@Cliffhanger
Wat een heerlijke plek op een fantastische locatie. Alle faciliteiten + gratis elektriciteit. Absoluut geweldig en dank aan de Raad voor het aanbieden van deze geweldige plek.

Ongewone parkeerlay-out maar zeker een bezoek waard. Grote overloop parkeerplaats naast. Stad OK om te bezoeken. Met dank aan de gemeenschap voor het aanbieden van deze faciliteit
Wat een interessante plaats. De heuvel op naar een plateau en een geweldig uitzicht. Alle voorzieningen, niveau hard staan en een mooi klein dorp. Zeker een bezoek waard. Bedankt aan de gemeenschap voor het verstrekken ervan
Prachtige plek. Sat Nav iets mis. Trek de parkeerplaats in en 2 parkeerplaatsen naast de roD. Een echt juweeltje met een prachtig restaurant op 100m
Sat nav een beetje uit! Trekken in de parkeergarage en parkeren is langs de weg. Prachtige omgeving met heerlijke restaurants binnen 100m.
Zorgvuldig onderhouden. Zeker een bezoek waard
Super positie. 1 km naar de haven langs prachtig aangelegde kustpad. La Muelle in haven super eten en zeker een bezoek waard. 4 euro goed besteed. Blokken bruikbaar als lichte helling voor de meeste plaatsen