalen.
Mooi verzorgde en rustige camperplek. Overdag hoor je de weg, niet hinderlijk. Je betaalt via een automaat voor de plek, inclusief stroom, WiFi, water, afval en vuilwater. Geen wc en douche. ‘sAvonds komt iemand langs om te checken of je hebt betaald. Wij stonden er 2 nachten en hebben de rotsstad bezocht. Deze plek en de wandeling zijn een aanrader.